Profile

Cover photo
Energieke Vrouwen Academie
13 followers|8,641 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Afgelopen week ontmoette ik een oud-collega uit de periode dat we zeker tien koppen zwarte koffie per dag dronken en tegelijkertijd worstelden met ons gewicht. Dat was de inspiratie voor mijn blog van deze week: dik worden van koffie zonder suiker: hoe zit dat? Niet ieder pondje gaat door het mondje!
 ·  Translate
1
Voedwel's profile photo
Voedwel
 
En niet te vergeten, koffie werkt verhardend. Dit merk je het eerste aan je gebit in de vorm van tandsteen. Overigens zijn er goede alternatieven voor koffie verkrijgbaar. Zoals Bambu of Yannoh (natuurvoedingswinkels).
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hoeveel frustratie is er niet onder vrouwen omdat we allemaal denken dat we mooier moeten zijn dan we zijn? Zangeres Colbie Callait maakte er een geweldig mooi filmpje over. Indrukwekkend. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Voor onze energiebalans is het met name voor vrouwen belangrijk om in beweging te blijven. Lees in mijn blog waarom dit zo is. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Veel vrouwen gebruiken maagzuurremmers maar vaak is het probleem van maagzuur dat er te weinig maagzuur wordt aangemaakt. Lees hier wat je daaraan kunt doen
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Het in balans brengen van je vochthuishouding is zó belangrijk voor je vitaliteit en gezondheid als vrouw! Wist jij dat vocht vasthouden een signaal van uitdroging kan zijn? Ontdek in deze nieuwe Masterclass wat de beste methode is om je Vochtbalans op een hoger plan te brengen.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Je darmen zijn het hart van je gezondheid daarom is het belangrijk om te zorgen voor gezonde darmen. Hierbij enkele makkelijke tips om je spijsvertering en dus je darmen gezond te houden. 
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
Story
Tagline
"Ontdek als vrouw 40+ de energie om je dromen waar te maken!"
Introduction
De Energieke Vrouwen Academie is voor vrouwen 40+ op weg naar gezondheid en vitaliteit. 
Contact Information
Contact info
Phone
info@energiekevrouwenacademie.nl