Profile cover photo
Profile photo
Nazrin Shah
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy Birthday & Happy New Year 2018!
salam... hari ini aku nak share sikit birthday mak aku dan sepupu aku. so apa lagi kami buat bakar-bakar di rumah makcik aku. setelah sekian lama tak gathering kali ini baru dapat jumpa semua family, semoga kita sekeluarga kekal keep in touch hingga akhir h...
Add a comment...

Post has attachment
RXZ Down?
salam.... weekend lepas(Sabtu 23.12.2017) aku & geng plan pergi ke Tangjung Piandang, Perak untuk ride santai sambil makan-makan. Kali ini Check point pukul 9.00 pagi di Restoran Vegas di Ipoh untuk berkumpul dan breakfast sebelum memulakan perjalanan kami....
Add a comment...

Post has attachment
Last 2017 Cameron Highland V2
Salam. penutup bagi tahun 2017 bersama teman-teman baru dan teman-teman lama untuk
ride bersama-sama ke Cameron Highland bagi kali ke dua.   Kali ini lebih ramai dari yang sebelum ini,
nak lihat sila tekan di " LINK INI ".  Kali ini seramai 14 orang yang se...
Add a comment...

Post has attachment
Kuala Gula 2017 Ride
salam, bulan October punya aktiviti ride bersama rakan-rakan, kali ini destinasi kami adalah di Kuala Gula Perak yang bertempat di utara Perak.  kali ni ride kami banyak cabaran sebab hujan, maklumlah moto tiada bumbung kan. Ok aku cerita sikit route ke Kua...
Add a comment...

Post has attachment
Cameron Highland 2017 V1
Salam. back to 7 years later, dimana jiwa muda gagah ride di merata-rata tempat dengan kenderaan 2 roda inilah untuk sampai ke destinasi yang dituju. Ya dulu lain, sekarang dah lain, dulu muda sekarang tua dah (wakaka padahal muda lagi). Ni nak share sikit ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Honda . RS150R
Perkongsian tentang jentera RS150R yang telah diabadikan didalam blog ini, sebab blog sudah "bersawang" lama tak update. Nak story cket tentang moto ini, first sekali moto ini adalah keluaran Honda yang mempunyai capacity engine 150cc DOHC (2 cam). So sebel...
Add a comment...

Post has attachment
Kucing . 2017
Koleksi Gambar Kucing Awal Tahun 2017 .
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Syafiq & Syairah | Nikah
Syafiq & Syairah | Nikah Taiping, Perak . 29/4/2015 .
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded