Profile cover photo
Profile photo
Nur Haleena Selamat
29 followers
29 followers
About
Nur Haleena's posts

Post has attachment
MY BAE
SALAM JUMAAT KENGKAWAN :) hari nie . CIK L nak ajar macam mana nak lukis BEE and FACE :) cute miut taw.. yang xpernah belajar lukis kat POWERPOINT pun mesti, terus nak buat.. SIMPLE dan sngat sangat mudah. :D . . jum !! kita mulakan nak buat BEE lah dulu .....

Post has attachment
DOODLE
SELAMAT MALAM UOLLS :) dah tengok post CIK L sebelum ni.. BUNGA tajuknya.. hahax CIK L ajar macam mana nak buat bungge bungee cintaa.. :p . . this entry pulak, CIKL nak cita lah sikit hobbiee kuu :D . . HOBBY | MINAT . . first, CIK L suke sangat MEMASAK. lo...

Post has attachment
**
SALAM SEMUA J Hari ni CIK L nak ajar macam mana nak lukis bunga. ‘la,xkan
lukis bunga je pun nak ajar?’ hahahah… mesti korang ingat lukis atas kertas
then warna.. BUKAN BUKAN , CIK L nak ajar lukis gunakan POWERPOINT J hihix JOM MULAKAN .. so ni lah gambar ...

Post has attachment

Post has attachment
:)
Photo

Post has attachment
ok dah lme x update -_-
Wait while more posts are being loaded