Profile cover photo
Profile photo
nazirah abdullah
64 followers -
Keluarga Sihat, Keluarga Hebat, Keluarga Shaklee!
Keluarga Sihat, Keluarga Hebat, Keluarga Shaklee!

64 followers
About
nazirah's posts

Post has attachment
GOLONGAN DARAH JENIS ‘O’ PASTI MENDAPAT JAUNDIS?
Biasa kan kita dengar
terutamanya daripada nurse/jururawat yang menjaga bayi yang terkena penyakit
kuning atau bahasa medikalnya jaundis mengatakan ibu bapa yang berdarah jenis
‘O’ tinggi kebarangkalian untuk terkena jaundis . Berdasarkan kajian memang
bena...

Post has attachment
MASALAH TEKANAN DARAH RENDAH DAN CARA MENGATASINYA
Tekanan darah rendah (hipotensi) adalah keadaan tekanan darah yang lebih rendah dari tekanan yang
diperlukan oleh tubuh, sehingga setiap organ dari badan tidak mendapat aliran
darah yang cukup dan menyebabkan timbulnya gejala hipotensi. Tekanan darah
seseor...

Post has attachment
TIPS PENYUSUAN UNTUK IBU MUDA YANG TIDAK CUKUP SUSU?
Saya terpanggil untuk berkongsi sedikit pengetahuan dan tips penyusuan yang saya dapat melalui pembacaan dan pengalaman membesarkan 2 orang puteri saya. Pengalaman sebenarnya banyak mengajar saya untuk melihat dan memahami keperluan anak-anak saya. Serius s...

Post has attachment
HOMEMADE PLAYDOH YANG MUDAH DAN SERONOK!
Hujung - hujung minggu macam ni memang seronok bersantai dengan anak-anak. Masa inilah anak-anak pun minta kasih sayang dari kita. Kualiti time bersama keluarga sangatlah seronok. Tambah pulak kakak cicha anak sulung saya ni memang dah hampir setiap hari mi...

Post has attachment
16 TIPS BERHENTI MEROKOK MENJADIKAN ANDA LEBIH KACAK!
Tanyalah mana-mana perokok, semua ada hasrat
untuk berhenti merokok dan akui merokok itu merugikan dan merosakkan. Namun,
nama pun merokok menyebabkan ketagihan, jadinya ketagihan itu agak susah untuk
dipatahkan. Selepas makan, mesti mau pekena rokok.
Menga...

Post has attachment
TWIN PROMO MEALSHAKE DAN COLLAGEN POWDER
Bulan ini bulan yang sangat menarik dan magik. Pertama kali dalam sejarah shaklee buat promosi twin ni. Promo twin mealshake dan collagen powder. MEALSHAKE sesuai untuk sekeluarga. Tingkatkan imunisasi dan ketahanan badan. Kulit cantik mulus. Pengganti maka...

Post has attachment
MEALSHAKE SHAKLEE MEMBAWA KEBURUKAN KEPADA ANAK-ANAK
Mealshake Shaklee sememangnya tidak sihat untuk
anak-anak anda. Ia bagus untuk orang dewasa dan seisi keluarga sebagai makanan
pelengkap nutrisi tubuh, tetapi tidak bayi anda. Mealshake Shaklee membawa keburukan kepada anak-anak jika tidak diberi dengan kad...

Post has attachment
MEALSHAKE SHAKLEE MEMBAWA KEBURUKAN KEPADA ANAK-ANAK
Mealshake Shaklee sememangnya tidak sihat untuk
anak-anak anda. Ia bagus untuk orang dewasa dan seisi keluarga sebagai makanan
pelengkap nutrisi tubuh, tetapi tidak bayi anda. Mealshake Shaklee membawa keburukan kepada anak-anak jika tidak diberi dengan kad...

Promo September 2014 >>

Mealshake Beli 3 percuma 1.
Shaklee Collagen Powder Beli 6 percuma 1.

Untuk permulaan hari yang sihat mulakan dengan mealshake, sihat sekeluarga!
Mau awet muda, kulit tegang berseri, amalkan collagen powder terbaik!

nak cuba? contact saya, cia nazirah 013-353 2798 atau email ke nazirah.abdullah@yahoo.com.

Post has attachment
JENIS-JENIS BABY CARRIER YANG ERGONOMIK
Di sini saya kongsikan beberapa baby carrier yang sesuai dan mudah untuk dapatkan di Malaysia. Sebenarnya, ada
banyak jenama baby carrier ni, setakat yang saya tahu yang bagus dan di-tested
keselamatannya ada lebih kurang 26 jenama. Baby carrier ni pulak ad...
Wait while more posts are being loaded