Profile cover photo
Profile photo
Dayang Deno
473 followers
473 followers
About
Posts

Post has attachment
Kisah Hari Itu
Terngiang-ngiang di telinga.. " Awak ni sakit betul-betul atau eksyen je lebih?" Tersentak deno bila doc cakap macam tu.  Geram, marah semua ada sebab kita sakit betul-betul, mata ini sakitnya seperti ditoreh pisau! Tapi dia tanya macam tu. Boleh je deno ma...
Add a comment...

Post has attachment
Moga Dipermudahkan
Inshaa Allah Inshaa Allah deno akan keluarkan coloring book deno sendiri tak lama lagi. Deno baru dapat kongsikan kat sini^^ Sebenarnya, ini adalah impian deno. Dah lama deno nak ada buku sendiri, tapi tak mampu. Rezeki Allah, sehinggalah satu hari dapat pm...
Add a comment...

Post has attachment
Welcome Back Tun!
The one and only Tun Dr Mahahir Mohamad Ini ialah kali ke dua deno doodlekan gambar Tun. Sebelum ni deno pernah buat sempena birthday Tun. Korang boleh tengok kat sini --- > KLIK < Doodle potrait Tun kali ini khas sempena Malaysia Baru! Selepas 61 tahun, pa...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Mother's Day
Who should I give my love to My respect and my honor to Who should I pay good mind of After Allah And Rasulullah Comes you mother Who next? Your mother Who next? Your mother Happy Mother's Day ma.  I love you, always and forever! Only Allah knows how much y...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Ramadhan 2018
Rasanya belum terlambat kan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat semua^^ Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa, dan semoga puasa tahun ini akan lebih baik berbanding tahun-tahun yang sebelumnya.. Inshaa allah ami...
Add a comment...

Post has attachment
Nothing Can Do
"Nothing can do" Dua minggu yang lalu.. Deno ke Kuala Lumpur lagi untuk doctor appointment. Deno pernah update tentang apa yang berlaku pada deno tiga bulan yang lalu.. Boleh klik kat sini >> KLIK << Hasil check up dan review dari doctor.. Doctor told me th...
Add a comment...

Post has attachment
2017 Best Nine
2017 #bestnine  Bila lihat #bestnineoninstagram barulah deno notice.. Post artwork untuk tahun 2017 hanya terdapat 72 post termasuk post jatuh sakit pada awal Oktober tahun lalu.. Alhamdulillah deno sekarang makin baik :) Compared dua tahun lalu, beratus-ra...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Hati Dah Luka
Hidup ini.. Jangan terlalu ikutkan hati, ada juga limitnya. Jangan sesuka ikut hati bercakap, jangan sesuka hati sahaja nak buat apa-apa. Jangan terlalu bebas, ada juga perkara atau sesuatu yang kita nak buat kita perlu fikir dahulu.. Kadang-kadang sebab ki...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2018
Sekejap sahaja masa berlalu.. Kita telah pun masuk ke tahun baru. Kadang-kadang tak sedar pun..  Tiba-tiba dah masuk tahun baru kan? Tahun 2018, syukur kita semua diizin Tuhan bernafas sehingga ke hari ini :)  Seperti tahun-tahun sebelum ini, terlalu banyak...
Add a comment...

Post has attachment
Tun Mahathir
Tun Mahathir. The one and only Tun Mahathir Moahamad. Sooo... This is flowers doodle potrait. Deno baru berkesempatan update kat dalam my baby blog dayangdeno ni :) Deno jarang buat potrait sebenarmya...**deno tak mahir buat potrait, hanya doodle Deno doodl...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded