Profile cover photo
Profile photo
zeera lily
755 followers
755 followers
About
zeera's posts

Post has attachment
Jejak Jepun part 1
Its a flyyyy day... Japan here i come! Macam mimpi je.. dah la iouls jenis penakut naik flight and makan jenis berkira.. means susah nak terima makanan yang tak biasa makan.. harap semingu ni boleh hilang 4 kilo la. Sebelum subuh lagi dah datang ke airport....

Post has attachment
Infection pada telinga si kecil
From web :  babycenter.com.my  afeef masa baby, 2 kali terkena jangkitan pada telinga.. dan kedua-dua kes teruk saya rujuk ke hospital pakar.. dan dirawat dengan segera. punca utama adalah selsema dan juga clogged due to ear wax. Mengakibatkan kegatalan pad...

Post has attachment
Kahwin Yana
Sebulan lebih dah Yana kahwin.. baru nak sembang kat blog.. by te way, Yana ni cousin belah ayah kita.. makin lama, makin ramai yang kahwin, maka makin bertambah la umat, keluarga dan umur kita.. pheww.. macam buat hipotesis pulak.. Kebiasaan kalau among co...

Post has attachment
Afeef 3 tahun la!
Small celebrations with relatives and family.. doa selamat untuk Afeef yang selamat menjalani operation bulan lepas. ummi doakan Afeef akan sentiasa sihat walafiat dan menjadi anak yang soleh dimasa akan datang.. aaminn.. Afeef Anaqi turns 3 Puteri Damiya' ...

Post has attachment
Colmar Tropicale Bukit Tinggi
Lepas pergi kenduri kat Felda Jengaka Pahang, kita singgah sini.. Colmar Tropicale Bukit Tinggi Pahang. Tempat yang menarik, aman dan mendamaikan.. pemandangan ala inggeris pengalaman seperti berada di kota belanda.. namun, hari hujan ketika itu.. jadi, kam...

Post has attachment

Post has attachment
zeera lily commented on a post on Blogger.
blogwalking sini.. salam kenal =)

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest
Baiklah saya sertai peraduan ini dalam Bahasa Melayu. a. What do you love about Lazada Malaysia? Saya suka Lazada Malaysia kerana ia adalah laman membeli belah yang serba lengkap dengan barangan keperluan harian dan kehendak semasa selain daripada menawarka...

Post has attachment
Fahion Valet site sucks?
Note : Please read my Luahan Rasa      To be truth, I'm not that kind of girl into fashion and shopping. No, not at all. Cannot. Its because I didn't get any fund to spend from my parent w hen I was in college (I mean university) But thank god I've got enou...

Post has attachment
The Sarimah Shows with Neelofa
Behind the scene recording of The Sarimah Shows with Neelofa yang diramalkan akan bersiaran lagi dua minggu. Sangat best tau ramcangan ni..  Bersiaran selama 1 jam, rancangan yang berkonsepkan santai, penuh gelak ketawa dan menghiburkan ini memberi peluang ...
Wait while more posts are being loaded