Profile cover photo
Profile photo
Siti Aisya Ibrahim
1,410 followers -
In this bright future, I could never forget my past. The past does not change, but it does make me a better person.
In this bright future, I could never forget my past. The past does not change, but it does make me a better person.

1,410 followers
About
Posts

Post has attachment
Projek Suri Rumah Berjaya : Episode 2 DIY Tilam Babycot
Dear blog readers, how's everyone doing? Its a blessful Jumaat morning & Fikri has been a good boy today, he woke up with a big smile in his cheeks, so his momma got sometimes to prepare 'bekal' for daddy, and cook some 'cekodok' for breakfast. I feel so go...
Add a comment...

Post has attachment
Must Watch Movie - Time Renegades
Dear my blog readers, if you happen to be reading this, thank you very much for stopping-by. I would like to apologize for being MIA for such a long time, but here I am again, trying to put words from my heart into writing. Soo, after being MIA for a really...
Must Watch Movie - Time Renegades
Must Watch Movie - Time Renegades
jindrisska.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Dream Job & My Stupidity
If you happen to be reading this, thanks alot for dropping-by here. I have nothing much to say, but I have a tale to tell. Sooo, like everyone knows, I am currently looking for a job. So, bila dah isi-isi skills yang ada ni dalam Jobstreet, sebabkan aku tah...
Dream Job & My Stupidity
Dream Job & My Stupidity
jindrisska.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Projek Suri Rumah Berjaya : Episode 1
Alkisahnya baru sekejab tadi, Kak Sally call aku. Kak Sally kata, dia ada dekat-dekat Shah Alam, mula-mula macam nak datang rumah aku melawat Fikri, sekali tak sempat pulak. Takde rejeki lagilah mama Fikri nak jumpa Aunty Sally Fikri. Takpe insyaAllah nanti...
Add a comment...

Post has attachment
If you are like me...
Let me tell u something. Breastfeeding is boring! Haa! Boring sebab kena duduk jer, tak boleh buat pape. Aku ni suka mengemas rumah, masak kureng sikit suka semenjak lepas beranak, aku suka mop2, basuh kain dengan tangan, pastu pergi menyinggah rumah abang ...
If you are like me...
If you are like me...
jindrisska.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Zuhud, Pricetag & Syukor
Arrrrghhh lamanya tak update blog! Sekali update-update, nak cerita pasal baby pulak. So lame!!! Hahahaha, maafkan akak Aisya adik-adik, maklumlah kami ni new parent katanya, anak sulung ni ibarat 'drug' bagi kami. Cewah! Drug sangat kann! Yupp, baby Fikri ...
Zuhud, Pricetag & Syukor
Zuhud, Pricetag & Syukor
jindrisska.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Cool & Trendy Nike Bag Collection
Well, who doesn't love Nike? I know for sure that I do! Nike is the one brand that you can always rely on to when it comes to sport shoes. This amazing brand has been known as one of the pioneers in both sports and fashion industry. For years Nike has been ...
Cool & Trendy Nike Bag Collection
Cool & Trendy Nike Bag Collection
jindrisska.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Meet My NEW Femly Member!
Haa, seperti yang didoa-doa dalam entri sebelum ni, punyalah aku fuh kanan, fuh kiri, bagi budak dalam perut ni keluar lepas aku makan segala ketupat, rendang, lemang bagai, yes, dia memang betul-betul keluar lepas semua makanan-makanan tuh aku siap digest!...
Add a comment...

Post has attachment
Meet My Femly!
Assalamualaikum & hye! Salam Ramadhan! Dah nak habes Ramadhan dah, Aisya! Baru nak wish salam Ramadhan kan. Hihihihi. So nak dijadikan cerita, seminggu sebelum aku dengan Cik Juwaily bertolak balik dari Jerman ke Malaysia 2 bulan lepas, kitorang sempat perg...
Meet My Femly!
Meet My Femly!
jindrisska.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Meet My Femly!
Assalamualaikum & hye! Salam Ramadhan! Dah nak habes Ramadhan dah, Aisya! Baru nak wish salam Ramadhan kan. Hihihihi. So nak dijadikan cerita, seminggu sebelum aku dengan Cik Juwaily bertolak balik dari Jerman ke Malaysia 2 bulan lepas, kitorang sempat perg...
Meet My Femly!
Meet My Femly!
jindrisska.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded