Profile cover photo
Profile photo
Nina Mads
1,445 followers -
Happiness is Expensive
Happiness is Expensive

1,445 followers
About
Posts

Post has attachment
Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Assalamualaikum Readers 😘 Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash | Dalam entri lepas, Nina ada bagi tau, kalau guna brand ni ok maka keluar lah entrinya selepas 41 hari guna. Boleh baca kat sini . Dalam banyak2 review, ramai beauty blogger caka...

Post has attachment
KFC Mad Mex Twister
Assalamualaikum Readers     KFC Mad Mex Twister | Lama tak jejakkan kaki ke KFC dan tak tau ada menu baru. Nasib baik ada orang kidnap lepas balik kerja dan bawa makan kat sini. Kerap juga KFC keluarkan menu baru, ada improvement nampaknya. Tak tau harga se...
KFC Mad Mex Twister
KFC Mad Mex Twister
ciksukataip.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Birthday Celeb @ Resto Pagar Buluh, Bayan Lepas
Assalamualaikum Readers 😘 Resto Pagar Buluh, Penang | Makanan Sedap Di Bayan Lepas | Tempat Makan Best Di Penang | Alhamdulillah, bakal genap umur 28 tahun. Terima kasih buat semua kawan-kawan masuk air termasuk blogger Miamor Zafirah 😚 Maceh dear, you su...

Post has attachment
Himalaya Herbals Moisturizing Cream
Assalamualaikum Readers      Himalaya Herbals Moisturizing Cream | Main tangkap muat je masuk Watsons aritu, janji ada pelembap muka sebelum sapu pondation. Disebabkan itu juga, Nina tak sempat nak tengok bahan-bahannya. Huwaaaa ada PARABEN ! Dah beli takk...
Himalaya Herbals Moisturizing Cream
Himalaya Herbals Moisturizing Cream
ciksukataip.blogspot.com

Post has attachment
NEW Pizza Hut Madu Padu
  Assalamualaikum Readers     Pizza Hut Madu Padu | Kali ni pizza terbaru di Pizza Hut memang padu! Padu dengan intinya dan lazat tak terungkap dengan kata-kata. Kalau orang dah berkahwin ni tak suka dengar perkataan madu tapi ini bukan sebarang madu tau. K...
NEW Pizza Hut Madu Padu
NEW Pizza Hut Madu Padu
ciksukataip.blogspot.com

Post has attachment
Kad Raya #4 Dari Ruqaiyah Amanina
Assalamualaikum Readers.. Masih terima kad raya lagi. Pertama kali dapat dari blogger Ruqaiyah Amanina . Exchanged kad raya katanya. Seronok bukan main. Terima kasih Nina! Comel kad rayanya. Meh usha blog Nina, dan kenal-kenal dengan dia, sambil tengok hasi...
Kad Raya #4 Dari Ruqaiyah Amanina
Kad Raya #4 Dari Ruqaiyah Amanina
ciksukataip.blogspot.com

Post has attachment
Cetak T-Shirt Rekaan Sendiri Di Printcious
Assalamualaikum Readers     Cetak T-Shirt Rekaan Sendiri Di Printcious | T-Shirt Printing Online Printcious  | Jatuh cinta dengan baju yang dapat dari Printcious ni. Sebijik macam yang Nina nak. Meriah la majlis nanti. Hehehe.. Kalau dulu susah nak cari t-s...

Post has attachment
Cerita Aidilfitri 2018
Assalamualaikum Readers  Sebelum otak makin tepu nak taip apa, baik mengarut cecepat 😅 Cukup lah 5 hari cuti raya tahun ni, raya ke 5 dah start kerja. Ada yang masih mood cuti ke? Apa yang beza raya Nina tahun ni? #teamrayalena 😂😂 Ya, 1 Syawal 1439 H, ra...
Cerita Aidilfitri 2018
Cerita Aidilfitri 2018
ciksukataip.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded