Profile cover photo
Profile photo
amira izzati
82 followers -
It's always a moment to remember.
It's always a moment to remember.

82 followers
About
amira's posts

Post has attachment
amira izzati commented on a video on YouTube.
Much better than Jake. 

Post has attachment
amira izzati commented on a video on YouTube.
Rasa macam neyo feat pitbull . Thumbs up! 

Post has attachment
Sekalung Penghargaan
Kalau dalam Final Year Project atau mana-mana assignment pon mesti ada column acknowledgement kan. So kali ni aku pun rasa gatai tangan nak tulis entri penghargaan buad individu-individu berikut atas kerjasama yang diberikan sepanjang aku menamatkan ijazah ...

Post has attachment
Rindu Arau Tiba-tiba
Syukur.. Aku berjaya tamatkan ijazah aku tahun ni. Alhamdulillah. Berkat doa dan usaha aku, Allah makbulkan impian mak ayah aku nak tengok aku naik pentas Dewan Semarak UiTM Perlis tu lagi sekali. Kejayaan aku tak datang bergolek. Macam-macam dugaan aku had...

Post has attachment
amira izzati commented on a video on YouTube.
At least ada jugak pelakon yang nyanyi sedap. 

Post has attachment
Dia
Dia yang aku tak pernah bayang akan jatuh sayang, Dia yang tak jemu buad aku gembira, Dia yang tak pernah sikit pon tinggikan suara, Dia yang terlalu sayang family dia, Dia yang selalu buad suprise untuk aku, Dia yang selalu sabar walaupon aku suka marah-ma...

Post has attachment
Damn gua dah gemok!

Post has attachment

Post has attachment
9GAG. Best laughing sources. Ever! 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded