Profile

Cover photo
Jobove Reus
376 followers|2,407,983 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
SR. ROSELL LA CEOE LI VE GRAN, VOSTÈ ASPIRA A SER DÉU !!

He llegit la seva afirmació sobre com ha de ser el treball al segle XXI i no puc estar més d'acord. Ara ja no cal aspirar a que els treballadors visquin amb seguretat, ni puguin comptar amb propietats, ni tinguin dret a gaudir de baixes laborals o de vacances. Per què? Amb la maca que és la inseguretat i treballar el que calgui per un sou de merda. Arribar al matí a la feina i no saber si l'endemà podràs seguir tenint ingressos, és el millor que li pot passar a una persona. Li dóna un al·licient a la seva vida que mai aconseguiries amb contractes fixos. És la crida a l'aventura diària. És com entrar a Disneyland amb l'alegria de saber que el dia et pot portar meravelloses sorpreses com un sobre amb la liquidació i una meravellosa patada al cul. Si fins i tot et pots fer un selfie i penjar-lo al Facebook! "Amb el meu cap que m'ha acomiadat".

De tota manera, jo no apostaria per contractes d'un dia. Mai saps si el treballador que tens a les teves ordres serà productiu a la tarda. Potser ha menjat massa, li ha entrat son i ja no rendeix tan bé. El que cal és que establim l'esclavitud com a model laboral de futur. Això sí que ens farà realment competitius. Per començar, podràs tenir empreses amb un cost salarial de zero euros, fet que permetrà augmentar enormement els beneficis (dels empresaris, és clar).

Tu li dius als alemanys que poden venir aquí a fabricar cotxes i que ho faran esclaus altament qualificats i estic segur que la Merkel balla un pasdoble si cal. A més jo establiria jornades de 20 hores diàries. Hi ha estudis inventats per la patronal de no sé quin país que diuen que amb dormir quatre hores ja n'hi ha prou. Doncs vinga, tots contents perquè durant aquestes vint hores diàries de jornada laboral podràs conèixer als teus companys de treball, fomentar la teva socialització i fer amistats. Què més vols? Si a sobre et donen aigua i menjar gratis!

De tota manera, i sense ser economista, hi ha una cosa que em preocupa d'aquest tema: qui consumirà? Perquè tinc entès que les empreses fabriquen béns o proporcionen serveis. Si els esclaus se suposa que no tenen poder adquisitiu, qui consumirà aquests béns i serveis? Potser els haguem de demanar a tots els empresaris que facin un esforç en revertir aquests beneficis econòmics extraordinaris en la societat, no sé, comprant iots, mansions enormes, menjant cada dia en restaurants de luxe ...

Les grans civilitzacions van confiar en l'esclavitud: Egipte, l'Imperi Romà, Inditex (ups, això no és un imperi, no?). En tot cas, l'esclavitud mola molt.

El que és curiós, Sr. Rosell, és que diguis que el contracte fix és una cosa del segle XIX quan va ser precisament el 1837 quan es va abolir l'esclavitud a l'Espanya peninsular. En fi, m'ha resultat tan cansat fer demagògia que estic pensant en demanar al meu amo i senyor que em concedeixi un got d'aigua extra.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
I a sobre t'ho pinten com si la inseguretat fos una cosa de gent moderna i emprenedora
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
ADÉU INTIMITAT

Sony patenta una càmera que grava el que veuen els teus ulls. Una càmera allotjada en una lent de contacte és l'últim disseny que Sony ha presentat a patent, amb implicacions ètiques i legals evidents. Direm adéu a qualsevol tipus d'intimitat?

La possibilitat de gravar qualsevol cosa que veuen els nostres ulls és una idea recurrent en la ciència ficció, que una vegada i una altra s'ha tractat de traslladar al pla real. Google va ser pionera en tractar d'introduir el concepte en la tecnologia de consum, amb les seves fallides Google Glass. Ara Sony patenta un dispositiu que aniria un pas més enllà: unes lents de contacte amb la capacitat de gravar vídeo.

La patent ha estat presentada per la companyia d'electrònica, i en el diagrama de la mateixa es pot veure la complexitat, i alhora la senzillesa, del dispositiu. Aparentment seran iguals a unes lents de contacte corrents, però a la zona externa de l'iris inclouran una unitat de processament, una unitat de control, fins i tot un dispositiu d'emmagatzematge de minúscules proporcions, així com un sistema de connexió sense fils. D'aquesta manera, la lent podrà prendre imatges del punt en el qual tinguem focalitzada la mirada i transmetre aquesta imatge a un dispositiu extern, com un telèfon, on es quedaria emmagatzemada. El funcionament és similar al que coneixem d'altres càmeres, com la Samsung Gear 360, però en aquest cas de dimensions minúscules.

La primera pregunta evident és el sistema de control, i segons el document de patent aquest dispositiu es manejaria amb parpelleigs voluntaris: "Coneixem que el període habitual de parpelleig oscil·la entre 0,2 i 0,4 segons, i per tant es pot dir que, en cas que el període de parpelleig sigui superior a 0,5 segons, és un parpelleig conscient diferent a l'habitual involuntari ".

Sens dubte aquest és un repte tecnològic evident, però sobretot és un repte social. El fet que avui dia cada persona porti una càmera al seu telèfon amb connexió a internet s'ha diluït, o transformat, el concepte d'intimitat al complet. Avui, però, la càmera del mòbil és perfectament visible com a part d'un telèfon; el fet que la càmera de Sony sigui imperceptible a simple vista implica una exposició personal molt més gran, i també moltíssim més intrusiva.

Un repte social i un xoc ètic. Aquesta tecnologia també entra en escac amb la legislació sobre privacitat i intimitat de pràcticament qualsevol racó del planeta. En la Constitució Espanyola l'article 18.4 expressa clarament: "La llei limitarà l'ús de la informàtica per garantir l'honor i la intimitat personal i familiar dels ciutadans i el ple exercici dels seus drets".

Més enllà de les implicacions legals i personals, l'ús d'aquest tipus de dispositius també suposaria un enorme impacte per al processament de bancs de dades relacionades amb el màrqueting, ja que un vídeo gravat amb una lent de contacte representa una mostra experimental i en temps real de la percepció i atenció de les persones, el que és informació indiscutiblement cobejada per grans corporacions.

Només és una patent, i la possibilitat comercial d'aquest dispositiu de Sony és més que incerta, però si aquest gadget anhela arribar als cicles comercials, el debat ètic i legal serà ferotge i evident.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Qualsevol dia treuen una Llei orgànica que matissi aquest article de la CE, enumerant supòsits en els quals es podrà usar la informàtica per garantir la seguretat de tots... i ja hem begut oli
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
Mixcloud
músics world
1
Add a comment...
Have him in circles
376 people
El Llibreter's profile photo
Josep M Rovira's profile photo
Ricardo Blazquez's profile photo
jordi bertran serra's profile photo
Antonio gomez's profile photo
rafael Santiago Sanchez's profile photo
montse pellicer's profile photo
Abby Summers's profile photo
Margarida Aritzeta (Obra literària)'s profile photo

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
AUGSBURG - ALEMANYA
Dom-St-Maria
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
A COMPTES VELLS, FULLES NOVES

Personetes del PP com mes ens ataqueu, mes forts ens feu, el dolor pot tornar-se en contra de vosaltres, que sols que esteu !!

Posem un exemple: un expedient de regulació d'ocupació en un grup empresarial en el qual una de les unitats de negoci comença a perdre diners mentre les altres segueixen sent rendibles. Amb els acomiadaments (reducció de costos), els executius pretenen que pugi el valor de les accions en els mercats de valors. Amb la qual cosa ells s'enriqueixen directament (posseeixen moltes d'aquestes accions) i indirectament, encarint el valor de l'empresa davant una hipotètica venda, que sempre està present en el seu horitzó.

Aquest text, llegit en un comentari econòmic, dóna bon compte del que ha passat, passa i del que ens espera. Els beneficis empresarials tenen dos orígens: el de l'exercici normal de l'empresa (la venda dels seus productes) i el joc especulatiu en borsa. Tots dos van íntimament units però en una relació inversa; perquè la part especulativa tingui més beneficis, la part empresarial no ha de suposar cap càrrega laboral ni econòmica.

La reforma laboral del PP permet el que acabo d'exposar. Els treballadors poden ser tirats al carrer i, alguns, poden ser substituïts per uns altres; ara bé, aquests altres seran més joves, sense càrregues familiars (en l'actualitat es despatxen a dones embarassades, amb el qual, no hi ha cap dona que vulgui tenir cap fill, i per tant el possible canvi generacional queda aturat, el primer verí d’una bona economia i la fi de l'estat del benestar) i en condicions més restrictives en diners i en drets laborals i socials. Els del PP diuen molt ufanosos, amb molta hipocresia, que aquesta reforma donarà els seus fruits; i tant que sí; els donarà per a qui els doni, però no per a la resta dels treballadors.

Mentre aquells s'enriqueixen, aquests s'empobreixen més. Cal ser cínic per vendre'ns com a bo un pla tan macabre. A sobre proclamen aquests polítics ineptes de la dreta que no hi ha motius per anar a una vaga i fins i tot es van atrevir a calcular els diners no guanyats que suposaria aquest dia de vaga, com si l'endemà, tal diners es destinessin al que el dia anterior podrien retreure als vaguistes. On són tants euros? On s'estan invertint? Qui s'aprofita d'ells? Cínics i falsos fins a dir prou.

Però al que anem: ens treuen drets laborals, ens treuen drets socials, privatitzen l'educació, la sanitat i tot allò que pugui convertir-se en negoci. Mentre patim aquests cops de destral al nostre benestar gairebé sense immutar-nos; ja sé que hi ha moviments ciutadans lloables que han aconseguit fer aturar els desnonaments, que el PP vol convertir en caricatura legal, i altres moviments semblants. Però això encara no és suficient.

Cal tornar a les manifestacions i a les vagues generals contra un partit entre cínic i corrupte, s'han de concretar en accions. D'aquesta manera aconseguirem frenar el viatge que, sense frens, ens porta al desastre col·lectiu. I aquí també em d’incloure, per si guanyen en les pròximes eleccions, a la gent del PSOE i Ciutadans o els tres alhora, que el final i de tant marejar la perdiu, serà la coalició que tirarà endavant aquest patètic país anomenat Espanya.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
DE MES AMUNT CAURÀS, PERILLS DE L'ÈXIT

Avui podríem parlar d'algunes raons per les quals no hauries de viure per aconseguir l'èxit. Es tracta d'una reflexió sobre els perills que comporta voler assolir l'èxit a qualsevol preu.

La raó número u per la qual es considera que no hauríem de viure per tenir èxit és la següent: La paradoxa de l'inconformisme. Se'ns ha ensenyat a molts llocs que l'inconformisme és un motor, és un combustible per al canvi, que l'inconformisme és una cosa que ens pot ajudar a transformar el nostre futur.

No obstant això l'inconformisme també té un apartat extremadament negatiu, i és que l'inconformisme t'està sub-comunicant a nivell inconscient que realment no seràs capaç de gaudir de cada moment fins que no aconsegueixis l'objectiu que tant anheles. Fins que no aconsegueixis aquest èxit que tant desitges; i vius permanentment preocupat del futur, de les coses que passaran en el futur i ets incapaç d'apreciar el que tens en el present que realment pot ser extremadament valuós.

La raó número dos: L'èxit no és sinònim de felicitat. La primera pregunta és: Què passaria si no ho aconsegueixes? Què passaria si t'has identificat amb l'èxit i t'has cregut que tu has nascut per tenir èxit i has vingut al món per tenir èxit, què podria passar?.

Probablement el que passaria és que si no ho aconsegueixes et convertiries en un frustrat; amb un nivell de frustració enorme per haver dedicat una vida sencera a una cosa de la qual no vas ser capaç d'aconseguir-la. I la segona pregunta és: Què passaria si ho aconsegueixes? Perquè estaràs d'acord que quan tu et proposes viure per tenir èxit realment pot ser que ho aconsegueixis i arriba un moment en el qual arribes al top en la teva carrera professional, arriba un moment en el qual, arribes al màxim nivell d'èxit que pots aspirar. Arriba un moment en el qual no pots seguir tenint més èxit del que ja tens.

Arriba un moment en el qual després d'aquesta gran pujada, arriba el descens ... la baixada, el que li passa a molts cantants d'èxit, el que li passa a molts artistes d'èxit que en la seva joventut poden destacar però de sobte s'adonen que ja no poden reviure el passat; que ja no poden tornar a ser el que eren abans; i poden alguns, no tots, però alguns es poden veure sotmesos a grans frustracions per adonar-se que la vida és un entorn totalment canviant; que està permanentment canviant i que les coses mai tornaran a ser com eren abans i que ja no tornaràs a poder gaudir de l'èxit que vas tenir.

Això t'allunya de les persones; t'allunya de les persones perquè et creus que ets una persona d'èxit i t'estàs allunyant de la teva essència. T'estàs allunyant del que et fa realment humà, de poder connectar amb el forner, t'allunya de poder connectar amb la verdulaire, t'allunya de poder connectar amb tot el món a un nivell humà.

Per regla general tenim la tendència a idealitzar a les persones que tenen més èxit i a menysprear les persones que tenen menys èxit. Es bastant absurd.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Et vagin com et vagin les coses, cal ser gilipolles per autoconsiderar-te una persona d'èxit.
 ·  Translate
Add a comment...

Jobove Reus

Shared publicly  - 
 
EL TEU PAÍS TÉ UN REI?

El teu país té un Rei?. Ho veus com una cosa natural i lògica?. No t'incomoda la seva existència?. Et consideres el seu súbdit?. Llavors permet-me que et digui una cosa: ets un ésser humà INFERIOR.

Has de saber-ho; tu ets Inferior. I no perquè qui escriu aquestes paraules ho consideri així, sinó perquè TU ho consideres així. T'ho repeteixo de nou: ets un ésser INFERIOR. Ara potser diguis que he faltat al respecte. Però al cap i a la fi ets tu qui et faltes al respecte a tu mateix/a, en considerar que algú té drets de naixement superiors als teus.

Has de preguntar-te una cosa: Respectes als teus pares? Creus que si, oi? Doncs la veritat és que NO. No els tens ni la més mínima consideració. De fet els menysprees profundament. Perquè en acceptar que algú té drets de naixement superiors als teus, automàticament et consideres inferior a aquesta persona.

I com que aquests drets superiors als teus es "justifiquen" via sanguínia i genètica, estens aquesta patètica i lamentable falta d'auto respecte cap als teus progenitors, als quals per tant, també consideres éssers inferiors com tu.

Així és com deshonres als teus pares, deshonres als teus avis i deshonres a tots els teus avantpassats fins al principi dels temps. I deshonres als teus fills i tota la teva descendència futura. Insultes a la teva pròpia sang i als teus propis gens, perquè tu i només tu has decidit que són inferiors als d'altres persones.

Per tant, no només ets un ésser inferior, estimat súbdit del rei. A més ets un ésser humà indigne i desagraït cap als que t'han donat la vida. Però, saps una cosa? El teu execrable greuge no es limita a tu mateix i tota la teva família. Perquè en acceptar que un altre ésser humà, de forma arbitrària tingui més drets que tu, al considerar-te inferior a ell, estàs ofenent a l'univers sencer.

Sí, a l'univers sencer. Perquè tu ets un conjunt de molècules bioquímiques que a través de complexíssims mecanismes físics s'ha convertit en un ésser viu, pensant i conscient que habita en un tros de roca flotant al mig del buit del cosmos. Un autèntic miracle. Una cosa tan prodigiós que les paraules es queden curtes per descriure tal meravella.

I tu has decidit insultar aquest miracle que t'ha atorgat l'univers considerant-te inferior a altres conjunts de molècules bioquímiques. Perquè si. Sense cap raó lògica; sense cap sentit; sense res que justifiqui un acte tan vil de traïció als mecanismes naturals que t'han creat. Tal és el teu nivell de baixesa. Hauria donar-te vergonya.

En el moment en què tu mateix et consideres inferior a altres i incorpores aquest concepte a la teva ment, acceptes amb això que qualsevol persona sigui inferior a qualsevol altra. Sigui pel color de la seva pell, pels seus orígens, per la seva classe social o pels diners que tenen. Totes elles raons tan arbitràries com atorgar drets superiors al membre d'una família reial, pel simple fet de néixer sortint de determinada vagina, descendir de tal o qual avantpassat o portar un o altre cognom.

I amb això sentis les bases lògiques que permeten l'existència de tota injustícia social, discriminació, racisme i elitisme. Sentis les bases de tots els mals que han afectat a la humanitat al llarg dels segles. Així doncs, súbdit del rei, no només ets un ésser inferior, indigne i desagraït. A més ets tòxic i nociu per a tu mateix, per als altres i per al món. Una autèntica trava per al progrés mental i espiritual de l'espècie humana.
 ·  Translate
1
Carme Pont Bonsfills's profile photo
 
Monarquia és racisme. 
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
376 people
El Llibreter's profile photo
Josep M Rovira's profile photo
Ricardo Blazquez's profile photo
jordi bertran serra's profile photo
Antonio gomez's profile photo
rafael Santiago Sanchez's profile photo
montse pellicer's profile photo
Abby Summers's profile photo
Margarida Aritzeta (Obra literària)'s profile photo
Links
Basic Information
Gender
Male
Jobove Reus's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Free counter, widget flash for blog and website
www.geovisite.com

Geo location The geolocation by ip to localize the geographic position

TRUCADORS/PICAPORTES ALDABAS / KNOCKERS: MÈRIDA - BADAJOZ - EXTREMADURA
trucadors.blogspot.com

AMÈRICA CENTRAL (42); AMÈRICA DEL NORT (51); AMÈRICA DEL SUD (35); ANDALUCIA (70); ARAGÓ (36); ESPANYA (142); EUROPA (572); GALÍCIA (23); IS

TRUCADORS/PICAPORTES: ALACANT - ALICANTÍ
trucadors.blogspot.com

2014 (77). ▼ març (18). ALACANT - ALICANTÍ · BOLONYA - ITÀLIA · HAMPSTEAD - LONDON - ANGLATERRA · SOPRON - HONGRIA · TOSSA DE MAR - LA SELVA

Hora.es : hora exacta y cambio horario en el mundo.
www.hora.es

Hora exacta y cambio horario en todos los paises del mundo.

TRUCADORS/PICAPORTES: INNSBRUCK - ÀUSTRIA
trucadors.blogspot.com

2012 (210). ▼ juliol (30). INNSBRUCK - ÀUSTRIA · BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DU

TRUCADORS/PICAPORTES: BORDEUS - FRANÇA
trucadors.blogspot.com

2012 (209). ▼ juliol (29). BORDEUS - FRANÇA · SIGLUFJARÖARVEGUR - ISLÀNDIA · ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTO

TRUCADORS/PICAPORTES: ESTOCOLM - SUÈCIA
trucadors.blogspot.com

2012 (207). ▼ juliol (27). ESTOCOLM - SUÈCIA · VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA ·

TRUCADORS/PICAPORTES: VENÈCIA - ITÀLIA
trucadors.blogspot.com

2012 (206). ▼ juliol (26). VENÈCIA - ITÀLIA · DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPOR

TRUCADORS/PICAPORTES: DUBLÍN - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (205). ▼ juliol (25). DUBLÍN - IRLANDA · TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EI

TRUCADORS/PICAPORTES: TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (204). ▼ juliol (24). TORTOSA - BAIX EBRE - CATALUNYA · LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · M

TRUCADORS/PICAPORTES: LIMERICK - IRLANDA
trucadors.blogspot.com

2012 (203). ▼ juliol (23). LIMERICK - IRLANDA · FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'

TRUCADORS/PICAPORTES: FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA
trucadors.blogspot.com

2012 (202). ▼ juliol (22). FIGUERES - ALT EMPORDÀ - CATALUNYA · EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORD

TRUCADORS/PICAPORTES: EIVISSA - BALEARS
trucadors.blogspot.com

2012 (201). ▼ juliol (21). EIVISSA - BALEARS · MADRID · EMPURIABRAVA - CASTELLÒ D'EMPURIES - ALT EMPORDÀ -... CHORIO (SYMI ISLAND) DODECANES