Profile cover photo
Profile photo
Perdurabo del hell
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Отворено Писмо - Животна Приказна
Увод Според уставот на Република Македонија, член 39: Здравствената заштита и
чувањето и унапредувањето на здравјето се гарантирани на секој граѓанин, а во
сличен контекст се штитат животот (и здравјето) на граѓанинот како
неприкосновени. Канабисот е призна...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Легализирање и декриминализација на канабис во Македонија
Во Македонија се овозможи
производство на канабис на правни лица,
односно фирми кои успеале да добијат
дозвола од министерството и тие произвеле
оваа година по 2600 стебла или ако ги
одгледале соодветно, имаат отприлика
по над сто килограми сув цвет и толку...
Add a comment...

Post has attachment
PRAVDA
PRAVDA
pravdinamakedonska.blogspot.be
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded