Profile cover photo
Profile photo
PASTEL DENT
9 followers -
PASTE LDENT are grijă de zâmbetul tău!
PASTE LDENT are grijă de zâmbetul tău!

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Vrei să afli mai multe despre punțile și coroanele din porțelan?
Vă prezentăm un articol foarte bun referitor la această procedură scris de dr Petrean Cosmin.Vă invităm să citiți acest articol:
Add a comment...

Post has attachment
CU PASTEL DENT EȘTI IN SIGURANȚĂ!
Izolarea corectă și cât mai riguroasă a dinţilor este o necesitate în stomatologia modernă, unele tratamente nu se pot realiza corect fără o izolare corectă și chiar mai mult decât atât, fără folosirea magnificației prin utilizarea lupelor dentare.
Add a comment...

Post has attachment
Vrei să ai un zâmbet frumos? Albirea dentară oferită de clinica Pastel Dent este soluţia!

In clinica Pastel Dent se foloseşte cea mai eficientă tehnică de albire dentară cu LAMPĂ PROFESIONALA DE ALBIRE. Procedura este atraumatică, noninvazivă și fără efecte secundare, acestea fiind garantate de lampa de ultima generaţie cu lumină rece tip LED și geluri de bună calitate. Raportul calitate-pret este foarte bun. Pentru alte informații consultă site-ul www.pasteldent.ro si vei avea igienizarea cu Air Flow gratis si un zâmbet minunat.
Add a comment...

PASTEL DENT este acum mai aproape de studenți!
- Check in-ul tău = 7 % discount din tratamentul clinic.
- PASTEL DENT îți plătește drumul, vino cu bonul fiscal al taxiului și îl vom scădea din tratamentul tău ( maxim 15 lei).
- Vino cu un prieten și ai 10 % din valoarea tratamentului său.
- Free Wi-fi în cabinet. Așteptarea ta este mai plăcută.
- La noi poți să plătești direct cu cardul.
Add a comment...

Post has attachment
PENTRU CĂ PE NOI NE INTERESEAZĂ DE TINE! PASTEL DENT implementează consultația online gratuită.
Ai nevoie de tratamente dentare? Vrei să ştii ce opţiune de tratament sunt pentru cazul tău și cât costă? Clinica PASTEL DENT a conceput pentru tine o consultaţie online gratuită. Intră ACUM pe pasteldent.ro, consultație online, completează formularul, iar noi îți vom răspunde.
Add a comment...

Post has attachment
BE SAFE! PENTRU NOI ESTE IMPORTANTĂ SĂNATATEA PACIENȚILOR.
Clinica PASTEL DENT oferă TRATAMENTE FĂRĂ DURERE. Cum facem asta? Simplu! În clinica noastră lucrează profesioniști care folosesc cele mai bune tehnici și substanțe anestezice. Astfel SIGURANȚA ȘI CONFORTUL PACINEȚILOR NOSTRI ESTE PRIORITARĂ. SUNĂ ACUM la 0744532716/0356112724 și noi îți facem o programar
Add a comment...

Post has attachment
Siguranța ta este prioritatea noastră!
Cu sistemul de matrici profesionale Pro-Matrix am eliminat riscul contaminării încrucișate. Cum este posibil acest lucru? Pentru că sistemul Pro-Matrix este de unică folosință, după fiecare plombă realizată, banda Pro-Matrix folosită se va arunca.
Add a comment...

Post has attachment
BE SAFE! PASTEL DENT ARE GRIJĂ DE FAMILIA TA!
Ai auzit ce avantaje au pacienții la PASTEL DENT? COPILUL TĂU este PRIETENUL NOSTRU! OFERIM TRATAMENTUL GRATUIT al cariilor dentare pentru copiii minori ai pacienților noștri! Alege clinica familiei tale, SUNĂ ACUM pentru o programare 0744532716/0356112724.
Add a comment...

Caut medic dentist pt colaborare la procent sau inchiriere scaun
Add a comment...

Post has attachment
BE SMART! GARANȚIA PASTEL DENT!
Pastel Dent are grijă de banii investiți de tine. Garanție 4 ani la ORICE tratament efectuat în clinica Pastel Dent. Dacă nu ești mulțumit(ă) ORICÂND, în cei 4 ani de tratamentul plătit, îți DĂM BANII ÎNAPOI sau îl refacem GRATIS. Pentru consultații și interevenții SUNAȚI ACUM la 0744532716/0536112724 și noi vă programăm.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded