Profile cover photo
Profile photo
Ndra Jamal
207 followers -
WhateverLah!
WhateverLah!

207 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
FREE SAMPLE GC TEA (GLUCOS CUT TEA)
Siapa nak free sample GC Tea? Apa tu GC Tea? Boleh baca kat sini >>> GC TEA GC Tea ni bukanlah ubat. Ianya adalah minuman harian yang mempunyai khasiat yang tersendiri. Semua orang boleh minum teh ni. Dari kita minum teh manis, kopi manis, mungkin kita bole...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
GC TEA (GLUCOS CUT TEA / TEH SEKAT GULA)
GC TEA (GLUCOS CUT TEA / TEH SEKAT GULA) GC Tea boleh dinikmati oleh sesiapa sahaja termasuklah untuk mereka yang mengalami masalah kencing manis, darah tinggi & obesiti. Glucos Cut Tea (GC TEA) mengandungi 100% bahan herba semulajadi. GC Tea menawarkan pen...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sheet Face Mask : Apa yang tak best?
Short entry for tonight. Nak share pasal sheet face mask. This is what I notice. Sheet face mask ni popular kat Malaysia since skincare buatan Jepun, mostly buatan Korea jadi trend kat Malaysia. Kena pulak sheet face mask ni boleh didapati dengan harga semu...
Add a comment...

Post has attachment
Ada nak buat majlis bulan September nanti? Boleh join giveaway ni. Mana tau terpilih :)
DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!
DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!
ndrajamal.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!
Baca tak entri sebelum ni yang saya mintak tolong follow personal FB dan Instagram?  Kalau ada yang dah follow personal FB saya, korang mesti tau pasal giveaway ni. Nak tau lebih lanjut, boleh klik link ini :  https://www.facebook.com/ndrajamal/posts/325655...
DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!
DOORGIFT SOAP GIVEAWAY!
ndrajamal.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kemana menghilang... (UPDATE)
Hai semua. Ingatkan bermula Raya haritu nak mula menulis. Kemudian......... Ni kisah pasal bertangguhlah ni. Sudahnya tenggelam macam tu je. Ok. Untuk update, if ada yang sudi singgah blog picisan buruk ni dan baca entri ni, harap dapat follow akaun-akaun s...
Kemana menghilang... (UPDATE)
Kemana menghilang... (UPDATE)
ndrajamal.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded