Profile

Cover photo
Jobove Reus
348 followers|1,830,064 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos+1's

Stream

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
SI HO TOQUEM, ENS ENRAMPEM

Aquest país té un problema secular amb els subministradors d'energia elèctrica, un subministrament que s'ha fet i es continua fent en règim de monopoli per empreses molt vinculades des de sempre als poders polítics. Cap govern ha estat capaç de posar el cascavell al gat, però sí de plegar-se a la seva dictadura amb molt de gust. La fundació reeixida de l'Empresa Nacional d'Electricitat (ENDESA), que aportava grans ingressos a l'erari, va acabar amb la seva privatització total per ordre d'Aznar, personatge que després veuria satisfactòriament recompensada la seva brillant actuació de la manera que tothom sap. Segons un estudi de FACUA, Espanya té un dels tres kw/h més car d'Europa, arribant a costar el 48% més que el del país que més barat el ven, Hongria, i un 30% més que a França. A part de ser un factor molt negatiu per a la competitivitat de les empreses és la principal despesa, per sobre de la mà d'obra, de moltes d'elles, la factura de la llum està empobrint les llars, provocant que una quarta part d'ells tinguin seriosos problemes per pagar-la i que per a la resta no adinerat s'hagi convertit en la primera despesa corrent.

Les empreses elèctriques espanyoles porten més d'un segle demostrant a consciència que no saben prestar un servei públic de primera necessitat amb qualitat i eficàcia. Els elevadíssims sous i pensions dels seus alts dignataris no es corresponen amb la seva competència sinó amb la seva lleialtat al benefici empresarial. Davant les perspectives de relleu que suposen les renovables a les fonts tradicionals per obtenir electricitat, les companyies monopolístiques han demanat ajuda al govern i aquest, com déu mana, ha acudit en el seu auxili. Multa a qui intenti autoabastir-se, traves a les bateries Tesla que faciliten moltíssim aquesta possibilitat, mans lliures a les productores tradicionals perquè segueixin traient els diners de les nostres butxaques com si fos el seu, imposts al sol i a l'aire, en fi tot un batibull de mesures nocives encaminades a que tots segueixi com estava ja col·locar-nos, un cop més, en el furgó de cua del que ve, del que seran les principals fonts d'energia del futur que ja és aquí: El sol i l'aire.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
CUSCO - PERÚ
Agraïment al Richard Rodger
 ·  Translate
Agraïment al Richard Rodger
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
LA LLEI DE L'AMENAÇA EXAGERADA

La seva aplicació és constant, tant en el món de la política com en el terreny mediàtic, però no obstant això, és en els mitjans alternatius d'Internet on aconsegueix les seves majors cotes d'efectivitat.
Per definir en què consisteix, utilitzem un exemple:

Suposem que ets un esclau i que els teus "amos" t'amenacen amb què et tallaran un braç per haver-te portat malament.

Tu, temorós, et prepares per al pitjor i quan arriba el moment, els teus amos es limiten a tallar-te un dit de la mà.

Acabes mutilat i adolorit, amb un dit menys, però et sents alleujat perquè estaves convençut que anaves a perdre el braç sencer. De fet, ja et veies sense ell.

Quan això succeeix, observes el teu braç gairebé com si t'ho haguessin regalat, com si fos una cosa perduda que acabes de recuperar i deixes de fixar-te en l'autèntica realitat dels fets: i és que aquests amos tan cruels, t'han tallat un dit.

No obstant això, i encara que tu no ho sàpigues, resulta que els teus amos sempre havien tingut la intenció de tan sols tallar un dit perquè poguessis continuar treballant per a ells.

Es tracta doncs, d'una maniobra de manipulació mental de caràcter narratiu.

Resumint, amb la Llei de l'Amenaça Exagerada, s'assoleixen tres objectius:

· Primer, desactivar la teva possible resposta

D'alguna manera oblides que t'han tallat un dit i ho acceptes com un mal menor, perquè creies, convençut, que anaves perdre molt més. És a dir, et resignes, en lloc de rebel·lar-te, doncs l'ombra de la possible amputació del braç si no obeeixes als teus amos, segueix aquí, ben present.

· Segon, destruir la teva credibilitat

Si quan reps l'amenaça expliques als altres esclaus que els amos van a tallar-te el braç i després resulta que només et tallen el dit, la teva credibilitat queda afectada i tu quedes a ulls dels altres com un paranoic i un exagerat. Fins i tot tu mateix t'acabes veient com un paranoic. Aquesta és la maniobra que s'utilitza fonamentalment per a destruir la credibilitat dels mitjans alternatius a ulls de la població i encaixa plenament amb els procediments emprats en la maniobra de manipulació anteriorment exposada, la de la Llei de l'Amenaça incompleta.

· Tercer, estimar als teus agressors

Al final acabes pensant: "només m'han tallat un dit ... en el fons, els meus amos no són tan malvats, podrien haver-me tallat el braç, o fins i tot matar-me, però m'han tractat amb una certa humanitat ..."
És a dir, acabes albergant un cert grau d'agraïment cap a aquells explotadors que t'han arrabassat un dit. Però el que és més greu és que aquestes mateixes tècniques de manipulació massiva són àmpliament utilitzades en el camp de la política actual, a totes les escales i per part de la majoria de governs.

És essencial, doncs, que tots i cada un de nosaltres les tinguem ben presents davant de qualsevol anunci dels nostres governants o dels mitjans de comunicació, siguin en l'àmbit que siguin, per evitar que ens segueixin manipulant com a un vulgar munt de borregos.
I més important encara.

Quan veiem que les utilitzen, no hem de dubtar ni un moment en denunciar-ho i en fer-ho veure al màxim nombre de persones possible. Si ens tracten com a un ramat és per què nosaltres no fem res per impedir-ho ...
 ·  Translate
8
1
Carme Pont Bonsfills's profile photoDolors Hugas's profile photo
 
Em recorda la Llei Mordassa aquesta que entrarà en vigor l'1 de juliol
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ANEU DONANT A LA CREU ROJA

La Creu Roja és una altra de les corporacions dedicades al negoci de la Caritat en el punt de mira des de fa dècades sent les polèmiques més recents les seves intervencions en l'11-S en el qual va cedir 564 milions de dòlars a Liberty Found o el cas de 14 empleats acusats del desviament de 200 mil dòlars durant la crisi de l'huracà Katrina. L'últim escàndol es produeix a Haití a partir de les evidències del desviament d'uns 500 milions de dòlars destinats a projectes immobiliaris dels quals només van construir 6 cases.

La Creu Roja està treballant per a si mateixa. Les estafes aixequen butllofes, primer pel benefici d'un paràsit i després pel dany en l'orgull per l'engany. Però quan a altres la realitza sistemàticament una empresa que s'aprofita de l'altruisme i la solidaritat de la societat, genera dependències i promou els valors de les elits la qüestió es torna personal.

Va ser creada el 1863 amb seu a Ginebra durant l'apogeu de la primera globalització. La seva activitat va ser enfocada a l'assistència en guerres, desastres i la promoció de societats de socors. La seva activitats ràpidament ha transcendit a diferents àrees constituint-se en transnacional present en més de 175 països. Com a corporació assegura que els seus principals fonts d'ingressos provenen la publicitat, donacions, la seva legió de voluntaris defensors i subvencions estatals en formar part dels Serveis Assistencials de mig món. Encara està per veure.

Declarada organització no governamental d'interès públic col·labora amb tota mena d'Institucions, destacant l'ONU, i el Exèrcits de l'OTAN. Declarada neutral és expulsada dels camps de batalla i conflictes acusada de funcionar com a mitjà de transport i espionatge. Declarada sense ànim maneja astronòmics pressupostos que es dediquen a inversions financeres, dubtosos projectes i el més important, a enriquir als seus jerarquies. Declarada caritativa evita el desenvolupament de xarxes socials locals implantant la seva pròpia xarxa clientelar i absorbint les subvencions.

La catàstrofes són desastres per a alguns i benedicció per a altres. On uns veuen mort altres veuen diners. On uns veuen malaltia altres veuen publicitat. Així de trist és el món. Són els voltors els que ens alimenten en el llit de mort. Si la contrarevolució, la desinformació i el neuromarketing tinguessin cara aquestes podrien ser les d'ONGs sent la Creu Roja una de les més importants del món.
 ·  Translate
1
1
Carme Pont Bonsfills's profile photoJuan Almansa's profile photo
 
Les ONG de renom també van caient. No quedarà res dret
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
L'estafa de les bombetes de baix consum o "ecològiques"

En els anys 90, quan van sortir a la venda les bombetes de baix consum (petit fluorescent amb casquet roscat estàndard o casquet gruix) vaig canviar alhora totes les bombetes d'aquestes característiques del meu domicili. Vaig comprar-ne de diferents marques i recordo que estaven fabricades a Holanda, Bèlgica o Espanya i la seva durabilitat era d'uns 6 anys (a les caixes posava 10 anys). Anys després, es van fabricar les de casquet estret o fi i vaig guardar totes les bombetes de "vela" i vaig posar-les totes de baix consum. Aquestes bombetes eren de marca coneguda, però estaven ja fabricades en països d'Europa de l'Est com Txecoslovàquia. A partir d'aquesta data, totes, dic totes les bombetes de baix consum ja em duraven menys temps, uns tres anys (seguien posant en les caixes que la seva durabilitat era de 10 anys). En aquestes data, els fabricants de bombetes de baix consum havien introduït de forma descarada la "obsolescència programada" és a dir, fabricar amb un límit de durabilitat perquè els consumidors estiguem contínuament comprant bombetes, sense preocupar-se el consum energètic i de matèries primeres gastats en la seva fabricació.

En les primeres bombetes que es van fabricar indicaven a la caixa "10 anys de vida", posteriorment indicaven "7 anys de vida", després posaven "durada 8.000 hores" "durada 3.000 hores", després van canviar la informació a "durada mitjana d'una bombeta equival a 8 bombetes d'incandescència "i en l'actualitat posen" llarga vida "," llarga durada ", etc. Tot una mentida, a l'estalvi d'energia el pagava amb escreix comprant bombetes.

Sense entrar en el consum d'energia i matèries primeres utilitzades per al procés de la seva fabricació i la composició de mercuri que conté en el seu interior que la defineix com a producte molt tòxic i perillós, l'estalvi d'energia quan s'utilitza aquestes bombetes podia estar entre cinc vegades més que les de tota la vida.

El preu d'una bombeta de baix consum fa més de 20 anys, se situava en unes quinze vegades el preu d'una incandescent (13 € = 0,80 €) i amb el pas del temps, aquestes bombetes "ecològiques" van baixar el seu preu i en l'actualitat estan 4 = 1, però tot i així, en la seva relació qualitat preu segueixen sent molt cares, ja que la seva durabilitat és més baixa en l'actualitat, que les fabricades fa més de vint anys.

A últims de l'any 2010, em vaig adonar que les bombetes anomenades de baix consum o "ecològiques" que feia servir al meu domicili duraven cada vegada menys, les que tenia al passadís i al WC entorn de l'any i la resta dos anys.

Per poder comprovar la fiabilitat i la durabilitat de les bombetes, vaig instal·la bombetes de baix consum per a tot el portal de la meva comunitat de veïns, tant les de casquet estret com de casquet estàndard.

Vaig comprar bombetes de totes les marques que vaig trobar a: Philips, Cegasa, Corona, Osram, Hyundai, Digilamp, ExtroStar, etc, i segons les col·locava en les llums posava la data amb retolador indeleble.

Cada vegada que s'espatllava una bombeta, indicava al costat de la data que vaig posar el seu primer dia d'ús la data que a la que s'havia "fos" i s'instal·lava una nova bombeta de baix consum. Anava a la botiga on vaig comprar la bombeta, amb la seva caixa corresponent on indicava la seva durada, perquè me la canviés per una altra nova, ja que estava en garantia i la podia canviar per una de nova.

Durant dos anys i mig he instal·lat moltes bombetes de baix consum en tota l'escala de la meva comunitat i la durabilitat de les mateixes és d'entre sis mesos les que s'encenen amb el rellotge de l'escala i dotze mesos les que romanen enceses tota la nit . Una estafa.

Hem de reprendre i boicotejar els fabricants no comprant aquestes bombetes, fins que canviïn d'actitud i deixin d'enganyar.

A partir d'ara, cada bombeta que es fon, instal·lo una incandescent de les que vaig guardar fa anys.
 ·  Translate
27
6
Jaume Margalló's profile photoÒscar Martín's profile photoAngel Aguilera's profile photoDavid “‫דוד וידאל‬‎” Vidal's profile photo
6 comments
 
Hem de tornar als filaments.
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
348 people
Rosa Comes Casas's profile photo
Fernando de Monreal Ciencia - Investigación's profile photo
Adam Justice's profile photo
Yago Viñas Soler's profile photo
Ricard Isidro's profile photo
Maria Mg's profile photo
Gerard Focus97's profile photo
Yolanda Molina's profile photo
Airclasse Com's profile photo

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
MADRID
Agraïment a l'Alejandro
Agraïment a l'Alejandro
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
VOLS VOTAR A AQUESTS LLADRES?

De nou el repartiment de sacrificis i el mea culpa col·lectiu com si fóssim culpables de polítiques neoliberals que en res tenen a veure amb la sortida de la crisi o que, en molts casos, només l'agreugen. No hi ha més que veure el resultat de les receptes terroristes de la Troica sobre els nostres germans hel·lens per entendre el que se'ns venia a sobre.

Així, teníem a mig Espanya combregant amb rodes de molí i, malgrat l'existència de certa contestació, força resignada en el seu conjunt amb la idea de repetir govern im-popular a la fi de 2015. Què va passar perquè la gent despertés del letargia i comencés el declivi del PP? La irrupció de Podemos i la creació in extremis de Ciutadans tenen molt a veure (partits de disseny i dissenyats per substituir als vells elefants del PP i PSOE), però res és casual, són només reflexos de la situació general. Fins i tot Rajoy ho ha reconegut: l'esperó de tot aquest procés ha estat la corrupció i el martelleig amb què alguns mitjans pocs han colpejat les consciències. No cal dir que, si la immensa majoria dels casos de corrupció haurien afectat partits de l'espectre de l'esquerra real o de la socialdemocràcia, haguéssim assistit a casos de linxament mediàtic que en res s'assemblen al que «patit» pel Partit Popular amb una ingent massa de mitjans, tertulians i periodistes pesebreros jugant al seu favor.

Però, encara que hagin estat com a molt poc més que un conjunt de afectuoses reprimendes, sí que han servit de catalitzador per fer reaccionar a una població adormida. Cal reconèixer que veure a un president aclamant a un delinqüent per SMS és poc edificant, com tampoc ho és el saber que gairebé tota la cúpula del Partit Popular cobrava sobresous en negre procedents de donacions il·legals. Amb quina força moral poden demanar esforços tributaris aquells que han defraudat a Hisenda ni més ni menys que amb la remodelació de la seu principal del seu partit?.

Quan la ciutadania ha comprovat què vol dir de debò per als de dalt viure per sobre de les seves possibilitats, és quan les reprimendes, la manipulacions o els sentiments de culpa deixen immediatament de funcionar. Si aquells que pontifiquen i clamen austeritat i encaixades de cinturó ja no estan investits de cap tipus d'autoritat moral; si hem vist a molts d'ells entrar a la presó o fer el paseillo fins a un jutjat; si els hem sentit comptar bitllets o dir de viva veu que estaven en política només per forrar-se; si s'han gastat centenars de milers d'euros en clubs nocturns, botigues religioses, viatges, cotxes d'alta gamma, tiberis o fins a festes infantils ... ja ningú admetrà ni una lliçó, ni un retret, ni la demanda d'un sacrifici més que vingui per boca d'aquells que han convertit al partit en el govern en poc més que una banda organitzada per delinquir, recaptar, blanquejar o repartir dividends entre els caps d'aquest veritable sindicat d'interessos que es fa dir Partit Popular.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
LA MORT DE L’ENSENYAMENT DE LA LITERATURA

Es van carregar el llatí pel militar. Ni els capellans saben què vol dir "Introibo ad altare Dei", ni molt menys el "Suscipiat" o el "Orate, fratres". El llatí ajudava a pensar, un perill, posava en ordre la ment, pitjor encara, t’ajudava a entendre millor el teu propi idioma, a expressar-te en ell amb major correcció ... Molt risc per al poder, en mans d'insegurs desconfiats i indocumentats , sobretot en el ministeri mal anomenat d'Educació, des de fa tants anys.

Després van devaluar l'ensenyament de la filosofia. Descartes, Kant, Feuerbach, Schopenhauer ... al bagul dels records, uhúu ... Es comença per Plató i s'acaba amb Marx i Engels i ... clar, després et surten espavilats i qualsevol “Pimpollo” és capaç de muntar-te un pollastre. 

Més tard li va arribar el torn a la música. Menysprear la seva importància i relegar l'ensenyament d'aquesta disciplina robant-li als alumnes el seu dret a gaudir i a millorar la seva sensibilitat. A ser cultes, en definitiva. Una de les seqüències més impactats de la pel·lícula franco-mauritana Timbuktu, dirigida el 2014 per Abderrahmane Sissako és quan els islamistes radicals torturen als que gosen escoltar música d'amagatotis. Doncs això.

Ara li toca el torn a la Literatura. A partir del proper curs, dues hores a la setmana i vas que et mates. A més, no comptaran per a la nota de selectivitat ni entraran en les futures revàlides que preveu la llei Wert. Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) l'anomenen. Es pot tenir més cara? Es pot ser més desaprensiu?
Arrencar de soca-rel les humanitats de l'ensenyament és privar les generacions que ara creixen al nostre país d'un instrument imprescindible per moblar les seves ments i reforçar la seva sensibilitat. És una veritable pena constatar com la capacitat d'expressió de molts joves és ja inversament proporcional a l'habilitat que posseeixen per escriure missatges en els seus telèfons "intel·ligents" a tota velocitat. Telèfons que fins i tot els corregeixen vergonyoses faltes d'ortografia producte d'una educació directament denunciable.

L'assetjament i enderrocament a la cultura i al coneixement és tan escandalós com l'escàs nivell de protesta ciutadana davant tanta malifeta.

Sortirem molt tocats dels excessos de Wert i els seus antecessors al capdavant d'Educació. És un dels canvis fonamentals que cal fer tot just la gent decent recuperi el poder. Serà complicat evitar el dany en alguna generació, però si alguna cosa hem de als que vénen darrere nostre és deixar-los un panorama millor que el que nosaltres vam rebre. I això, que no està passant en gairebé cap àmbit, en el món de la cultura, en el de l'educació ... és encara pitjor sense que sapiguem fins quan.

Som els que pitjor parlem, els que menys recursos lingüístics demostrem, els que fem servir un vocabulari més pobre i escàs, els que ens expressem amb menys riquesa de lèxic i de matisos ... I per arrodonir la feina Wert, en aquests els seus eterns dies d'un comiat que ja ha arribat, ens afegeix una amarga píndola més al seu nociva i vomitable herència: un ensenyament devaluada de la literatura, a la qual cal sumar les presses comeses abans amb la història de la filosofia, la música o el llatí.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Entendre el món comença per la comprensió lectora, que s'adquireix llegint
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ROMA - ITÀLIA
Agraïment a l'Arcadi Vilella de Reus
 ·  Translate
Agraïment a l'Arcadi Vilella de Reus
1
Add a comment...
Jobove's Collections
People
Have him in circles
348 people
Rosa Comes Casas's profile photo
Fernando de Monreal Ciencia - Investigación's profile photo
Adam Justice's profile photo
Yago Viñas Soler's profile photo
Ricard Isidro's profile photo
Maria Mg's profile photo
Gerard Focus97's profile photo
Yolanda Molina's profile photo
Airclasse Com's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male
Jobove Reus's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
TRUCADORS/PICAPORTES ALDABAS / KNOCKERS: MÈRIDA - BADAJOZ - EXTREMADURA
trucadors.blogspot.com

AMÈRICA CENTRAL (42); AMÈRICA DEL NORT (51); AMÈRICA DEL SUD (35); ANDALUCIA (70); ARAGÓ (36); ESPANYA (142); EUROPA (572); GALÍCIA (23); IS

TRUCADORS/PICAPORTES: ALACANT - ALICANTÍ
trucadors.blogspot.com

2014 (77). ▼ març (18). ALACANT - ALICANTÍ · BOLONYA - ITÀLIA · HAMPSTEAD - LONDON - ANGLATERRA · SOPRON - HONGRIA · TOSSA DE MAR - LA SELVA

Hora.es : hora exacta y cambio horario en el mundo.
www.hora.es

Hora exacta y cambio horario en todos los paises del mundo.

TRUCADORS/PICAPORTES: INNSBRUCK - ÀUSTRIA
trucadors.blogspot.com

2012 (210). ▼ juliol (30). INNSBRUCK - ÀUSTRIA · BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DU

TRUCADORS/PICAPORTES: BORDEUS - FRANÇA
trucadors.blogspot.com

2012 (209). ▼ juliol (29). BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTO

TRUCADORS/PICAPORTES: ESTOCOLM - SUÈCIA
trucadors.blogspot.com

2012 (207). ▼ juliol (27). ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA ·

TRUCADORS/PICAPORTES: VENÈCIA - ITÀLIA
trucadors.blogspot.com

2012 (206). ▼ juliol (26). VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPOR

TRUCADORS/PICAPORTES: DUBLÍN - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (205). ▼ juliol (25). DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EI

TRUCADORS/PICAPORTES: TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (204). ▼ juliol (24). TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · M

TRUCADORS/PICAPORTES: LIMERICK - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (203). ▼ juliol (23). LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'

TRUCADORS/PICAPORTES: FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (202). ▼ juliol (22). FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORD

TRUCADORS/PICAPORTES: EIVISSA - BALEARS
trucadors.blogspot.com

2012 (201). ▼ juliol (21). EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORDÀ -... CHORIO (SYMI ISLAND) DODECANES