Profile cover photo
Profile photo
Felderítő Csalás
Csak az igazság. Feketén, fehéren.
Csak az igazság. Feketén, fehéren.
About
Felderítő's posts

Schauer Balázs ügyében úgy tűnik, volt előrehaladás: bíróság lesz a vége. Ha valaki tud még többet, írja meg!

Minden olvasói levél nagy segítséget nyújt nekünk. Úgy tűnik, találtunk egy állandó adatszolgáltatót, aki elküldi mindazokat, akikkel valamiféle szabálytalanságot vélt felfedezni. A legújabb információkkal vár mindenkit a Netes Csalás blog!

Imrefi Anikó az ügyészségen, Kis László előzetesben, Körmendi Klaudia kihallgatáson. Csak haladunk valamerre...

Az expressz.hu már megállapodást kötött a Svindlerek Listájával, hogy a csalókat hamarabb eltűntessék. Az Apród.hu erre képtelen, jelenleg osztják az észt a Svindlerek Listáján.

Drága Apród, mikor érted meg, nem azt várjuk el, hogy mindentől megóvjátok a felhasználókat, csak azt, hogy több panasz esetén az eladó hirdetéseit eltűntessétek!

Elnézést a késedelemért, mindenki panaszát fel tudtuk dolgozni és kikerült minden a blogra. Sok, nálunk is posztolt ügy már előrehaladott stádiumban van, de a jogi procedúrák meghosszabbítják az ügyek lefolyását.
Ilyen például, hogy Scha**r Balázs ügye már az ügyészségen jár. Természetesen minden ki fog kerülni a blogra, illetve ide is. A blog RSS-ére mind Windows Gadget, mind mobiltelefon által futtatott RSS olvasóval fel lehet iratkozni. Tartsatok velünk!

Felhívás !!!

A Zalaegerszeg-i Rendőrkapitányság Közrendévdelmi Osztály Szabálysértési Előkészítő Csoport:

Azok jelentkezését várjuk, akik az Apród.hu weboldalon közzétett hirdetések útján a Danny felhasználónevű hirdető részére pénzt utaltak el a 11773456-01215939 számlaszámra, de a megrendelt terméket nem kapták meg, valamint

azok jelentkezését is várjuk, akik szintén az Apród.hu weboldalon mezenguz@citromemail.hu nevű hirdetőtől telefont rendeltek utánvétel, azonban a csomagban nem a megrendelt termék volt és a feladó Koppándi József. 

Segítségüket köszönjük.

Post has attachment

Post has attachment
Lám lám. Van még tovább is :)

Sajnos sikerült egy kis lemaradást felhalmozni, mindenkitől elnézést kérünk miatta! Igyekszünk mindent a leghamarabb posztolni!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded