Profile cover photo
Profile photo
Åsane Medisinske Klinikk AS
5 followers
5 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Visste du at du enkelt kan bestille time via vår app?

Nå er appen oppdatert, og det er enklere enn noensinne å bestille time hos oss. Der er det også oversikt over dine bonuser, hvilke behandlinger vi har og priser.
Søk på "Åsane Medisinske Klinikk" på Google Play eller Appstore for å laste den kostnadsfritt ned.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mesoterapi

Mesoterapi er en behandlingsform som går ut på at man injiserer ulike næringstoffer som vitaminer, mineraler, antioksidanter, hyaluronsyre og aminosyrer direkte i det midterste hudlaget, mesoderm. Dette er med på å gi fukt, men også stimulere til dannelsen av kollagen og elastin som er to proteiner som forbedrer huden.
Mesoterapi gir huden glød, forbedrer linjer og rynker, og har en hudforbedrende effekt. Behandlingen kan brukes på ønskede områder på hele kroppen.

Les mer om behandlingen på www.aklinikk.no.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hudforyngelse med Restylane Skinbooster

Restylane skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, og forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.
Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Dette skyldes at et av de viktigste stoffene i huden som heter hyaluronsyre, som fukter huden innenfra, skaper volum og struktur svekkes med alderen. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp. Med Restylane Skinbooster kan du gjenopprette fukt og balanse i huden. I følge flere kliniske studier gjør den ikke bare dette, men Skinboosteren setter også i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Les mer på aklinikk.no om hvordan du kan gi huden din enten i ansiktet eller på kroppen en fantastisk og naturlig glød!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fyldigere og Fuktigere Lepper

Ønsker du litt mer fylde, mer definert leppekant og fuktighet i leppene? Dette er mulig å behandle med Restylane som inneholder hyaluronsyre. Kroppen produserer dette selv, men med alderen mister vi denne produksjonen. Leppene blir tynnere, mister volum og farge.
Ved å fylle i litt volum får du både fuktigere og mer definerte lepper - det er ikke så mye som skal til for et vellykket og naturlig resultat.

Photo
Add a comment...

Post has attachment

FIGURFORMING

Ved klinikken har vi flere alternativer for figurforming. De fleste velger en kombinasjon av disse behandlingene for et godt resultat. Vi skreddersyr gjerne et program som passer for deg og dine ønsker.

LPG Endermologie er en dokumentert vitenskapelig løsning for fjerning av lokalt fett, cellulitter og løs hud. Behandlingen stimulerer huden til økt sirkulasjon og lymfedrenering. Huden blir dermed strammet opp, og behandlingen kan hjelpe deg med å fjerne fettdepoter.
Eximia er en behandling som bruker ultralyd, elektroporasjon og vakuum for å “smelte” fett og stramme opp huden.

Les mer om behandlingene på www.aklinikk.no.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SVETTEBEHANDLING

Overdreven svette i armhuler er problematisk for mange, og kan være en stor stressfaktor i sosiale settinger. Vi kan hjelpe deg med å bli kvitt problemet! Behandling med muskelavslappende middel fører til at svette reduseres ved at nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene blokkeres. Du kan lese mer om behandlingen på aklinikk.no eller ta kontakt på tlf. 959 77 590.

Photo
Add a comment...

Post has attachment
LED-lys terapi

Low Level LED Therapy er en populær, smertefri og effektiv behandling som kan forbedre kompliserte hudproblemer. Lyset gir mer energi til cellene ved at det stimulerer produksjonen av ATP. Dette gjør at huden lettere tar opp næringsstoffer samt kvitter seg med avfallsstoffer raskere. Det blir brukt lys med ulik bølgelengde for ulike hudproblemer:

Blått LED-lys er spesielt tilegnet å bruke på hud med akne-problemer fordi lyset dreper bakterier og regulerer talgproduksjonen, i tillegg til at den forebygger nye utbrudd.
Rødt LED-lyset går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen. Det røde lyset øker også kollagen og elastin produksjonen i huden og er smertelindrende. Etter behandling føler man at huden får en ny glød.
Gult LED-lys reduserer rødhet, hjelper for rosacea og herpes i tidlig fase.
Grønt LED-lys virker beroligende og er med på å styrke sensitiv hud. Det grønne lyset skal også gi fukt til huden.

LED-lyset er perfekt til bruk i kombinasjon med et godt hudprogram. Kun kr. 350,- for 20 min.
Photo
Photo
6/27/18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Akne-arr?

Akne-arr er svært vanlig, og kommer ofte av hudproblemer i tenårene. Mange lever fortsatt med følgene av dette lenge etter ungdomstiden. Restylane Skinbooster kan hjelpe ved å forbedre huden og korrigere akne-arr. Skinbooster er en gelè bestående av Lidokain og Hyaluronsyre som injiseres under huden. Det er anbefalt en kur på tre behandlinger for å oppnå en optimal effekt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og din hud!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TANNGNISSING

Tanngnissing og anspente kjever er et stort problem for mange, og kan føre til ødelagte tenner og smerte. Behandling med muskelavslappende middel er en enkel prosedyre som kan hjelpe deg å bli kvitt problemet. Du kan bestille time på nett eller ta kontakt på tlf. 959 77 590 for time eller en gratis konsultasjon hvor vi informerer mer om behandlingen slik at du får en avslappet og trygg opplevelse!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PAKKETILBUD!

Vi feirer sommeren med pakketilbud på behandling rundt øynene. Kombinasjonsehandlingen gjør at du ser yngre og friskere ut, og kan redusere mørke ringer samt fylle ut søkket som gir deg trette øyne. For å fortsette behandlingen hjemme får du øyeserum fra Duvè Medica med i pakken.

Nå får du Restylane 0,5 ml, Mesoterapi 1 ml og Muskelavslappende middel + Eye Serum fra Duvè Medica til kun 4990,- Du sparer 1090,-
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded