Profile

Cover photo
Amanina Mads
Works at Mattel
Attended SMK Convent Butterworth
Lives in Penang Malaysia
958 followers|3,216,436 views
AboutPosts

Stream

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Dengan lafaz Bismillahir rahmanir rahim.. kami dengan sukacitanya ingin mengadakan MINI GA khas untuk rakan-rakan blogger yang dihormati. Sudi tak nak join? Kalau sudi, just ikut syarat-syarat yang super ...
3
1
Ahmad Manihar's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Kali ni nak ajak korang terliur sekali. Lama betul tak pekena steamboat. Makan malam ni disponsor oleh my makngah. Balik sebab nak terima pingat/anugerah PJK oleh Gabenor Penang. Lokasi menternak lemak di R...
5

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Akhirnya rating bagi drama Rindu Awak 200% dah keluar minggu lepas kalau tak silap. Dah boleh agak drama ni akan jadi fenomena sendiri macam Ariana Rose dan Love You Mr Arrogant. Tahniah buat team RA2...
2
1
fiena ksr's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Bagi peminat filem English mesti tertanya-tanyakan filem apa yang akan keluar di panggung wayang untuk bulan-bulan terakhir bagi tahun 2014. Sebenarnya tuan blog pun kaki wayang juga dan tak sabar nak tengo...
3
Have her in circles
958 people
Hasma Hassin's profile photo
Aimi Syafiqah's profile photo
‫ݢوا - فيزي‬‎'s profile photo
Suriana abdul kadir's profile photo
Mazran Mohd Nazim's profile photo
Samprit Ungu's profile photo
fathii dzakwan's profile photo
airakaz zifah's profile photo
Efah Mustaffa's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Tak sabar nak tengok drama terbaru, Istikharah Cinta yang bakal menyusul di TV3. Terutama buat peminat Zul Ariffin. Yes! Korang dapat tengok lakonan dia bersama Faye Kusairi. Konfem cair bila tengok abang ...
4
1
nayfatimah rasyid's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Sambil menikmati milo panas dan menaip experients pertama mendaki bukit di negeri sendiri. Harini dalam sejarah, aku join program pegi hiking bersama officemates. Selama 24 tahun hidup, ini la 1st time aku ...
6
2
Maz Sarawak's profile photoZahzaha Zahzaha's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Memandangkan dah masuk ke bulan2 yang bakal mempunyai cuti skolah jadi persoalan pertama haruslah terfikirkan kenduri kawen. Selalunya di Malaysia, kalau tiba musim kawen mesti time cuti skolah. Paling ...
1
1
adiela ayunie's profile photo

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Hari pertama tayangan boleh dikatakan tempat full. Nasib baik still ada couple seat. Ngeh..ngeh. Oke, nampaknya banyak filem adaptasi novel trilogy yang best seller dijadikan filem. Dari siri Twilight, Hung...
1
Amanina Mads's profile photobashir Ahamad's profile photo
7 comments
 
hy 'salam

Amanina Mads

Shared publicly  - 
 
Salam Readers.. Harini tak disangka nak tengok wayang. Tak plan pun, selalunya yang suka buat plan last minit mesti cik nurse, Nana tu. Takda ribut ajak tengok wayang. Main bedal je movie apa pun. Dah nak sangat tengok, dia...
3
People
Have her in circles
958 people
Hasma Hassin's profile photo
Aimi Syafiqah's profile photo
‫ݢوا - فيزي‬‎'s profile photo
Suriana abdul kadir's profile photo
Mazran Mohd Nazim's profile photo
Samprit Ungu's profile photo
fathii dzakwan's profile photo
airakaz zifah's profile photo
Efah Mustaffa's profile photo
Education
  • SMK Convent Butterworth
    2002 - 2007
Basic Information
Gender
Female
Work
Employment
  • Mattel
    Production, 2013 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Penang Malaysia
Links
Contributor to