Profile

Cover photo
Nina Mads
Attended SMK Convent Butterworth
1,439 followers|209,515 views
AboutPosts

Stream

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Ternak Lemak Di Nando's Auto-City Juru | Makan Nando's bersama gegirl a.k.a anak-anak Pak Roseman 😏 Lama tak lepak makan dengan Zati (gadis tudung pink) tu since dia kerja tempat lain. So, Nin...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Trend Berinai Mengikut Zaman | Nama pun trend mesti macam-macam jenis corak dan fesyen inai di tangan. Zaman tradisional pakai kat kuku atau jari saja sekarang penuh tangan, tapak tangan, kaki ...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Review Garnier Micellar Cleansing Water | Bila baca review Zaf pasal produk terbaru dari Garnier ni terus beli. Make up remover Althea pun dah habis. Hehe.. So far ok dengan muka, tak ada gejal...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Resepi Puding Roti Bakar | Masa in the making puding roti bakar ni rasa leceh juga, since buat pagi, mana nak pi kerja. Saja tak buat sos kastard sebab rasanya muak kalau makan terlalu banyak b...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Hibah Atau Wasiat ASNB | Akuan ASB Di Bekukan Selepas Meninggal | Alhamdulillah, October lepas settle urusan Hibah ASNB mak. Don't get me wrong. Banyak kes harta peninggalan masuk ke dalam Bait...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Domino's Puff Crust Pizza | Domino's Pizza baru dengan 2 perisa. Ia bukan sejenis pizza biasa, dibuat menjadi beberapa layers pastry menggunakan butter yang berkualiti. Memang ranggup bila maka...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Buah Nam Nam Atau Katak Puru | Khasiat Buah Katak Puru Rawat Penyakit | Salah satu buah hutan yang semakin pupus dan menjadi faveret Nina kalau balik kampung. Sampai saja terus terjah pokok nam...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Hukum Berkongsi Gambar Janin Di Media Sosial | Dah menjadi trend mak-mak sekarang, start tak datang period dah meroyan pergi beli pregnancy test. Once dah confirm alat tu bagi hint pregnant ter...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Shawl Gaya Uqasha Senrose Mudah
 ·  Translate
Assalamualaikum Readers.. Tudung Ala Uqasha | Tutorial Shawl Gaya Uqasha Senrose, Tutorial Shawl Uqasha Senrose | Gaya Shawl Mudah Uqasha | Carian pembaca blog di entri tutorial shawl setiap hari. Walaupun empunya nama ...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. Minyak Zaitun Untuk Memasak | Extra Virgin Olive Oil Untuk Memasak Hidangan | Semenjak minyak masak tak ada stok, tak dapat nak makan makanan bergoreng tapi mak order minyak zaitun dari kawanny...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Udang bersalut Oat ranggup
 ·  Translate
Assalamualaikum Readers.. Resepi Udang Goreng Bersalut Oat | Tak terfikir pun nak try resepi ni tapi since ada sorang kakak tunjuk gambar dinner di kedai terus balik rumah dan masak. Memang mudah sangat dan menjadi maka...
1

Nina Mads

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Readers.. NEW Pringles Tortilla Corn Chips Nacho Cheese | Nak cari keropok lain last-last tercapai Pringles baru ni. Sedappp buat pencinta cheese 😆 Tak boleh duduk lama-lama di 7E, semua benda nak capai...
1
Story
Tagline
Happiness is Expensive
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Education
  • SMK Convent Butterworth
    2002 - 2007
Links
YouTube
Contributor to