Profile

Cover photo
Jobove Reus
376 followers|2,393,484 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
I ARA QUE? MORIRAN MATANT.

Els treballadors de diari “El Mundo” demanen solidaritat davant l'acomiadament massiu que executarà l'empresa. El diari no surt al carrer per primera vegada des de 1994.

Són treballadors, si. Obeeixen a la línia editorial de l'empresa, si. Però costa molt donar el suport a uns treballadors que un dia i un altre impregnen la societat d'un anticomunisme primitiu, atacant sense pietat qualsevol canvi social que es presenti aquí o allà.

Clar que el canvi en els mitjans de comunicació suposa un gran impacte, cada vegada menys es ven en format de paper i en canvi tot és mitjançant la tecnologia digital. Llàstima dels llocs de treball que es perden pel mig, particularment preocupa la concentració dels mitjans en poques mans, i si a sobre afegim que amb el gratis total d'internet el finançament es basa exclusivament en la publicitat, això suposa un gran handicap en la llibertat d'expressió, no per que com en altres temps hi hagués censura, sinó que ara la censura la fa la mateixa empresa per tal d'aconseguir finançament.

Dins del grup la situació és complexa i en privat els gestors reconeixen que si no arriba aquesta injecció a la Unitat Editorial editora de “El Mundo” tindrà seriosos problemes per arribar a final de mes i pagar als seus proveïdors, inclosos els salaris de la plantilla. Cada dia que passi sense tenir claredat respecte d'aquesta asfixiant situació, és un pas més que es dóna cap al precipici d'un grup que té poques solucions per sobreviure en el que queda d'any.

Els dos principals diaris d'Espanya són el millor exemple de la decadència d'un sector que completarà sis anys de crisi. La caiguda de la publicitat, les vendes i una falta de model alternatiu els deixa en la pitjor situació econòmica de la seva història. La setmana passada Unitat Editorial temia la viabilitat de la companyia després del rebuig dels seus comitès de l'acord per retallar costos, mentre que Prisa té hipotecat 'El País' als bancs espanyols i sense cap pla de futur que els tregui de la fallida tècnica durant els pròxims mesos.

El diari probablement tanqui aquest any amb pèrdues per segon any consecutiu i amb una brutal i comparable caiguda d'ingressos. Igual que “El Mundo” sense un model digital i sense nous ingressos que puguin mitigar els seus escurats comptes de resultats. I ja no estem parlant de que el paper ha mort, el que ha mort és el model de negoci d'aquests dos grans diaris, que van jugar a ser actors polítics i que van morir presa de superestructures que no van poder reduir a temps.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Els hi ha arribat el moment, cap pena
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
VILAVERD - CONCA DE BARBERÀ - CATALUNYA
Agraïment al Màrius Domingo
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
Mixcloud
Listen to DJ Jobo by jobove
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
AVUI ÉS LA MÚSICA, DEMÀ ELS DIARIS I ELS TAXIS... DEMÀ PASSAT?.

Entre la passió futbolística i l'embolic polític, segur que més d'un encara no s'ha assabentat: l'any passat, per primera vegada en la història, es va vendre més música en streaming, aquesta tècnica que permet PC, televisors i aparells mòbils reproduir música i cinema sense haver-los descarregat prèviament que en CD i altres formats físics.

I no pot ser casualitat que, també l'any passat, els ingressos per venda de música creixessin un 3,2 per cent, fins a 15.000 milions de dòlars, després d'anys de baixada. No cal saber màrqueting per comprendre que si el consumidor pot comprar quan i on vol, les vendes augmenten.

Una llarga història

Han passat vint anys des que la música va començar tímidament a vendre via Internet. S'han succeït les batalles legals. Ha estat gran la resistència de les discogràfiques i dels canals tradicionals (botigues especialitzades i grans magatzems) però ara es pot dir: allò pertany al passat.

Per descomptat, no tot el peix està venut perquè encara queden importants qüestions pendents, singularment el baix preu que, segons les discogràfiques i cantants, paguen les empreses de streaming com Spotify (els fundadors, per cert, amenacen amb anar-se'n de Suècia, per les altes càrregues fiscals) o You Tube, de Google. Però, com dic, les cintes, els vinils i els CD són del passat.

Si això ha passat amb la música per què no passarà en altres activitats tan quotidianes i properes com la música?

Per exemple: no té sentit la polèmica sobre el futur de la premsa escrita: futur? No en té cap i tot el que sigui retardar la seva mort, només aconseguirà allargar l'agonia i augmentar els costos de la transició.

Que la pressió dels taxistes no deixa establir-se lliurement a Uber en moltes capitals del món?, doncs amb autorització o sense, Uber i les seves variants acabaran per tenir el favor del públic ... Igual que ha passat amb la música.

El taxi com a especulació

A Madrid hi ha la possibilitat de comprar una llicència de taxi, deixar-ho perquè ho administri una empresa especialitzada i limitar-se a recollir els beneficis. O sigui que el taxi madrileny té tant a veure amb els treballadors autònoms com amb els especuladors, que aprofiten les restriccions del transport de viatgers per omplir-se les butxaques.

No tinc res contra els especuladors i inversors o els autònoms, en tot cas, el que em sembla irreal és defensar l'actual regulació del taxi perquè així es defensa als autònoms.

I els intermediaris?

La societat europea encara no ha arribat a entendre que mantenir el seu envejable nivell de benestar ha de canviar el model: quan des A Corunya qualsevol consumidor pot comprar directament dos quilos de maduixa al productor a Lepe: Quin futur tenen els injuriats intermediaris?.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Els negocis canvien i els emprenedors han d'estar a l'aguait
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
EL SISTEMA MÈDIC ENS FA EMMALALTIR ABANS DE L'ESCOLA BRESSOL (SEGONA PART)


5. ELS NENS JA NO JUGUEN A L'EXTERIOR

Des del primer moment en què un nen petit és capaç de seure en una cadira, el primer que se li ensenya és a mirar a un monitor o un telèfon mòbil. A aquesta edat podria estar corrent pel jardí o el camp, perseguint una pilota a l'aire lliure, i no obstant això, se l'entrena perquè jugui encadenat a un dispositiu electrònic. Això no només manté als nostres nens allunyats de les infinites meravelles del món a l'aire lliure: el sol, el cel, els núvols, el vent que bufa entre els arbres, el contacte amb les plantes i amb la terra humida, encara que estigui plena de cucs. Això provoca que es perdin els enormes beneficis per a la salut que proporciona el contacte amb la natura. Les oficines dels pediatres disposen de televisors de pantalles grans en lloc de llibres o cases en els arbres, i l'establishment mèdic poques vegades li aconsella als pares que s'assegurin que els seus fills passen temps en espais verds.

6. HI HA UN EXCÉS DE NETEJA I DESINFECCIÓ AL MÓN ACTUAL

El món occidental actual està absolutament obsessionat amb desinfectar les mans i amb omplir-ho tot d'ambientadors tòxics.

-El 18% dels adults no es renten les mans després d'usar el bany

-El 23% no es renten les mans abans de manipular aliments

-El 25% no es renten després de canviar un bolquer

Llavors, com pot ser que cometent tants errors sanitaris encara aconseguim lluitar contra les malalties i no caiguem malalts constantment? És senzill. Gràcies al nostre sistema immunològic.

Quan se li dóna l'oportunitat de fer allò per al que ha estat dissenyat, el nostre sistema immunològic protegeix contra els germens i els virus de manera tremendament efectiva.

Els metges només passen aproximadament l'1% del seu temps a l'escola aprenent sobre la dieta i l'important que és per a la nostra salut en general.

Això vol dir que aquestes persones que creiem "que saben tant", en realitat són uns ignorants sobre com mantenir a un nen sa de forma natural, reforçant el seu sistema immune a través d'una cosa tan bàsica i natural com és la dieta, el consum de determinades plantes i herbes, el descans i el temps que ha de passar en contacte amb la natura i el sol.

No obstant això, aquesta gent que en aquest aspecte està tan poc preparada, ens dóna lliçons sobre com hem de criar els nostres fills.

Oblida't de desinfectar-te obsessivament les mans; el teu nadó, probablement lleparà terra quan et descuidis.

No hi ha res de què preocupar-se si fem tot el possible per reforçar la seva immunitat natural, seguint els 6 punts d'aquest article.

Llavors, aquests germens desagradables que podrien danyar-lo, no tindran cap oportunitat de fer-ho.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ALBANYÀ - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA

1
Add a comment...
Have him in circles
376 people
Jacme Delmas's profile photo
Jaume Vidal i Roquet's profile photo
Josep Maria Llovera Jané's profile photo
Rosa Mari Ferré's profile photo
Anton Tapias's profile photo
Francis Deusa Ibanco's profile photo
Art Dissolutions's profile photo
fabian garcia's profile photo
José Icaria's profile photo

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ELS PIRATES ES CANVIEN DE VAIXELL, PERÒ PERQUÈ?

Les dades reals de l'economia espanyola són molt pitjors del que ens expliquen. Zapatero va començar a falsificar el PIB en el seu dia i Rajoy va seguir explicant mentides fins al punt que el seu PIB real és avui entre un quinze i un vint per cent menor de l'oficial. Hi ha moltes maneres de calcular-ho, però el simple fet que el seu PIB sigui avui igual que el dels temps en què treballava un milió més de persones i es consumia el doble de ciment, més electricitat i més dièsel deixa clar que alguna cosa passa amb la xifra. I no és que de sobte es hàgim convertit en una economia orientada al R+D. I no és que de sobte, si es compara amb altres països semblants al seu hagi experimentat una eclosió d'eficiència: és que la dada és mentida podrida.

Així les coses, el seu deute no és del 100% del PIB, sinó molt més alta. Caminen pel 120%.

La desocupació no ha disminuït el que diuen, perquè tot i que ha augmentat el nombre de treballadors ha disminuït el nombre total d'hores treballades, i canviar un empleat a temps complet per dos a temps parcial no significa tenir menys atur.

I el mateix passa amb les cotitzacions a la Seguretat Social: hi ha més cotitzants que fa un parell d'anys, però menys recaptació. Per què? Perquè la gent cotitza pel seu salari, i aquests salaris no han fet sinó que minvar, danyant el poder adquisitiu dels treballadors, i per tant la demanda.

I aquí volia arribar, que porta això al fet que una part de la dreta doni suport a Podemos? Doncs no és difícil, segons ells: perquè si a hores d'ara, quan l’estacada és inevitable, governa la dreta, és molt probable que en les pròximes eleccions es porti la majoria absoluta, sense discussió, alguna força esquerrana, legitimada per entrar amb el destral i la guillotina. Però si ara es menja el gran estacada un partit d'esquerres, governant en estat de debilitat, perdrà tota legitimitat moral i la gent vincularà la catàstrofe a l'esquerra, esborrant-los del mapa en el següent cicle econòmic i electoral.

O sigui, que quan saps que vas a enfonsar-te, el millor que pots desitjar és que facin capità del vaixell al teu enemic. I això, per als que saben el que hi ha al celler, comença a fer olor de Titànic.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Que el país s'enfonsi amb Podemos i així descansar per agafar forces i tornar...
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
LLORTS - ANDORRA
església de St Serni 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
376 people
Jacme Delmas's profile photo
Jaume Vidal i Roquet's profile photo
Josep Maria Llovera Jané's profile photo
Rosa Mari Ferré's profile photo
Anton Tapias's profile photo
Francis Deusa Ibanco's profile photo
Art Dissolutions's profile photo
fabian garcia's profile photo
José Icaria's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male
Jobove Reus's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Free counter, widget flash for blog and website
www.geovisite.com

Geo location The geolocation by ip to localize the geographic position

TRUCADORS/PICAPORTES ALDABAS / KNOCKERS: MÈRIDA - BADAJOZ - EXTREMADURA
trucadors.blogspot.com

AMÈRICA CENTRAL (42); AMÈRICA DEL NORT (51); AMÈRICA DEL SUD (35); ANDALUCIA (70); ARAGÓ (36); ESPANYA (142); EUROPA (572); GALÍCIA (23); IS

TRUCADORS/PICAPORTES: ALACANT - ALICANTÍ
trucadors.blogspot.com

2014 (77). ▼ març (18). ALACANT - ALICANTÍ · BOLONYA - ITÀLIA · HAMPSTEAD - LONDON - ANGLATERRA · SOPRON - HONGRIA · TOSSA DE MAR - LA SELVA

Hora.es : hora exacta y cambio horario en el mundo.
www.hora.es

Hora exacta y cambio horario en todos los paises del mundo.

TRUCADORS/PICAPORTES: INNSBRUCK - ÀUSTRIA
trucadors.blogspot.com

2012 (210). ▼ juliol (30). INNSBRUCK - ÀUSTRIA · BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DU

TRUCADORS/PICAPORTES: BORDEUS - FRANÇA
trucadors.blogspot.com

2012 (209). ▼ juliol (29). BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTO

TRUCADORS/PICAPORTES: ESTOCOLM - SUÈCIA
trucadors.blogspot.com

2012 (207). ▼ juliol (27). ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA ·

TRUCADORS/PICAPORTES: VENÈCIA - ITÀLIA
trucadors.blogspot.com

2012 (206). ▼ juliol (26). VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPOR

TRUCADORS/PICAPORTES: DUBLÍN - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (205). ▼ juliol (25). DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EI

TRUCADORS/PICAPORTES: TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (204). ▼ juliol (24). TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · M

TRUCADORS/PICAPORTES: LIMERICK - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (203). ▼ juliol (23). LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'

TRUCADORS/PICAPORTES: FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (202). ▼ juliol (22). FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORD

TRUCADORS/PICAPORTES: EIVISSA - BALEARS
trucadors.blogspot.com

2012 (201). ▼ juliol (21). EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORDÀ -... CHORIO (SYMI ISLAND) DODECANES