Profile cover photo
Profile photo
Escola Idiomes Tarragona
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Mandy
Directora i Professora d’anglès
La meva experiència en l’ensenyament s’esté per gairebé quatre dècades i tres continents. Després de la difusió de l’idioma Anglès a milers d’estudiants d’Àfrica, Àsia i Europa, ara he portat la meva experiència a Tarragona. Com a professora d’idiomes i formadora de professors, sóc una apassionada de garantir la qualitat del meu propi ensenyament i la dels mestres a l’escola. La meva prioritat sempre ha estat els estudiants, garantitzant que tinguin la millor experiència d’aprenentatge possible.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Chris
Coordinador de negoci
Vaig néixer a les afores del nord-est de Londres. Després de graduar de l’escola durant algun temps treballaba a la Cort Reial de Justícia, a Londres. Llavors vaig viure durant dos anys i mig a Israel, abans de vindre amb bicicleta a Tarragona.
He treballat durant més de vint anys a Tarragona en el sector del transport marítim, abans de canviar a Coordinador Comercial de E.I.T. al 2017
Així com el meu anglès natiu, també parlo català i espanyo amb fluïdesa, hebreu i alemany bàsic, i en tinc nocions de xinès mandarí.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Phil
Professor d’anglès
Vaig començar a treballar a l’Escola Idiomes Tarragona (o Inlingua com es deia en aquest moment) al 1992. Després d’un descans de quatre anys a Barcelona, ​​vaig tornar a l’IET a Tarragona i he estat a l’escola des de llavors. He treballat amb els estudiants aquí durant més de vint anys i tinc un idea clara de les seves necessitats, i tracto de treure el millor potencial de cada estudiant.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eva
Professora de alemany
He estat ensenyant l’alemany com a llengua estrangera des de 1984 i a E.I.T. durant 15 anys, i els meus estudiants estan constantment sorprès que en realitat és possible aprendre aquest llenguatge suposadament difícil amb els seus interminablement llargues paraules. Encara que la meva primera llengua és l’alemany, també parlo amb fluïdesa l’espanyol, el català, francès i anglès, i sé com trencar les barreres del alemany, una llengua d’importància a tot el món, no només per la seva literatura tècnica.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alexandra
Professora d’espanyol
Soc Alexandra, licenciada en llengua i literatura hispànica i Màster en Ensenyament de l’Espanyol com a Llengua Estrangera per la Universitat Rovira i Virgili (URV).
He donat classes d’espanyol a la Universitat, durant les pràctiques curriculars, a estudiants Asiàtics. Després, he realitzat classes a diferents acadèmies, tant per adults com per adolescents.
En les meves classes aposto pel mètode dels intel·ligències múltiples i en els jocs, com a mitjà per aprendre de forma divertida, sense oblidar l’enfocament comunicatiu. En definitiva, els meus alumnes assoleixin l’objectiu de poder comunicar-se a qualsevol situació.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Noemie
Professora de francès
Vaig néixer a París i he traslladat definativament a Tarragona el març del 2017. A part de ensenyar francès com a llengua estrangera, sóc un pianista de formació clàssica i arpista. També he actuat en cinc produccions teatrals. Vaig estudiar veu a París, i puc ensenyar a cantar en francès com a part de les activitats AICLE Escola Idiomes Tarragona. En el passat vaig competir a nivell nacional en la gimnàstica i la natació sincronitzada.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nits de Pel-lícula:
Prefereixes alguna cosa més relaxant? Vine a veure una pel·lícula d’anglès amb la comoditat i l’elegància d’una habitació amb vistes. Passarem mitja hora parlant de la pel·lícula després. Portar les vostres pròpies begudes – i proporcionarem nosaltres els aperitius.

Últim divendres de cada mes a les 19:00
5 € per sesió
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Club del Llibre:
Gaudeixes de la lectura? Per què no llegir una novel·la en anglès (nivell graduat si cal) i després es reuneixen per discutir la trama i els personatges? Proporcionem una llista de llibres o escoltem els vostres suggeriments. Portar els nens petits si no trobeu cangur.

Dimecres al vespre 19:00-20:00
3 mesos subscripció: 30 €
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Conversació en anglés, grup per pares i nens petits:
Podem proporcionar els temes – o simplement xerrar. Només anglès! 😉 Millorar les seves habilitats i introduir als més petits a l’anglès en un ambient segur i acollidor.

Dimarts i dijous al matí desde les 10:00 – 11:30
10€ per session (mínim de 4 adults)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded