Profile cover photo
Profile photo
Margit Medical Center
CT vizsgálat MR vizsgálat UH vizsgálat - Labor - Magánrendelés - Szakorvos
CT vizsgálat MR vizsgálat UH vizsgálat - Labor - Magánrendelés - Szakorvos
About
Posts

Post has attachment
D-vitamin-pótlás? – Itt a tavasz!

Bizonyos betegségek esetén is felléphet a szervezetben nagyobb D-vitamin-hiány, de a tünetei közül a legismertebb a “gyakori csonttörés”, a csontritkulás például.
Ma már akár egy egyszerű laborvizsgálat segítségével is megtudhatjuk, optimális-e szervezetünkben a D-vitamin szintje. A csontsűrűségünkről a DEXA vizsgálat segítségével tudhatunk meg többet.
A Margit Medical Center szakorvosi szolgáltatásai és diagnosztikai lehetőségei komplex vizsgálatokat tesznek lehetővé. Amennyiben indokolt a D-vitamin-szint illetve a csontsűrűség ellenőrzése.
http://margitmedical.hu/pacienseknek/
Add a comment...

Post has attachment
Margit Medical Center – Volt már idén szűrővizsgálaton?

Számtalan betegség a kezdeti időszakában semmilyen érzékelhető tünetet nem mutat, amely direkt módon felhívná a figyelmünket arra, hogy fel kellene keresnünk egy szakorvost. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az egészségünkre ne csak akkor koncentráljunk, amikor már érezzük, hogy valami nem stimmel. Legyen a szűrővizsgálat a megelőzés része.

http://margitmedical.hu/egeszseg/lappango-kockazatok-volt-mar-iden-szurovizsgalaton/
Add a comment...

Post has attachment
Egészséges időbeosztás – szakrendelések, teljes kivizsgálás egy helyen

Az enyhébb tünetek megjelenése után még gyakran halogatjuk a szakorvos felkeresését. „Ráér még, nem is fáj, majd elmúlik, amúgy sincs időm most vizsgálatokra járni.” Megesik bárkivel. Azonban, ha intenzívebbé válnak a panaszok, semmi nem sürget bennünket jobban az időnél, mert tudjuk, hogy minél előbb vizsgál meg bennünket szakorvos, annál közelebb van a gyógyulás is.

http://margitmedical.hu/egeszseg/egeszseges-idobeosztas-szakrendelesek-teljes-kivizsgalas-egy-helyen/
Add a comment...

Post has attachment
Zárjuk ki a betegségeket:

Sokat tehetünk egészségünk megóvása érdekében. A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás fontossága közismert, azonban legalább ilyen lényeges, hogy figyeljünk testünk jelzéseire és panasz esetén igyekezzünk mielőbb feltárni az okokat.
A legtöbb betegségről, elváltozásról ugyanis elmondható, hogy a korai felismeréssel már egy óriási lépést tettünk a gyógyulás felé. Megállíthatjuk, időben visszafordíthatjuk a folyamatot, elkezdhető a célzott kezelés, amilyen hamar csak lehet.

http://margitmedical.hu/egeszseg/zarjuk-ki-a-betegsegeket-a-diagnosztikai-vizsgalatok-fontossagarol/
Add a comment...

Post has attachment
Szorongásmentes rendelő? - Margit Medical Center

Ha orvoshoz, egészségügyi vizsgálatokra kell mennünk, legtöbbször már az épület felé közelítve szorongunk kicsit. Vannak, akik tapasztalataik ellenére mindig félnek attól, hogy fájdalmas lesz az orvosi vizsgálat, a várakozás alatt pedig még nyugtalanabbak lesznek. Igyekeznek elterelni,

http://margitmedical.hu/erdekes/szorongasmentes-orvosi-rendelo-letezik/
Add a comment...

Post has attachment
Egyensúlyban a környezettel:
Az egészségmegőrzés és a gyógyulás szempontjából a szűkebb és a tágabb környezetnek is kiemelt jelentősége van. Otthonunkat, mindennapi életünket, munkahelyi körülményeinket is úgy rendezzük, alakítjuk, hogy védjük, óvjuk egészségünket. Eddzük, karbantartjuk testünket, odafigyelünk az étkezésre és közben lelkileg is kiegyensúlyozott állapotra törekszünk.
http://margitmedical.hu/egyensulyban-a-kornyezettel-egeszseghaz-budapesten/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded