Profile

Cover photo
Saül Gordillo
Worked at El Periódico de Catalunya
Attended Universitat de Girona
Lives in Calella
1,451 followers|562,668 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Segons la tercera onada del 2015 del baròmetre d'opinió pública, fet públic avui pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), TV3 i Catalunya Ràdio són els mitjans preferits pel públic per seguir l'actualitat informativa.
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Article de Jordi Creus a El Punt Avui. Moltes gràcies!
 ·  Translate
2
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevista de Mònica Terribas a Saül Gordillo. 14 de gener del 2016
 ·  Translate
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevista al Diario.es sobre l'arribada a Catalunya Ràdio
 ·  Translate
Saül Gordillo (Calella, 1972) ha sido nombrado nuevo director de Catalunya Ràdio la misma semana en que se ha constituido el nuevo Govern de la ...
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevista de Mònica Terribas a Saül Gordillo, nou director de Catalunya Ràdio, a El matí de Catalunya Ràdio. 14 de gener de 2016
 ·  Translate
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Sigue en directo las noticias de los atentados de París en la web de EL PERIÓDICO
 ·  Translate
Francia cierra fronteras y decreta el estado de emergencia tras la cadena de ataques que han costado la vida a 120 personas y 200 heridos. Toda la actualidad en la web de EL PERIÓDICO
1
Add a comment...
Have him in circles
1,451 people
Psi Convergencias's profile photo
Iñaki Escudero's profile photo
David Anton's profile photo
Efren Garcia's profile photo
Sindicat Manresa's profile photo
Rebost de les Mascotes's profile photo
Nicolau Gonzàlez's profile photo
Pau Llambi's profile photo
Eduard Illa i Massuet's profile photo

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevista per al Quadern d'aquest dijous d'El País
 ·  Translate
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevistem el periodista maresmenc Saül Gordillo, nou director de Catalunya Ràdio després d'haver treballat a El Periódico, l'ACN i El Punt
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Entrevista a La Vanguardia Digital sobre l'arribada a Catalunya Ràdio
 ·  Translate
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Després de 4 anys com a cap de continguts digitals d'El Periódico, assumeixo un nou repte professional amb la direcció de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCAT.cat
 ·  Translate
1
Add a comment...

Saül Gordillo

Shared publicly  - 
 
Tertúlia al programa 'BTV+' de BTV i Barcelona FM, presentat per Olga Valencia, amb els periodistes Enric Sierra, Roger Palà i Saül Gordillo. 13 de novembre del 2015
 ·  Translate
A la carta, | BTV.cat
1
Add a comment...
People
Have him in circles
1,451 people
Psi Convergencias's profile photo
Iñaki Escudero's profile photo
David Anton's profile photo
Efren Garcia's profile photo
Sindicat Manresa's profile photo
Rebost de les Mascotes's profile photo
Nicolau Gonzàlez's profile photo
Pau Llambi's profile photo
Eduard Illa i Massuet's profile photo
Work
Occupation
Periodista
Skills
Periodisme digital, xarxes socials
Employment
 • El Periódico de Catalunya
  Cap de continguts digitals, 2011 - 2016
 • Agència Catalana de Notícies
  Director, 2007 - 2011
 • El Punt
  Director i redactor en cap, 1990 - 2007
 • Catalunya Ràdio
  Director, 2016 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Calella
Previously
Girona - Pineda de Mar
Story
Tagline
Periodista. Director de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCAT.cat.
Introduction
Periodista. Cap de continguts digitals d'El Periódico de Catalunya. Col·laborador de L'oracle de Catalunya Ràdio, dels programes 2324 i Els matins de Televisió de Catalunya, de La Rambla de BTV, i de la revista per a tauletes i mòbils Esguard. Membre del jurat del Premi Òmnium de Comunicació, des del 2010, i de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà.

Escric el Bloc sense fulls (www.saul.cat) des del 19 de juliol de 2004. Impulsor, juntament amb altres periodistes, del portal de blocs polítics en català Poliblocs, el febrer de 2007. Guardó especial dels Premis Blocs Catalunya com a blocaire pioner, en la primera edició del 2008. El mateix any, guanyador del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blocs de política, organitzat per Diari Maresme.

Llibres

Autor dels llibres Sobirania.cat (Crea't Edicions, juny de 2014), Superperiodistes en l'era de la sobreinformació (Editorial UOC, setembre de 2010), Les barbaritats de Fèlix Millet (Ara Llibres, desembre de 2009) i Nació.cat (Òmnium Cultural/Editorial Mina, juny de 2007), aquest últim sobre l'obtenció del domini.cat per a la llengua i la cultura catalana a Internet.

Anteriorment

Director de l'Agència Catalana de Notícies entre el març de 2007 i l'abril de 2011. L'ACN és referent del model de periodisme multimèdia a Catalunya amb 250 mitjans de comunicació (diaris, revistes, ràdios, televisions i portals digitals) i empreses abonades als serveis de text, àudio, fotografia i vídeo.

Director i presentador del programa País en xarxa a COMRàdio (agost-setembre de 2011) i professor en el postgrau de Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona (juliol-agost de 2011). Professor en el postgrau de Comunicació Estratègica Digital de la Universitat Pompeu Fabra (2011-2012). He estat col·laborador dels programes 59 segons de TVE Catalunya, El món a RAC1, Extraradi de COMRàdio, Directe 4.0 de Ràdio 4 RNE, i L'internauta de Vilaweb. He estat membre del Consell Assessor del Consorci Digital Mataró-Maresme.

Inicis professionals

Redactor en cap d'El Punt i director de les edicions d'aquest diari al Maresme i Rubí (Vallès Occidental). Vaig ser corresponsal (1989-1993), redactor (1993-1995) i cap de secció en l'equip fundacional de l'edició del Maresme, l'any 1995. Membre fundador de Repòrter (1992-2001), revista mensual d'informació de l'Alt Maresme de la qual vaig ser-ne director.

He treballat i/o col·laborat en el setmanari català en anglès Catalonia Today, Ràdio Pineda, Televisió Pública Pineda, Ràdio Marina (Blanes), Ràdio Calella i la revista municipal El Nunci, de Calella. Vaig fundar i dirigir les edicions de Vilaweb Calella i Pineda de Mar.

Enllaços

Aquest és el meu web, la meva pàgina a Facebook, el meu Twitter, el meu Flickr i el meu Linkedin, entre altres eines 2.0.

________________

Saül Gordillo Bernárdez (Calella, Barcelona, 1972), journalist

Head of digital content at
El Periódico de Catalunya.  

Collaborator of the L'oracle programme on Catalunya Ràdio, of the 2324 programme on Televisió de Catalunya, of the La Rambla on BTV, of the Esguard magazine for iPad and of the local publication Rebat. Member of the Fundació Factor Humà Advisory Committee.

He has been writing his
Bloc sense fulls (Pageless Blog) (www.saul.cat) since 19 July 2004. Promoter of the Catalan-language portal for political blogs Poliblocs in February 2007. Winner of the Pioneer Blogger award in the Blogs Catalunya Awards, in its first edition held in 2008. That same year, he won first prize in the political blogs category of the I Blogs Maresme Awards, organized by Diari Maresme.

Books

Author of the books Sobirania.cat (Crea't Edicions, 2014),
Superperiodistes en l'era de la sobreinformació (Editorial UOC, 2010), Les barbaritats de Fèlix Millet (Ara Llibres, 2009) and Nació.cat (Editorial Mina, 2007). The latter book is about obtaining the .cat domain for Catalan language and culture on the Internet.

Previous Experience

Director of the Agència Catalana de Notícies (Catalan News Agency - ACN) from March 2007 to April 2011. The
ACN is a reference multimedia journalism model in Catalonia, with 250 media outlets (newspapers, magazines, radio stations, television channels and web portals) and companies subscribed to its text, audio, photography and video services.

Director and emcee of the
País en xarxa programme on COMRàdio (2011) and professor of Community Manager & Social Media postgraduate studies at the University of Barcelona (2011). Professor of Digital Communication Strategy postgraduate studies at Pompeu Fabra University (2011-2012) and member of the Advisory Committee of the Consorci Digital Mataró-Maresme (2007-2012).

Professional Beginnings

Editor-in-chief of the newspaper
El Punt and director of the newspaper’s editions in the Maresme county and in the town of Rubí (Vallès Occidental). Correspondent (1989-1993), editor (1993-1995) and section head as part of the founding team of the Maresme edition in 1995. Founding member of Repòrter (1992-2001), a monthly magazine with information about the Alt Maresme region that he directed.

He has worked in and collaborated with the English-language Catalan weekly
Catalonia Today, Ràdio Pineda, Televisión Pública Pineda, Ràdio Marina, Ràdio Calella and the municipal magazine El Nunci, in Calella (Maresme). He founded and directed the Calella and Pineda de Mar editions of Vilaweb

Bragging rights
Periodista, especialitzat en periodisme digital i eines 2.0.
Education
 • Universitat de Girona
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married