Profile cover photo
Profile photo
Strandhuys Appartementen Nerja
4 followers -
Verhuur van moderne vakantie appartementen in Nerja. De appartementen hebben NL TV en wifi. Dichtbij het strand. Website: www.strandhuys.com
Verhuur van moderne vakantie appartementen in Nerja. De appartementen hebben NL TV en wifi. Dichtbij het strand. Website: www.strandhuys.com

4 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Weer in Nerja

zoekt u het beste #klimaat van #Europa? In #zomer en #winter? Breng uw #vakantie door in #Nerja aan de #CostaDelSol in zuid #spanje

https://www.strandhuys.com/nerja/nerja-weer-en-klimaat/

Strandhuys Appartementen Nerja
Photo

Post has attachment

Post has attachment
KAJAK NERJA

#Kajakken Nerja is niet alleen een must voor iedere watersportliefhebber maar is volop plezier voor jong en oud!

Deze schitterende #kajakexcursie brengt u op de mooiste plekjes langs de prachtige kustlijn van #Nerja naar #Maro die u alleen vanaf de zee kunt bereiken.
Met de #kajak vertrekt u vanaf het strand van Burriana Beach voor een tocht vanaf 1,5 tot 2 uur in oostelijke richting van Nerja naar Maro. (er zijn ook langere tochten te boeken).

Tijdens deze kajaktocht geniet u van de prachtig afgelegen baaien, mooie stranden en helderblauwe zee. Onderweg vaart u met de kajak in zeegrotten en manoevreert u langs de prachtige watervallen die u tegenkomt. Tijdens de kaaktocht is er tijd voor een verfrissende duik en ontdek zo het mooie onderwaterlandschap van Nerja (snorkels zijn aanwezig).

KAJAKKEN NERJA

Educare Aventura Nerja is een professioneel kajakbedrijf en ligt aan het eind van Burriana Beach, u ziet de vlaggen op het strand staan. Voordat u in de kajak stapt krijgt u een zwemvest aangemeten en uitgebreide (veiligheids)instructies.

kajak nerjaGezien de drukte raden wij u zeker aan om vooraf te reserveren (+34-600620054).

De kajaktochten zijn in groepen en er is voldoende begeleiding. De tocht duurt, afhankelijk van de route, tussen de 3 en 5 uur. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) vertrekken er groepen om 10.00, 13.00, 16.00 en 18.00 uur.

Gezien de hitte en het branden van de zon adviseren wij u om tijdens de zomermaanden de kaaktocht van 10.00 uur te nemen of de kajaktocht van 18.00 uur.

Zorg dat u een rugzakje meeneemt met voldoende drinken, een broodje en heel belangrijk; zonnebrand!

U moet in goede conditie zijn om deel te kunnen nemen aan de tocht.

Mocht u al kajakervaring hebben dan is het mogelijk om een kajak te huren en zelf op pad te gaan.

stand up paddle boardingWilt u liever een langere route om te kajakken langs de kust van Nerja of lijkt het u leuk om een keertje stand-up paddleboarding uit te proberen? Of met een klein groepje een duikexcursie waarbij u gaat duiken in één van de grotten? Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdens het hoogseizoen zijn de prijzen voor een volwassene is rond de 20 euro (vanaf 16 jaar) en voor kinderen vanaf 8 jaar 10 euro. Kinderen onder de 8 jaar zijn gratis!
Tijdens het laagseizoen wordt meestal 50% van de prijs gehanteerd.

Uit eigen ervaring kunnen wij u vertellen dat het kajakken samen met de wandeltocht door de Rio Chillar voor ons de mooiste excursies zijn om te doen in Nerja en omgeving. Want ¨wauw¨ wat is de natuur toch prachtig in Nerja!

www.strandhuys.com
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Kajakken Nerja - Maro
6 Photos - View album

Post has attachment
Kou blijft voorlopig weg uit Nerja

NERJA – De aangekondigde neerslag viel inderdaad, met name in de nacht van vrijdag op zaterdag. Van de verwachte mindere temperaturen is echter vooralsnog geen sprake in Nerja en omstreken. Ook de komende dagen blijft het vooral zacht, waarbij het kwik regelmatig tegen de grens van 20 graden Celsius aanhikt.

De weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet voorzien maandag 11 januari wel als een regendag, de rest van de week regeert de zon met als belangrijkste tegenstander wat hardnekkige sluierbewolking.

Bron: NerjaDigitaal.com

strandhuys.com
Photo

Post has attachment
The 7th of January . . . What a beautiful day at #Burrianabeach in #Nerja
Photo

Post has attachment
Skiën - Sierra Nevada

Met de vers gevallen sneeuw van afgelopen nacht en met wat hulp van sneeuwkanonnen kan het wintersportseizoen in de Sierra Nevada vandaag eindelijk echt beginnen...
Afstand vanaf Nerja: één uur autorijden, de combinatie strand/zee en bergen/sneeuw is hier gewoon mogelijk!

Bron: www.NerjaDigitaal.com

Meer info over skiën in de Sierra Nevada:
www.sierranevada.es/en/
Photo

Post has attachment
"En om 12 uur eten we 12 druiven . . ."

Het jaar in Nerja wordt traditioneel afgesloten met een spetterend oudjaarsfeest op het Balcón de Europa. Honderden mensen verzamelen zich daar om te luisteren naar de klanken van de live-muziek en het bewonderen van het spectaculaire vuurwerk boven de Middellandse Zee.

Traditie is in Spanje ook het eten van twaalf druiven: op elke slag van de El Salvador-kerkklok dient er één druif naar binnen gewerkt te worden, één voor geluk en voorspoed in iedere maand van het komende jaar. Het bekijken van de gemeentelijke vuurwerkshow vanaf het Balcón de Europa is een unieke ervaring met het imposante kleuren- en lichtspel boven het water van de Middellandse Zee en kustlijn van Nerja. Het feest begint rond 23.00 uur.

Bron: www.nerjadigitaal.com

strandhuys.com
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Vanaf nu onbeperkt gratis #WiFi op een aantal Spaanse vliegvelden waaronder #Malaga!

Was het eerst mogelijk om alleen maar een half uurtje gratis WiFi te krijgen op het vliegveld van Malaga vanaf nu kan iedereen, dankzij de Spaanse regering, gratis gebruik maken van het wereldwijde web.

www.strandhuys.com
Photo
Wait while more posts are being loaded