Profile

Cover photo
Sidratul Muntaha
938 followers|2,744,110 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Resepi Lapis Roti BBQ Daging Bercheese : Langkah Demi Langkah (Resepi Dari Pemanggang Ajaib)
Salam guys.. Tentera Jepun dah kalah perang yay!! sambung pose balik.seronok mak, noks! hamboi kemain lagi haku kan?! tak senonoh sikit pangai arini tapi takpelah arini nak kongsi resepi yang rasanya terlalu ramai orang dah buat, tapi aku baru nak buat. Res...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Make Your Own Bulgogi : Bulgogi Recipe (Sapa Nak Cuba, Marilah) / Resepi Dari Pemanggang Ajaib
Salam Selasa  guys.. sorry if buat kalian terliur yup, I am meat fan and love anything with grill, BBQ, baked and toast, etc. and again, I am a super fan of Bobby Flay and of course Michael Symon and yet, my dream in future nak menulis buku dan berkongsi re...
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
Keberkatan Bersahur : RASUllah SAW bersabda : Sesungguhnya yang mebezakan puasa kita dengan puasa ahli kitab adalah MAKAN SAHUR.
Salam Guys.. Salam jumaat semoga dieprmudahkan ramadhan kali ini buat kalian sama - sama berkongsi kebaikan dan kelebihan bersahur buat masa ini, alhamdulillah masih berupaya masak sahur. dan aku ambil peluang ini untuk sama - sama meluangkan masa untuk ber...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Hari Sukan Sekolah Aqil and Dak Ara
salam Selasa guys.. arini baru online semula bukan apa.. kami memang sudah mula hibernate semenejak dua tiga menjak datangnya ramadhan ni sungguh. sekadar mahu memencilkan diri. al kisah hari sukan aqil dan ara di sekolah beberapa bulan sudah si abang.. men...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
AQil gi field trip :DOMINOS PIZZA
Salam hari khamis guys.. bz berkursus since hari isnin lepas banyak gamabr dan draft sepatutnya lama dah buat tapi itulah busy saje.. (please spot anak den yang mana satu dalam gambar di atas) ni citer lama tak bape lama la.. educare tempat kami anto anak -...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
84 people
Have her in circles
938 people

Sidratul Muntaha

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam singgah
dari ayu kepada ayu
ahahhaa
lama tak tinggal jejak sini
jenguk2 selalu jugak
kasut raya ara pun selamat dah kena rasmi
huhuh
gamakanya kena cari yg baru lgi la plak
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Layered Cocoa Brownies With Strawberry Buttercream and Hazelnut Filling
Salam Guys.. few weeks before ramadhan, adalah menjual kuih sedikit - dikit dekat tempat keje ni. lain kulliyyah la tapi nak masuk ramadhan ianya berhenti eheheh.. ni salah satu kuih yang kami jual so far, cupckae and dessert memang cepat habis
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Hadiah Ramadhan terindah Tahun Ini Buat Kami
Salam Isnin Guys.. masuk berapa ramadhan kita dah?! smeinggu lebih bukan alhamdulillah dipanjang umur oleh Allah untuk menghela nafas dan beribadat sedikit sebanyak dalam kehidupan seharian apetah lagi dalam bulan ramadhan yang mulia ni ensemkan anak bujang...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Merahnya Red Rose, Birunya Superman Blue : 1st time main piping buttercream untuk cake hantaran tunang.
Salam guys.. dah masuk ari ke berapa ramadhan kita? 5 ramadhan rasanya apepun dah tak terbilang rasanya saje nak update tempahan cake dari ibu kawan ara untuk majlis anak saudaranya pada bulan 6 aritu siap ajak mak dengan abah masa balik kampung haritu gi 2...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Frozen Theme Cake
Salam Guys.. Selamat Hari Selasa... Frozen Theme Cake, Frozen Merchandise memang tengah season sungguh cartoon tu anak den pun sama.. udahnya masa sambutan hari lahir bulan april kat sekoalh dia, kami pun buatkan la cake ni hasil tangan dan kerjasama kami d...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sidratul Muntaha

Shared publicly  - 
 
Devil Chocolate Cake or Devil Food Cakes
Salam Alaik tempahan dari biras untuk besday boy dia tq K. Musainie May 2013 Devil Chocolate Cake / Devil Food Cake 9 inch dark chocolate, hazelnut frosting and milk chocolate buttercream
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
84 people
Have her in circles
938 people
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
Story
Tagline
Multitasking Wannabe..Supermom of GI JOE and GI JANE, PART TIME BAKER,love photography and travelling.
Bragging rights
.
Links