Profile cover photo
Profile photo
Nana Aziz
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Pertama kali or kali pertama or first time
Dah lama dah aku draf ni.. ni baru nak post..hihi. Kemungkinan besar entry ni akan banyak keluar perkataan ikut tajuk kat atas kot.. hehe.. mungkin la.. sebab aku ada banyak nak citer pasal banyaknya pengalaman pertama kali aku untuk pregnant dan bersalin a...

Post has attachment
officially a mother of 4
Aku tak tau cmne nak mula ni oii. ok.. kita mulakan dengan Bismillah.. huhu.. ok, aku blurr jap ni.. Straight to the point ajela ye.. Actually aku nk cerita psl pengalaman bersalin anak yang keempat. oh ye.. i'm officially a mother of 4 ye.. 4 org dah anak ...

Post has attachment
It's our 8th anniversary..alhamdulillah
ni la keluarga kecik kami  tongue emoticon owh btw harini 9.2.2015 ek. throwback 8 thn lps, kalu time ni mmg tgh bz buat persiapan terakhir sementara menanti waktu isyak pd mlmnya untuk kami dinikahkan. sekejap je dah 8 thn berlalu. alhamdulillah, dikurniak...

Post has attachment
Terkejut..what a surprise??!!
Ini memang betul berita yang mengejutkan yang tak pernah terfikir pun.. haha.. terkejut beruk kot.. kelakar pun ye..haha.. suka bukan tak suka, cuma...hmm.. nk kongsi ke tak nih?? emm..rasa macam tak bersedia je.. nanti2 la.. haha.. alahai macam la ramai re...

Post has attachment
Cuti Sekolah - Taman Botani Shah Alam
30hb Disember bawak anak2 ke Taman Botani plak.alhamdulillah cuaca amat baik. tak terlalu panas dan tak hujan. mendung la maknanya...pagi tu dorang seme pakat bangun lewat. lebih kurang pukul 9 pagi baru bangun masing-masing. tu kira lewat dah tu. sebab bud...

Post has attachment
Cuti Sekolah - ICity Shah Alam
Pagi 29hb Disember 2014 hari tu, awal-awal lagi dah bersiap. siap breakkfast apa bagai la. tapi memandangkan hari hujan, kami keluar rumah takde la awal pagi sangat. lebih kurang 11 pagi baru keluar. dah nak tengahari dah.. takpela lambat skit kan. lagipun ...

Post has attachment
Cuti Sekolah - Hotel de Art, Shah Alam
Owh tak terlewat kot rasanya untuk wish Selamat Tahun Baru 2015. Macam2 berlaku sejak akhir-akhir ni kan. kebanyakan berita yang agak menyedihkan..dengan banjirnya, berita QZ8501 nya.. speechless dah aku. tak tau nak cakap apa dah.. :( Ada jgk rasa mcm nk b...

Post has attachment
Pray for Pantai Timur
Takut tgk berita sejak akhir-akhir berkenaan dengan banjir di Pantai Timur. Nampak mcm worst je. ada plak yg whatsup gambar2 di sana. menakutkan. kesian.  malam tadi aku ada call mak abah. riso jugak sbb call berbunyi tapi tak berangkat. dah kenapa? banjir ...

Post has attachment
Lumrah Kehidupan
Yup inilah kehidupan. tak semuanya smooth, tak semuanya berjalan lancar. sedang elok ia berada ke landasan yg hampir betul, tetiba ada pulak masalah yang menimpa. kecelaruan berlaku. by hook or by crook we have to face it..  sesungguhnya hidup ni terlalu ba...

Post has attachment
Aduhai..
Finally, berakhir jugak MAHA 2014 setelah berlangsung selama 10 hari lamanya. amboi, leganya aku macam aku plak urusetianya. haha.. takdela, aku sememangnya takde kena mengena la dgn MAHA 2014, tp tempiasnya tetap ada la kan.. Sepanjang MAHA ni diadakan, ti...
Wait while more posts are being loaded