Profile

Cover photo
Jobove Reus
370 followers|2,312,971 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
VOLEU QUE US MANIN UNS IMBÈCILS?

Així són la majoria de mandataris del món, sí, són aquests mateixos mandataris que veuràs amb gest compungit davant els familiars de les víctimes de qualsevol atemptat terrorista, finançat pels seus socis o perpetrat pels seus propis serveis d'intel·ligència; aquests mateixos mandataris als que escoltaràs parlant d’acabar amb la violència de gènere o amb el terrorisme, mentre tanquen negocis amb aquells que els promouen; els mateixos als que veuràs fent grans discursos sobre la democràcia mentre assisteixen a festes organitzades per aquests mafiosos; els mateixos als que veuràs parlant de "pau mundial" mentre promouen la venda d'armes ...

Però no t'enganyis. No menteixen per casualitat o per desconeixement. Saben perfectament el que fan a cada moment. Ho saben mentre pronuncien cada paraula dels seus insuportables discursos buits ... Ho saben mentre miren desvergonyidament als ulls a les mares dels morts ...

El pitjor no és la total falta de respecte que tenen cap a la població els nostres mandataris o representants polítics. Al cap i a la fi, en el cas d'aquest infaust 11 de març, les persones que van morir van ser treballadors i estudiants, gairebé tots procedents de zones humils de l'extraradi de Madrid, que viatjaven en abarrotats trens de rodalies per assistir als seus llocs de treball o als seus centres d'estudi.

No podem exigir a persones d'alt llinatge, com els Reis d'Espanya, que no han treballat durant generacions i que porten des de ben petits desplaçant-se en luxosos cotxes oficials pagats per l'erari públic, que sentin cap tipus d'empatia per ells. Seria antinatural que els que es consideren amb un dret de naixement superior a la resta, sentissin algun tipus d'empatia per la plebe.

A qui li hem d'exigir aquest sentiment d'identificació amb les víctimes de l'11-m, és la resta de la població espanyola. Als que podrien ser els seus familiars, els seus amics o els seus veïns ... tots aquells que podrien haver viatjat en aquests trens.

A aquests és als que hem d'exigir una resposta indignada davant l'atropellament indecent que significa que els Reis d'Espanya siguin tan amics dels que van promoure aquesta massacre.

On són les manifestacions públiques de protesta contra el Rei per mantenir vincles amb aquests assassins i terroristes?. Algú ha vist alguna?. Algú ha exposat públicament i de forma notòria la relació entre la família reial saudita, la família reial espanyola i els atemptats de l'11-m?
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Ningú ha insinuat la relació entre la família real i el terrorisme, perquè cap mitjà de comunicació ho permetria
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
DUESAIGÜES - BAIX CAMP - CATALUNYA
Agraïment al Màrius Domingo de Valls
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
BARCELONA - BARCELONÈS - CATALUNYA
València, 213 Agraïment a la Arnin Schulz
 ·  Translate
València, 213 Agraïment a la Arnin Schulz
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ENS HO CREIEM TOT, POSEM UNA MICA D'INTEL·LIGÈNCIA ALMENYS

El fet que la societat occidental s'hagi empassat sense dir ni piu la història d'una violació massiva de dones durant el passat Cap d'Any, al mig de carrers de diverses i importants ciutats d'Alemanya, a mans de mil luxuriosos homes assedegats de flux vaginal, tots ells d'origen àrab (com no? de què no serien capaços els àrabs per l'occidental d'avui en dia!), perfectament coordinats (malgrat el seu alt estat d'excitació sexual) i capaços de burlar les sofisticades mesures de seguretat de què disposa una societat hipercontrolada com l'alemanya; com deia, una societat així, capaç de empassar-se una història tan desgavellada, evidència de manera molt elevada l’alt nivell de degradació dels seus membres, completament lobotomizats per les doctrines de l'odi imperants. Entre aquestes doctrines caldria destacar la puritana ideologia feminista, que considera l'home com un depravat sexual i un violador en potència, i la fantàstica i mitològica teoria de la conspiració islamista contra occident, que ha convertit a tots els immigrants àrabs en una mena de dimonis sobrenaturals als ulls del zombificat consumidor occidental. Una història com aquesta, amb un guió semblant al d'algunes de les pitjors pel·lícules del cinema de terror per a adolescents made-in-Hollywood, només pot ser assumida per una generació d'individus amb seriosos danys cerebrals, ocasionats per un consum compulsiu de raigs catòdiques o per la ingesta irresponsable d'altes dosis d'àcid lisèrgic. La veritat és que tot això guarda una gran semblança amb el que ja va passar en els temps del Ku Klux Klan i amb la seva propaganda per criminalitzar els homes negres, o en els temps del nazisme i la propaganda hitleriana que va servir per criminalitzar els jueus.

És molt probable que aquesta nit tinguessin lloc diferents i molt variats aldarulls en diverses ciutats alemanyes: robatoris, baralles, etc., quina nit de dissabte no passa això en alguna de les moltes grans ciutats d'Europa o els Estats Units, on s'ha promogut una forma d'oci basada en el consum massiu d'alcohol i tot tipus de substàncies al·lucinògenes; però, el que totes les grans corporacions mediàtiques sense excepció hagin "coincidit" en interpretar i transcriure tals altercats com si haguessin estat exclusivament agressions sexuals a dones, constitueix la prova més evident que ens trobem davant d'una operació de guerra psicològica "de llibre", perfectament planificada i coordinada, amb la qual s'ha pretès mobilitzar al màxim les emocions del gran públic gràcies al vell mite de la donzella en dificultats, tan del gust de la propaganda bèl·lica de sempre.

El que tots els grans mitjans de comunicació de masses internacionals s'hagin cenyit de forma tan disciplinada a un mateix guió, posa de manifest també l'alt grau de coordinació i unitat de les elits mundials a l'hora de desenvolupar els seus projectes.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
"La donzella en dificultats" només conmou quan ha d'escapar de mans d'àrabs. Tota la vida s'ha trobat en dificultats i s'ha fet la vista grossa.
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
Agraïment al Màrius Domingo de Valls
1
Add a comment...
Have him in circles
370 people
José Icaria's profile photo
Nayer Talal Nayer's profile photo
Antoni riutort siquier's profile photo
Ramon de Vallfogona de Riucorb's profile photo
Vera Llombart Sanjuan's profile photo
Francis Deusa Ibanco's profile photo
marta pérez sierra's profile photo
Margarida Aritzeta (Obra literària)'s profile photo
Rosalia Barriach's profile photo

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
NO DISCUTEIXIS MAI AMB UN IDIOTA, LA GENT PODRIA NO NOTAR LA DIFERÈNCIA

En el contenciós Catalunya - Estat Espanyol, tot l'aparell de l'Estat i la seva xarxa associada (patronals, mitjans de comunicació, etc.) intenten confondre al personal posant èmfasi en alguns codis que el comú de la gent no coneix en propietat. Per exemple: secessió, dret a decidir, dret d'autodeterminació. És per això que cal aclarir conceptes.

Dir que Catalunya ha iniciat un procés de secessió no és correcte. Secessionar-se és retirar-se voluntàriament d'una unió o una organització de la qual formes part. En termes de dret, la secessió exigeix ​​la prèvia existència d'un Estat Federal o Confederal. L'Estat Espanyol, organitzat com "comunitats autònomes" és un invent "made in Spain" que no respon als patrons internacionals. Les regions espanyoles són un simple desenvolupament administratiu imposat per un Estat de cultura absolutista i centralitzadora. Catalunya no pot secessionar-se.

El dret a l'autodeterminació és un dret natural dels pobles, no perquè ho diguin les Nacions Unides (que també ho diuen) sinó perquè negar-ho seria negar els principis bàsics de la llibertat. I per a aquells que malden per escudar-se en els procediments, cal recordar que en 1966 i en el Pacte Internacional dels Drets Civils, es proclamava el dret de tots els pobles a l'autodeterminació, i l'obligació dels Estats a respectar-lo.

És per això que el govern de la Generalitat de Catalunya, sorgit d'un Parlament amb majoria independentista, vol organitzar un referèndum perquè els ciutadans, en vot lliure i democràtic, diguin si estan a favor de la creació d'un Estat independent o prefereixen seguir com a comunitat autònoma de l'Estat Espanyol. Tot molt simple, sense estridències, sense expressions grandiloqüents.

Davant d'això, l'última andanada, dins de les maniobres que tendeixen a confondre, és la proposta de Podemos de crear un "ministerio de la plurinacionalidad" (de nou el "cafè per a tots"), quan només Catalunya i els seus representants tenen la voluntat política d'independitzar-se. La resta de comunitats (fins i tot les del règim foral) se senten còmodes amb el model actual, encara que les raons puguin diferir. Dir, com fa "El País", que la independència de Catalunya provocaria un efecte d'emulació en altres territoris, és tenir un desconeixement notable del teixit sociològic de l'Estat.

Limitem-nos a desembolicar la troca del llenguatge, encara que sapiguem que ells seguiran marejant la perdiu. No perdem més temps en convèncer; no estan interessats en prestar-nos atenció. Ancorats en el passat, bloquejats mentalment, víctimes d'un imaginari inventat, seguiran amb el seu discurs habitual.

Com bé diu el saber popular italià: "La mare dels estúpids sempre està prenyada".
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
METZ - FRANÇA
Agraïment al Athos-Paris
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
VALLS - ALT CAMP - CATALUNYA
Agraïment al Màrius Domingo de Valls
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
370 people
José Icaria's profile photo
Nayer Talal Nayer's profile photo
Antoni riutort siquier's profile photo
Ramon de Vallfogona de Riucorb's profile photo
Vera Llombart Sanjuan's profile photo
Francis Deusa Ibanco's profile photo
marta pérez sierra's profile photo
Margarida Aritzeta (Obra literària)'s profile photo
Rosalia Barriach's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male
Jobove Reus's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TRUCADORS/PICAPORTES ALDABAS / KNOCKERS: MÈRIDA - BADAJOZ - EXTREMADURA
trucadors.blogspot.com

AMÈRICA CENTRAL (42); AMÈRICA DEL NORT (51); AMÈRICA DEL SUD (35); ANDALUCIA (70); ARAGÓ (36); ESPANYA (142); EUROPA (572); GALÍCIA (23); IS

TRUCADORS/PICAPORTES: ALACANT - ALICANTÍ
trucadors.blogspot.com

2014 (77). ▼ març (18). ALACANT - ALICANTÍ · BOLONYA - ITÀLIA · HAMPSTEAD - LONDON - ANGLATERRA · SOPRON - HONGRIA · TOSSA DE MAR - LA SELVA

Hora.es : hora exacta y cambio horario en el mundo.
www.hora.es

Hora exacta y cambio horario en todos los paises del mundo.

TRUCADORS/PICAPORTES: INNSBRUCK - ÀUSTRIA
trucadors.blogspot.com

2012 (210). ▼ juliol (30). INNSBRUCK - ÀUSTRIA · BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DU

TRUCADORS/PICAPORTES: BORDEUS - FRANÇA
trucadors.blogspot.com

2012 (209). ▼ juliol (29). BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTO

TRUCADORS/PICAPORTES: ESTOCOLM - SUÈCIA
trucadors.blogspot.com

2012 (207). ▼ juliol (27). ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA ·

TRUCADORS/PICAPORTES: VENÈCIA - ITÀLIA
trucadors.blogspot.com

2012 (206). ▼ juliol (26). VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPOR

TRUCADORS/PICAPORTES: DUBLÍN - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (205). ▼ juliol (25). DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EI

TRUCADORS/PICAPORTES: TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (204). ▼ juliol (24). TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · M

TRUCADORS/PICAPORTES: LIMERICK - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (203). ▼ juliol (23). LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'

TRUCADORS/PICAPORTES: FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (202). ▼ juliol (22). FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORD

TRUCADORS/PICAPORTES: EIVISSA - BALEARS
trucadors.blogspot.com

2012 (201). ▼ juliol (21). EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORDÀ -... CHORIO (SYMI ISLAND) DODECANES