Profile cover photo
Profile photo
SaltMed
5 followers -
Ia-ți salina la tine acasă!
Ia-ți salina la tine acasă!

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Joe, Babicu, Pizza și Ozon au testat inhalatorul salin SaltMed! 

Ce zice Joe? “În a doua sesiune, am folosit numai aparatul cu sare și m-am bucurat să văd că funcționeaza și singur, fără altceva. Că desfundă nasul și copilul doarme bine. Că nu mai tușeste și nu mai hîrîie. “ 

Citiți întreaga (și haioasa) poveste, pe ozzy.ro!
Add a comment...

Post has attachment
Inhalatorul salin SaltMed, cu aerosoli uscați,  este foarte eficient pentru o etapă esențială a vindecării afecțiunilor sistemului respirator: curățarea în profunzime. 

Pe blog, despre etapele corecte ale terapiei cu aerosoli:
Add a comment...

Post has attachment
"Chiar înainte de a se declanșa prima răceală din viața juniorului (și înainte de o sesiune de răceală mai nasoală a domnișoarei) am primit de probat, discutat și verificat aparatul salin SaltMed"
Cei de la +UrbanKid.ro au testat inhalatorul SaltMed si au povestit despre efectele observate:
Add a comment...

Post has attachment
"Știm cu toții ca prima – și una dintre cele mai mari griji sau mai bine – frici – ale unui părinte – atunci când devine părinte – este primul strănut de răceală al copilului, primii muci, prima febră, primele picături în nas, primul aspirat cu diverse ustensile, prima noapte nedormită din cauza răcelii. Nu zicem de altele mai rele. Cam astea sunt cele mai frecvente. Vreau să vă spun că există o invenție super utilă părinților, pentru copii dar și pentru adulți. Pentru toată familia. Ea se numește inhalator salin cu emisie controlata de aerosoli pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii – pe scurt: SaltMed" - +UrbanKid.ro 
Add a comment...

Post has attachment
Face echipă bună cu pâinea, în tradiție de români primitori, dacă o verși se anunță ceartă în casă iar în bucatele din basme dă măsura iubirii de părinți. Dar științific, cum se explică efectele benefice ale sării? De ce sunt particulele de sare vindecătoare, în terapia cu aerosoli?
Add a comment...

Post has attachment
"In fiecare an, copiii pot dezvolta intre 4 - 12 episoade de infectii acute de cai respiratorii, cel mai frecvent fiind afectate caile respiratorii superioare (nasul, faringele, laringele), infectii ce se pot extinde si complica prin inflamarea urechii medii (otitele) sau a sinusurilor (sinuzitele). Caile respiratorii inferioare sunt ceva mai rar afectate de infectii, dar nici cazurile de bronsita, bronsiolita sau pneumonie la copii nu sunt o raritate in sezonul rece'' spune dr. Tamara Movileanu, specialist haloterapie.
Add a comment...

Post has attachment
Aerosolii salini sunt micro – particule care sunt inhalate pe nas și pe gură de către pacient și care ajung în căile respiratorii superioare (cavitatea bucală, cavitățile nazale și faringe) sau cele inferioare (laringe, bronhii, bronhiole, alveole pulmonare) – unde dezinfectează mucoasele, elimină toxinele, refac elasticitatea membranelor celulelor și reduc micro-organismele iritante.
Add a comment...

Post has attachment
Actiunea terapeutica a inhalatorului SaltMed se bazeaza pe aspirarea aerosolilor salini in caile aeriene superioare. Cititi mai multe, pe site:
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded