Profile cover photo
Profile photo
KiroMed gravitációs gerincnyújtó padok
22 followers -
A hát- és derékfájás, a gerincsérv hatékony kezelésében nyújtunk kíméletes segítséget, akár otthonában is.
A hát- és derékfájás, a gerincsérv hatékony kezelésében nyújtunk kíméletes segítséget, akár otthonában is.

22 followers
About
Posts

Post has attachment
A megérdemelt nyújtás egy kiadós bokszedzés után, természetesen KiroMED Fitt Lux padon!

Köszönet a képért: a BOZAI BOX CLUBnak, és Horváth Csaba Hernandeznek!!!

Szívesen fogadjuk Tőled is!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mert bringázni jó! :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Erős melegfronti hatás érvényesül, hirtelen nagyot enyhült az idő.
Melegfront esetén a tünetek már néhány órával a front átvonulása előtt jelentkezhetnek. Ilyenkor emelkedik a hőmérséklet, nő a páratartalom és csökken a légnyomás; mindezek vérnyomás csökkenéshez, pulzusszám emelkedéshez, esetleg a depressziós tünetek, zöldhályogos rohamok, illetve migrénes panaszok gyakoribb előfordulásához vezethetnek.

A fronthatások enyhítése érdekében a legfontosabb feladat a megelőzés. Amennyire lehet, próbáljuk meg kiiktatni a mindennapi életünkből a stresszt, táplálkozzunk egészségesen, együnk vitaminokban (C, B vitaminok), ásványi anyagokban (Zn, Mg) gazdag, könnyen emészthető ételeket (sok zöldség, gyümölcs), valamint ügyeljünk a megfelelő (kb. napi 2-3 liter) folyadékbevitelre.

Fontos a rendszeres testmozgás, ne kíméljük magunkat, sétáljunk sokat akár melegben, esőben, szélben, vagy hóban, hogy hozzászoktassuk ezzel szervezetünket a szélsőséges időjárási viszonyokhoz is.

Jó hatású lehet a naponta végzett váltott zuhany (2 perc hideg vizes, majd 2 perc meleg vizes tusolás váltogatva), vagy szaunázzunk, így formában tarthatjuk keringési és hőszabályozó rendszereinket.

A felsoroltakon kívül azonban számos más módszer közül válogathatnak még a frontérzékenyek, mellyel a szervezet alkalmazkodó képessége javítható, illetve a fronthatások kellemetlen tünetei megelőzhetők, esetleg enyhíthetők.

Ezek közé több stresszoldó módszer tartozik, így az aromaterápia, bizonyos gyógynövényekből készült kivonatok, teák fogyasztása (citromfű, orbáncfű, levendula, rozmaring, ginzeng), különböző relaxációs és jóga gyakorlatok, valamint az akupresszúra és a talpmasszázs.

A lehetőségek tárháza, mint látjuk elég gazdag, csak az a kérdés, hogy a rohanó hétköznapjaink során van-e néhány percünk megállni, és saját egészségünkkel foglalkozni???
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Debrecenben és környékén élők!
A legújabb KiroMED Fitt Lux gerincnyújtó padjaink egyikét bemutató darabként, kedvezőbb áron biztosítjuk! Nagyszerű lehetőség, mivel összeszerelt állapotban lehet elszállítani irodánkból.
Keress minket elérhetőségeinken!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded