Profile cover photo
Profile photo
Stichting Stadsweb Stad aan 't Haringvliet
2 followers
2 followers
About
Stichting Stadsweb Stad aan 't Haringvliet's posts

Post has attachment
Nieuw innamestation waarborgt eilandelijke drinkwatervoorziening: Op een warme en droge dag besef je eens te meer dat schoon en betrouwbaar drinkwater heel belangrijk is.

Post has attachment
Roos Blijleve met lof geslaagd bij verkeersexamen: Dit jaar waren er zes leerlingen die zowel het schriftelijk examen als het praktisch examen in Middelharnis, Sommelsdijk en Stad aan 't Haringvliet foutloos wisten te maken.

Post has attachment
Discoavond: Zaterdag 24 juni 2017 is het zover en is er de DISCO. We hebben speciaal voor jullie DJ Jeroen de Boed van DB Future Events gevraagd om voor jullie de hele avond leuke muziek te draaien.

Post has attachment
Geslaagde Stadse scholieren 2017: Ieder jaar weer een feest om de geslaagden van het voortgezet onderwijs te mogen interviewen. De meesten ken ik nog van de peuterspeelzaal toen ik daar invalleidster was.

Post has attachment
Nieuwe video's op YouTube: Op YouTube zijn twee nieuwe video's over de onthulling van het herdenkingspaneel ter ere van de gesneuvelde Ierse piloot Thomas Noble Forster geplaatst. Deze kunt u vinden via de afspeellijst van StadsWeb.

Post has attachment
Buitenspeeldag 2017: Buitenspeeldag was weer super gezellig en met zeer goed weer. Het was dus weer geslaagd!

Post has attachment
Strandmiddag van het Trefpunt met beide scholen: Voor 13 juni 2017 was het weerbericht niet helemaal gunstig, maar toch besloten we de strandmiddag door te laten gaan. Gelukkig maar, want het was heerlijk weer voor een middagje aan het Stadse strandje.

Post has attachment
Trailer inclusief boot weggenomen uit loods Tilsedijk: Uit een loods aan de Tilsedijk is tussen zaterdagmiddag 3 juni en dinsdagochtend 6 juni 2017 een trailer inclusief boot weggenomen. Zie foto.

Post has attachment
Ad Gloriam Dei - vanuit passie naar hervorming: Dat is het thema van de uitvoering die Christelijk Vocaal en Instrumentaal Ensemble Ad Gloriam Dei hoopt te verzorgen op 10 juni om 20:00 uur in de Hervormde kerk.

Post has attachment
Word by Heart presentatie: De Ichtuskerk uit Stad aan ‘t Haringvliet nodigt u uit op vrijdag 9 juni 2017 van 19:15-21.15 uur om te komen luisteren naar een Nederlandstalige Word by Heart presentatie van het Lucasevangelie door Anneke Ndecheck – Klugkist.
Wait while more posts are being loaded