Profile cover photo
Profile photo
Mátai és Végh Kreatív Műhely
About
Posts

Post has attachment
Október 9-én a Vigadóban rendezték meg az Effie Díjátadó Gálaestjét. A Mátai és Végh Kreatív Műhely – Szolgáltatások kategória / Kullturális – Ezüst Effie díjat kapott az Opera megbízásából készített "Első sorban" kommunikációs kampányáért. Büszkék vagyunk ügyfeleinkre, sikereinkre és nem utolsósorban csapatunkra! Köszönet mindenkinek!
PhotoPhotoPhoto
2015-10-16
3 Photos - View album

Post has attachment
A Forbes októberi számában megjelent a Legmenőbb Magyar Márkákról egy lista, melyben a Müpa a 7. helyen szerepel. “Ez az újkori magyar márkaépítés egyik legprofibb példája. Sajnálom, hogy nem én csináltam, büszke lennék rá” – mondja az IBS-es Nagy Bálint. Mi viszont nagyon büszkék vagyunk rá – arra, hogy csaknem 10 éven keresztül 2005-től rengeteg munkát tettünk abba, hogy a Müpa képes lett brandesíteni a magas kulturát. Egy kis múltidéző ízelítő a kampány-plakátokból. Íme!!!!
PhotoPhotoPhoto
2015-10-16
3 Photos - View album

Post has attachment
Az Arany Penge díjátadó ünnepségen a Filmes megoldások / Craft – „legjobb kivitelezés” kategóriájában a Magyar Állami Operaház – „Ahol kinyílik a világ” reklámfilmjével elhoztuk az Arany Penge díjat.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded