Profile cover photo
Profile photo
laila isabela
80 followers -
It's always a moment to remember.
It's always a moment to remember.

80 followers
About
Posts

Post has attachment
Sekalung Penghargaan
Kalau dalam Final Year Project atau mana-mana assignment pon mesti ada column acknowledgement kan. So kali ni aku pun rasa gatai tangan nak tulis entri penghargaan buad individu-individu berikut atas kerjasama yang diberikan sepanjang aku menamatkan ijazah ...
Sekalung Penghargaan
Sekalung Penghargaan
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rindu Arau Tiba-tiba
Syukur.. Aku berjaya tamatkan ijazah aku tahun ni. Alhamdulillah. Berkat doa dan usaha aku, Allah makbulkan impian mak ayah aku nak tengok aku naik pentas Dewan Semarak UiTM Perlis tu lagi sekali. Kejayaan aku tak datang bergolek. Macam-macam dugaan aku had...
Rindu Arau Tiba-tiba
Rindu Arau Tiba-tiba
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dia
Dia yang aku tak pernah bayang akan jatuh sayang, Dia yang tak jemu buad aku gembira, Dia yang tak pernah sikit pon tinggikan suara, Dia yang terlalu sayang family dia, Dia yang selalu buad suprise untuk aku, Dia yang selalu sabar walaupon aku suka marah-ma...
Dia
Dia
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips bukan dari pakar.
Cara Aku : Kurus Untuk Sihat
Cara Aku : Kurus Untuk Sihat
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
9GAG. Best laughing sources. Ever! 
Why I like 9GAG?
Why I like 9GAG?
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dear you..
Dear you..
izatmanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
My suggestion for acne treatment, affordable but effective. 
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded