Profile cover photo
Profile photo
Saljiah Zafirah
110 followers
110 followers
About
Saljiah's posts

Post has attachment
Tips pemasaran di instagram
Assalamualaikum,semua. Lama tak update blog dah bersarang dah..huhuhu. Alhamdulillah hari ni sal agak sibuk dengan bisnes kraf di instagram. Pelanggan tak putus-putus wasap atau DM di intagram nak tempah bag. Sesiapa yang belum follow instagram sal, boleh f...

Post has attachment
Koleksi Totebag 100% handpainted by Saljiahcraft untuk customer tercinta
Assalamualaikum, hari ini nak tunjukkan koleksi totebag yang sal buat untuk customer. Tapi ada juga gambar yang tak sempat ambil....huhuhu.  Ada design dari customer dan ada juga dari sal juga. Totebag yang sal jual ada dua jenis warna iaitu hitam dan putih...

Post has attachment
Nak Cari sponsor ??? Saya sudi mnjadi sponsor utk giveaway anda
Assalamualaikum, korang...hihi. Lame tak update blog. Sekarang sal nk mencari sesiapa yang ingin buat giveaway tapi tak ade sponsor.  Jika berminat boleh pm di page saljiahcraft. Tapi terhad kepada 2 giveaway sahaja buat masa ini.  Ini kali kedua sal cari g...

Post has attachment
Cari Kerja Vs Berniaga...
Asslamualaikum... Lama tidak bercoleteh kat blog..huhuhu. Alhamdulillah baru habis pengajian dalam bidang Civil Engineering di UTM,Skudai. InsyaAllah akan konvo dalam bulan 9 atau 10 tahun ini. Dalam otak pemikiran masih berfikir untuk berkerja atau berniag...

Post has attachment
Saljiah Zafirah commented on a post on Blogger.
sponsor dtg sini jap....=)

Post has attachment
Saljiah Zafirah commented on a post on Blogger.
tips yang berguna, tq =)
nanti jemput follow IG SaljiahCraft..
saya xpernah try lagi niaga melalui dropship..hihi

Post has attachment
Tempahan Ring Pillow
Salam blogger sekalian. Hari ini nak update pasal "Ring Pillow"...hihi. Biasa digunakan untuk majlis akad nikah dan pertunangan sangat sesuai. Rekaan yang buat simple dan menarik. Tak terlalu serabut, ala-ala "garden"..hihihi Cincin sekadar hiasan Warna dig...

Post has attachment
Jom join Giveaway Hadiah
Salam, blogger sekalian. Jom join Giveaway ni. Sal jadi sponsor untuk GA ini. Tempoh GA ini selama seminggu sahaja. So, cepat dapat umum pemenang..hihi. Jangan lupa join, rugi tak join tau. nak tahu hadiah apa Sal sponsor, "Click" dibawah. Click disini untu...
Wait while more posts are being loaded