Profile

Cover photo
Jobove Reus
342 followers|1,718,918 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
OBEDIÈNCIA CEGA, EL QUE ES PREPARA PEL FUTUR.

El principi que s'aplica és ben simple: si s'amplia el grau d'obediència ciutadana en una àrea concreta, aquesta obediència s'acabarà expandint a totes les àrees. Dit d'una altra manera: el truc consisteix a crear l'hàbit bàsic de l'obediència. Aquesta costum d'obeir, llavors s'estén a la ment subconscient i porta els individus a obeir-ho tot. El globalisme i el Nou Ordre Mundial necessiten l'obediència de la població, perquè els seus mètodes són sovint tan descarats que només els robots programats i obedients poden acceptar-los.

Prenguem un exemple escandalós: el proper tractat globalista, el TPP (l'Associació Trans-Pacífica), un tractat similar al TTIP (Associació Transatlàntica per al Comerç i la Inversió), d’aquest últim ja en vaig parlar fa uns dies.

Quan sigui ratificat pels 12 països involucrats (Austràlia, Brunei, Canadà, Xile, Japó, Malàisia, Mèxic, Nova Zelanda, Perú, Singapur, Estats Units i Vietnam), establirà el dret de les empreses d'eludir els tribunals nacionals i exigir que els seus productes es venguin, sense aranzels, sense haver de preocupar-se pels salaris que els paguin els treballadors encara que siguin salaris d'esclavitud i sense haver de preocupar per l'enverinament del medi ambient amb productes químics tòxics.

El TPP, igual que el TTIP és un tractat secret.

A Austràlia, per exemple, serà signat pel gabinet del govern abans de considerar qualsevol suport legislatiu parlamentari.

"El TPP té més de 20 capítols que ho inclouen tot, des del treball fins al medi ambient, la propietat intel·lectual i les telecomunicacions. Les negociacions s'han mantingut en secret; en secret fins i tot per als nostres propis parlamentaris i senadors. Però sabem, a partir d'esborranys filtrats del text del TPP, que hi ha motius legítims de preocupació".

Ni els propis legisladors electes d'Austràlia han llegit el tractat. No estan autoritzats a fer-ho. Als EUA ha passat una cosa similar i els legisladors només han tingut accés a seccions limitades. És a dir, estem davant d'un tractat secret que afecta profundament a la vida de totes les persones en aquests 12 països i que només uns quants elegits saben exactament el que conté.

I amb el TTIP a Europa passa una cosa semblant.

Des del punt de vista globalista, això significa una cosa: perquè aquest tipus de maniobres surtin endavant, les poblacions han de ser sotmeses a un estat d'obediència incondicional. Han d'estar d'acord amb el que digui el programa, com si estiguessin hipnotitzats.

Quan s'aconsegueix que els ciutadans obeeixin a una àrea, aquesta obediència es contagia a altres àrees. Amb això les persones s'acostumen a una llarga vida d'obediència en tots els aspectes.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
QUINA GUERRA HEM PERDUT?

Avui en aquest país molta gent passa gana. Semblem un país devastat per algun terrible conflicte. La població s'empobreix a un ritme accelerat, està atemorida, perd les seves esperances i somnis. No té expectatives de millora, sinó de seguir escoltant males notícies i patint pitjors decisions. Tota una generació perduda.

L'economia espanyola es troba en una de les majors crisis de la seva història, està en la pitjor crisi des de la guerra civil i des de 1850, amb una caiguda de l'economia que rarament s'ha vist en la història moderna del país. Efectivament, les dades de la situació econòmica i social són esgarrifoses. L'economia està en recessió i les perspectives són ombrívoles. Els salaris cauen en picat, es disparen els eros i els acomiadaments, amb la reforma laboral, es tanquen desenes de milers d'empreses mitjanes i petites. Des de 2008, més de 400.000 famílies han perdut els seus habitatges pels desnonaments. L'atur està gairebé en els 6 milions de persones. Encara més greu és el cas dels joves, amb un de cada dos en la desocupació, tot i la qualificació acadèmica i professional, el que els fa escollir el camí de l'exili laboral. Es calcula un saldo migratori negatiu en aquesta dècada 945.000 persones.

Estem davant d'un atac en tota regla a l'estat democràtic, social i de dret de què parla la Constitució. Atur, pobresa, empobriment i expropiació de la cosa pública, resumeixen la situació d'un país intervingut, de facto, per les decisions dels mercats i les autoritats comunitàries, encara que es negui i oculti pel govern espanyol. Que s'ha vist obligat a demanar 100.000 milions d'euros per rescatar una banca que ha estafat als ciutadans. I a canvi, s'han imposat les mateixes retallades que a altres països de la Unió Europea anteriorment rescatats: reducció d'ocupació pública, baixada de salaris, augment de jornada i supressió de pagues extres als funcionaris, privatitzacions d'empresa públiques, acomiadament més fàcil i barat, augment de l'edat de jubilació i enduriment de les condicions, atac als serveis públics essencials (ensenyament, sanitat, copagament dels medicaments ...), regressió fiscal amb mesures com la pujada de l'IVA i de l'IRPF i l'amnistia als defraudadors, etc.

Encara que les coses vénen de lluny. Vist amb perspectiva històrica, la principal batalla perduda ha estat el model escassament democràtic implantat en la transició, on s'excloïen temes "intocables" (monarquia, memòria històrica, poder de l'església i de l'exèrcit, model territorial ...) i es fomentava la despolitització ciutadana (partitocràcia, llei de D`Hondt, llistes tancades, irresponsabilitat dels polítics ...). El que suposava una sobirania descafeïnada i la passivitat política de la ciutadania. I avui el cost és massa alt.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ELS POBRES NO VOTEN

Els més pobres no s'han assabentat de la nova política. Tampoc la nova política ha estat prou innovadora i creativa per atraure les urnes als ciutadans més desfavorits. Si el combat s'està lliurant entre els de dalt i els de baix, els que per sota ja només tenen l'abisme segueixen fora de la democràcia; de la participativa, de la deliberativa i, el que és pitjor per als seus interessos, de la representativa. En aquestes eleccions, un cop més, ningú trobarà a faltar la veu dels exclosos socials a les urnes. A ningú li importa que hi hagi barris on no vota el 80% dels seus habitants.

L'existència d'uns forats negres de la democràcia on la majoria dels seus habitants no participava en el procés electoral i que coincidien gairebé mil·limètricament amb els barris marginals de les grans ciutats. Demostràvem l'existència d'una relació causal entre viure en una secció electoral caracteritzada com exclosa socialment i no participar en les eleccions. Aquests barris de pobresa extrema coexistien a menys d'una illa amb espais on els ciutadans desenvolupaven el seu projecte vital amb els recursos necessaris per disposar d'una raonable qualitat de vida i que participen majoritàriament a les eleccions. Tot i que teníem i que tenim una participació mitjana elevada en l'últim cicle electoral, en alguns barris caracteritzats per la seva mala condició de vida, dos de cada tres ciutadans no introdueixen les seves preferències a les urnes a través del seu vot. Si observem el que ha passat en les passades eleccions andaluses, la situació segueix sent igual de dramàtica.

Són barris que pateixen una exclusió severa, formen part d'aquesta pobresa estigmatitzada que ningú vol veure ni tenir a prop. Aquestes seccions electorals tenen la major concentració de ciutadans que ho han perdut tot, treball, relacions socials, habitatge, salut, per no parlar dels recursos econòmics.

Per solucionar un problema, el primer que cal fer és reconèixer-ho. Igual que els partits polítics d'esquerra han introduït encertadament en el debat públic el tema de la pobresa com una de les prioritats en la seva agenda política, haurien de mostrar una major sensibilitat cap a la incorporació a l'electorat dels més fràgils de la nostra societat. Podrien fer-ho, amb motivacions de justícia o per convicció, per reduir la desigualtat en la representació que produeix l'exclusió política dels ciutadans amb menys recursos econòmics i socials. O també podrien fer-ho per conveniència política, els exclosos quan voten, opten en major mesura per opcions d'esquerra. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
SYDNEY - AUSTRÀLIA
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Have him in circles
342 people
Isabel Medina's profile photo
Ariana Rofin Vernet's profile photo
moustapha ndiaye's profile photo
rogelio portal's profile photo
Vera Llombart Sanjuan's profile photo
Ramon Piera i Andreu's profile photo
Encarna Roselló's profile photo
Josep A.'s profile photo
Pere Mata's profile photo

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
PER QUÈ LES PERSONES UNIFORMADES OBEEIXEN LES ORDRES CEGAMENT?

Potser t'hagis preguntat alguna vegada per quina raó un home uniformat obeeix ordres injustes sense pensar. Tots hem vist, per tot el món, casos en què la policia, les forces de seguretat o l'exèrcit maltracten la població de la qual formen part i a la qual han de protegir, fins al punt d'arribar a disparar contra civils desarmats, simplement perquè han rebut l'ordre de fer-ho.

El món de la investigació psicològica dóna resposta a aquest fenomen a través de l'anomenat pensament de grup. El pensament de grup es descriu sovint com un procés de presa de decisions mitjançant el qual els membres d'un grup actuen d'acord amb el que ells perceben com "el consens general".

Pensament de grup (groupthink en anglès) és un terme encunyat pel psicòleg Irving Janis el 1972 per descriure el procés segons el qual un grup pot prendre decisions dolentes o irracionals. En una situació de pensament de grup, cada membre del grup intenta conformar la seva opinió respecte al que creuen que és el consens del grup. En un sentit general això sembla ser una manera molt racional d'afrontar la situació; tanmateix, però, això resulta en una situació en la qual el grup en definitiva es posa d'acord en una determinada acció que cada membre individualment considera desaconsellable.

El pensament grupal també s'ha utilitzat per descriure l'obediència de l'individu davant l'autoritat, fins i tot quan l'autoritat té un poder limitat per fer complir els seus dictats. Aquest tipus de pensament grupal, sovint provoca que els grups prenguin decisions irracionals precipitades, en què els individus no arriben a expressar els seus dubtes o opinions, per por a molestar al líder i per por de perjudicar l'equilibri del grup.

Fins on està disposada a arribar la gent per complaure les figures de l'autoritat fent coses que saben que són incorrectes o immorals?
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
PERQUÈ NO LLEGIU?

Sempre hi ha hagut analfabets, però la incultura i la ignorància s'havien viscut com una vergonya. Mai com ara la gent havia presumit de no haver-se llegit un puto llibre en la seva fotuda vida, de no importar-li res que pugui fer olor lleument a cultura o que exigeixi una intel·ligència mínimament superior a la d'un primat.

El que no llegeix accepta estar en el món que li ha tocat en sort com un animal, a aquest individu no li provoca la menor curiositat que existeixi el llenguatge i hagi assolit una precisió i una subtilesa tan extraordinàries com per poder nomenar-ho tot, des de la peça més minúscula d'un instrument fins al més volàtil estat d'ànim; tampoc que hi hagi innombrables llengües en lloc d'una sola, comú a tots, com seria també el més lògic i senzill; no li importa en absolut la història, és a dir, per què les coses i els països són com són i no d'una altra manera; ni la ciència, ni els descobriments, ni les exploracions i la infinita varietat del planeta; no li interessa la geografia, ni tan sols saber on està cada continent; si és creient, l’importa una rave assabentar-se de per què creu en el déu, en què creu, o per què obeeix determinades lleis i manaments, i no altres diferents. És un primitiu en tots els sentits de la paraula: accepta estar en el món que li ha tocat en sort com un animal tipus gallina, i passar per la terra com un tronc, sense intentar comprendre res de res. Menja, juga i folla si pot, més o menys és tot.

Potser hi ha avui moltes persones que creguin que qualsevol cosa l’esbrinaran a Internet, que aquí estan les dades. Però "aquí" estan equivocats sovint, i a més només sol haver això, dades succints i superficials. És en els llibres on els misteris es conten, es mostren, s'expliquen en la mesura del possible, on un els veu desenvolupar-se i il·luminar-se, es tracti d'una troballa científica, del curs d'una batalla o de les especulacions de les ments més sàvies. És en ells on un troba la prosa i el vers més elevats i perfeccionats, són ells els que ajuden a comprendre, o albirar l'incomprensible.

I per si de cas, mentre llegeixes ..

- Obliguem al nostre cervell a pensar.
- A ordenar idees.
- A relacionar conceptes.
- A exercitar la memòria i a imaginar.
- Millorem la nostra capacitat intel·lectual.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
JA PODEM VOTAR, PEL QUE ENS SERVIRÀ

Les empreses que governen el món, les lleis que encara protegeixen a Europa al ciutadà mitjà són un maleït destorb. I què es fa amb els entrebancs quan es té poder? Eliminar-los. En això estan. No fem més que retrocedir, però no tenen prou. A qui pensi que això del neoliberalisme ens està enfonsant en la misèria: això no ha fet més que començar.

Algunes dades:

Volen controlar operacions comercials valorades en dos mil milions d'euros diaris (2.000.000.000 al dia), multipliquem per 365?. Entre Europa i els Estats Units que són, per ara i amb permís de la Xina, les dues zones més riques del planeta.

A Europa hi ha 1.200 productes químics l'ús en l'agricultura està terminantment prohibit. Sabeu quants d'aquests productes estan prohibits a Estats Units? Doncs la exorbitant quantitat de 12. L'un per cent.

Les empreses nord-americanes no semblen disposades a tolerar això. Són traves per als seus negocis perquè allà, per exemple, es comercialitza carn hormonada o tractada amb antibiòtics sense problemes i a Europa, de moment, almenys que ho especifiquis en una etiqueta, això no és legal. Dic de moment perquè estan en això. La Comissió Europea i els EUA porten anys negociant en secret per tancar un acord que obri les portes al comerç pur i dur caigui qui caigui.

Com ens podem imaginar, caurem els de sempre, perquè tanta protecció laboral i ambiental als americans els sembla de tous, un obstacle i una tocadura de pebrots a la qual estan obstinats a posar-li data de caducitat.

Com serà l'assumpte de debò, que les actes i les notes del que porten parlat fins ara no les deixen consultar lliurement ni tan sols als diputats europeus: només a uns quants d'entre ells als quals es permet accedir però en llocs concrets, per un temps determinat i sense possibilitat de prendre notes ni fotografies.

Conclusió:

Els governs democràtics van transferint poc a poc una bona part de les seves competències a les grans multinacionals, que són les que realment governen el món. És a dir, perden poder i influència, decideixen cada vegada sobre menys coses i hi ha executius com el de Mariano Rajoy que a sobre accedeixen a això encantats de la vida.

Els sectors europeus més afectats pel TTIP (Acuerdo Transatlántico para el Comercio y la Inversión) seran l'alimentació i l'agricultura. I els petits agricultors, els grans perdedors. La indústria química vol que es des regulin les lleis mediambientals i laborals ... i després hi ha el fracking, les farmacèutiques ... i un tribunal especial per dirimir contenciosos per sobre de les legislacions dels països en altre temps sobirans i que beneficiarà descaradament els interessos de les multinacionals.

En resum, un atemptat als nostres drets en tota regla sobre el que el que puguem arribar a parlar serà sempre poc. Els que haurien de difondre-ho i alertar-nos sobre tot això, els polítics i els mitjans de comunicació, no semblen estar molt per la labor.
 ·  Translate
12
2
Carme Pont Bonsfills's profile photoLaia Salvador's profile photoManel marine miralles's profile photo
 
Retrocedirem: el pitjor encara no ha arribat
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
342 people
Isabel Medina's profile photo
Ariana Rofin Vernet's profile photo
moustapha ndiaye's profile photo
rogelio portal's profile photo
Vera Llombart Sanjuan's profile photo
Ramon Piera i Andreu's profile photo
Encarna Roselló's profile photo
Josep A.'s profile photo
Pere Mata's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male
Jobove Reus's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TRUCADORS/PICAPORTES ALDABAS / KNOCKERS: MÈRIDA - BADAJOZ - EXTREMADURA
trucadors.blogspot.com

AMÈRICA CENTRAL (42); AMÈRICA DEL NORT (51); AMÈRICA DEL SUD (35); ANDALUCIA (70); ARAGÓ (36); ESPANYA (142); EUROPA (572); GALÍCIA (23); IS

TRUCADORS/PICAPORTES: ALACANT - ALICANTÍ
trucadors.blogspot.com

2014 (77). ▼ març (18). ALACANT - ALICANTÍ · BOLONYA - ITÀLIA · HAMPSTEAD - LONDON - ANGLATERRA · SOPRON - HONGRIA · TOSSA DE MAR - LA SELVA

Hora.es : hora exacta y cambio horario en el mundo.
www.hora.es

Hora exacta y cambio horario en todos los paises del mundo.

TRUCADORS/PICAPORTES: INNSBRUCK - ÀUSTRIA
trucadors.blogspot.com

2012 (210). ▼ juliol (30). INNSBRUCK - ÀUSTRIA · BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DU

TRUCADORS/PICAPORTES: BORDEUS - FRANÇA
trucadors.blogspot.com

2012 (209). ▼ juliol (29). BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTO

TRUCADORS/PICAPORTES: ESTOCOLM - SUÈCIA
trucadors.blogspot.com

2012 (207). ▼ juliol (27). ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA ·

TRUCADORS/PICAPORTES: VENÈCIA - ITÀLIA
trucadors.blogspot.com

2012 (206). ▼ juliol (26). VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPOR

TRUCADORS/PICAPORTES: DUBLÍN - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (205). ▼ juliol (25). DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EI

TRUCADORS/PICAPORTES: TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (204). ▼ juliol (24). TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · M

TRUCADORS/PICAPORTES: LIMERICK - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (203). ▼ juliol (23). LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'

TRUCADORS/PICAPORTES: FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (202). ▼ juliol (22). FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORD

TRUCADORS/PICAPORTES: EIVISSA - BALEARS
trucadors.blogspot.com

2012 (201). ▼ juliol (21). EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORDÀ -... CHORIO (SYMI ISLAND) DODECANES