Profile cover photo
Profile photo
Biserica Speranta Cluj
58 followers -
Frați și prieteni
Frați și prieteni

58 followers
About
Posts

Corul de copii va începe duminică 9 octombrie 2016 de la ora 17:30 . Așteptăm copii cu varsta de 5 la 15 ani. La prima întâlnire așteptăm și părinți să fie împreună cu copii. Pentru detalii tel 0723651091 Cristi Borz.
Add a comment...

Astăzi va începe seria de reînscrieri pentru membrii a căror nume de familie au inițialele în intervalul P-PO. Vă așteptăm cu drag!
Add a comment...

Din data de 15 Martie 2016 se va începe un nou curs catehetic în vederea unui botez nou-testamental în apă. Vă aşteptăm cu drag!
Add a comment...

În această seară, între orele 17 şi 19 se încheie seria de reînscrieri pentru membrii a căror nume de familie au iniţialele în intervalul G-K. Vă aşteptăm!
Add a comment...

În această seară se încheie seria de reînscrieri pentru membrii a căror nume de familie au inițialele în intervalul CR-F. Vă așteptămîntre orele 17-19.
Add a comment...

Din cauza unor probleme tehnice, programul public din această seară (25 Decembrie 2015) nu va fi transmis live. Vă mulţumim pentru înţelegere!
Add a comment...

Plecarea în tabăra cu absolvenţii claselor a 7-a, a 8-a şi a 9-a, va fi mâine, 17 August la ora 9 din faţa clădirii Bisericii. Toţi participanţii sunt aşteptaţ!
Add a comment...

Am creat pe site-ul nostru o secțiune specială dedicată taberei Școlii Duminicale. Pentru a afla mai multe informații despre tabără, va rugăm folosiți pagina dedicată
Add a comment...

În această săptămână ne vom ruga pentru o mai bună comunicare cu generațiile dinainte (cu părinții, bunicii, liderii bisericii etc.). Ziua de Marți va fi pusă deoparte în vederea postului și rugăciunii pentru această temă
Add a comment...

În această sătpămână ne vom ruga pentru copii/tineri cu dizabiliti sau suferinzi de boli grave: pentru ei si felul in care se vor raporta la situatia speciala; pentru parintii lor. Ziua de Marți va fi pusă deoparte în vederea postului și rugăciunii pentru această temă
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded