Profile cover photo
Profile photo
zeera lily
772 followers
772 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Afeef takes Bandung Part 5
Afeef takes Bandung Part 5
Afeef takes Bandung Part 5
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ujian Bertulis Jawatan Kerajaan
Maaf ramai sangat DM / PM dekat all sort of my social media bertanyakan mengenai 'clue' or guidance bagi yang first time nak menduduki ujian bertulis serta interview kerja Kerajaan atau Badan Berkanun seperti UiTM, Lembaga Hasil Dalam Negeri dan lain-lain.....
Ujian Bertulis Jawatan Kerajaan
Ujian Bertulis Jawatan Kerajaan
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Afeef takes Bandung
Salam. Meh ni hemak nak cerita bawak anak travel oversea sendiri (over the sea jer..) Sebenarnya, office ada buat trip ke luar negara, Bandung je, tak jauh pun.. Tahun lepas iols dah tingal je anak pergi Jepun, tapi kali ni rasa tak sampai hati pulak nak ti...
Afeef takes Bandung
Afeef takes Bandung
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Inspirasi Cinta x Urban Decay
Selami inspirasi perkahwinan yang dikongsi bersama ikon-ikon hebat industri hiburan tanah air. Bersama pakar kecantikan dan solekan serta perunding perkahwinan di Pavillion, Kuala Lumpur bersama jenama solekan terkemuka Urban Decay bersempena  Love Spring 2...
Inspirasi Cinta x Urban Decay
Inspirasi Cinta x Urban Decay
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Snow-walk I-city
Omar & Hana ada satu video klip dekat salji.. pergh terus order - Afeef :  mimi nak pegi situ.   M imi : main salji ke.  Afeef :  ya..  afeef nak main salji.. jom la pergi mimi   Hari tu de tercerita dekat afeef mak dia pergi Japun pegang salji.. terus teri...
Snow-walk I-city
Snow-walk I-city
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Zoo Negara
Takde motif lain lagi lah kalau pergi zoo ni mesti nak tengok haiwan dan flora-fauna yang ada. Takkan nak jumpa sedara-mara kan? haha tak tau lah kalau ada orang tu bersaudara dengan hikhok hikhok ke..  tu perangai macam tu (pebenda aku merapu ni) Afeef bud...
Zoo Negara
Zoo Negara
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nada turns 2
Happy Birthday Nada!!! by thw way, where's Nada?  where? where? oh, lets have sword fight with Kael again, where's Nada? Hi mascot.. i tengok dari jauh la ya.. This is Nada... have a blast Nada.. you are turning one today.. be a good girl to your mom and da...
Nada turns 2
Nada turns 2
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beauty event with Nu Skin
In the month of October, untuk tahun ni punya last event ada satu Bengkel Kecantikan Bersama Nu Skin i attend. Ongoing on how to jaga kulit muka agar kekal jelita, sihat dan nampak lebih muda. Skin terbahagi kepada 4 jenis. Berminyak, kering, normal dan kom...
Beauty event with Nu Skin
Beauty event with Nu Skin
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukit Gambang Resort
Yeah... tahun ni office buat family day macam biasa lah dua tahun sekali akan rotate dengan Grand Dinner.. tahun 2017 ni turn family day kali ni Kelab plan buat dekat Bukit Gambang Resort City, Kuantan.. oleh sebab jauh, masa tu kereta tak ok lagi.. kita pe...
Bukit Gambang Resort
Bukit Gambang Resort
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beauty event with Nu Skin
In the month of October, untuk tahun ni punya last event ada satu Bengkel Kecantikan Bersama Nu Skin i attend. Ongoing on how to jaga kulit muka agar kekal jelita, sihat dan nampak lebih muda. Skin terbahagi kepada 4 jenis. Berminyak, kering, normal dan kom...
Beauty event with Nu Skin
Beauty event with Nu Skin
belogzeera.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded