Profile cover photo
Profile photo
Enkt Schilderwerken
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Druk bezig met de buitenwerken! Het is momenteel prachtig weer. Voor een vrijblijvende offerte en advies neem contact met ons op!
Wij staan voor u klaar!!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
17-03-16
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nog steeds winterkorting op het binnenschilderwerk, glasvlies plakken en sauswerk tm maart 2016.
Maak er gebruik van!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De 1e kamer is klaar, zie 1e foto. In de rest van de woning zijn we nog druk bezig!
PhotoPhotoPhoto
06-01-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nachtschilder
Enkt-Schilderwerken biedt haar diensten nu ook in de nacht aan. Een nachtschilder kan de uitkomst bieden voor bedrijven en gebouwen waar de ruimte is om ook ‘s’nachts aan de slag te gaan. Het biedt vele voordelen voor ons, maar vooral voor u.
Een nachtschilder heeft geen last van zaken als bijvoorbeeld het verkeer, er zijn geen afleidingen en als gevolg zullen de schilderwerken vaak tot een kwart sneller kunnen werken dan anders. Wat een nachtschilder pas echt voordelig maakt voor u is het feit dat u totaal geen overlast zult hebben van de werkzaamheden.
De verf is de volgende ochtend vaak al geheel opgedroogd. Dit betekent dat u geen enkel overlast zal hebben van het geverfde, de geuren en de kans dat iemand per ongeluk nog natte verf zal aanraken. Uw pand zal letterlijk van de ene op de andere dag er weer fris en als nieuw uitzien.
Enkt-Schilderwerken meer dan alleen een nachtschilder
Dat u uw schilderwerken ‘s nachts kunt laten uitvoeren geeft u vele voordelen. Voorwaarde is dan wel dat u over een schilder beschikt die u in alles kwaliteit geeft. Voor kwaliteit en scherpe prijzen bent u bij Enkt-schilderwerken aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de beste materialen en weten door slim in te kopen en efficiënt met onze middelen om te gaan de kosten zo laag mogelijk te houden, een besparing die we met u delen.
Wij biedenkennis en expertise die wordt aangevuld met jarenlange ervaring. We hebben inmiddels een groot portfolio aan tevreden klanten opgebouwd, waar we u graag toe willen rekenen.
Uw wensen zijn onze leidraad. Dit geldt overdag en ook s ‘nachts. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als nachtschilder, behanger, glas zetten en schilderwerken in het algemeen? Neemt gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Na de vakantie weer volop aan de gang. Wanden en plafonds voorzien van muurverf!! #winterkorting
PhotoPhotoPhoto
04-01-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Enkt-Schilderwerken wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!!!
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wie slim is, maakt tussen september en maart gebruik van de diensten van Enkt-Schilderwerken uit Enschede. In deze periode bieden wij namelijk tien procent korting op ons uitgebreide dienstenpakket! Als buiten de weersomstandigheden slechter worden is er immers prima gelegenheid om binnen van alles aan uw huis te doen. Denk hierbij aan behangwerkzaamheden, het sausen van muren en ander binnenschilderwerk, zoals het schilderen en/of herstel van uw deuren en kozijnen.
Op het gebied van behangen werken wij tegenwoordig veel met glasvliesbehang. Dit is een behangtype waar tegenwoordig steeds meer mensen voor kiezen: het is sterk, gemakkelijk in elke gewenste kleur te schilderen, scheuroverbruggend, voorkomt nieuwe scheuren en werkt brandvertragend. Het moet echter wel vakkundig worden aangebracht, want het werken met glasvliesbehang vereist grote precisie. Bij Enkt-Schilderwerken bent u aan het goede adres hiervoor!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded