Profile cover photo
Profile photo
Diana Rashid
3,683 followers -
Kerja untuk bantu orang.. :)
Kerja untuk bantu orang.. :)

3,683 followers
About
Diana's posts

Post has attachment
WANITA : KERJA SALAH TAK KERJA PUN SALAH...
Assalamualaikum... Sebelum saya berkahwin saya fikir yang saya akan bekerja walaupun saya dah berkahwin.Tapi ditakdirkan yang saya ni memang akan jadi suri rumah bila permohonan kerja saya di tolak.Tunggu punya tunggu last2 rasa macam tak apa la tak kerja.J...

Post has attachment
SAKIT HATI BILA TAK DAPAT ONLINE,.TAPI MAKIN SAKIT HATI BILA ONLINE.
Assalamualaikum... Fuh!!fuh!!!lama sangat tak update blog ni..2 hari blog terdampar kegersangan.Kahkahkah..Melampau punya ayat.Tapi 2 hari tak update saya dah siap sedia dengan entry yang akan keluar macam peluru..So , siap sedia semua dengan entry2 yang me...

Post has attachment
10 BARANG DALAM LAZADA SURPRISE BOX YANG BUAT SAYA SENYUM LEBAR
Assalamualaikum... 10 BARANG DALAM LAZADA SURPRISE BOX YANG BUAT SAYA SENYUM LEBAR Seperti yang dijanjikan dalam entry unboxing Surprise box dari Lazada sebelum ni...saya nak tunjuk satu-satu apa sebenarnya barang yang saya dapat dalam Surprise Box Lazada t...

Post has attachment
UNBOXING LAZADA SURPRISE BOX
Assalamualaikum.. Pertama kali dapat barang dari lazada dengan kotak besar.Seronoknya ..Rasa macam dapat hadiah untuk harijadi sendiri pulak.padahal sebenarnya Suprise box ni sempena Ulang Tahun ke 5 Lazada.Nampak tak??orang lain punya birthday , kita pulak...

Post has attachment
UNBOXING LAZADA SURPRISE BOX
Assalamualaikum.. Pertama kali dapat barang dari lazada dengan kotak besar.Seronoknya ..Rasa macam dapat hadiah untuk harijadi sendiri pulak.padahal sebenarnya Suprise box ni sempena Ulang Tahun ke 5 Lazada.Nampak tak??orang lain punya birthday , kita pulak...

Post has attachment
UNBOXING LAZADA SURPRISE BOX
Assalamualaikum.. Pertama kali dapat barang dari lazada dengan kotak besar.Seronoknya ..Rasa macam dapat hadiah untuk harijadi sendiri pulak.padahal sebenarnya Suprise box ni sempena Ulang Tahun ke 5 Lazada.Nampak tak??orang lain punya birthday , kita pulak...

Post has attachment
3 MITOS TENTANG HANTU POCONG
Assalamualaikum... Hantu kak Limah, Hantu Wan Peah  atau Hantu Gigi semuanya saya tak heran..Sekali tepis je..Hahahha..Tapi hantu yang satu ni saya percaya ramai yang seram sejuk walaupun hanya mendengar namanya.POCONG!! Kalau Pocong memang saya menyerah ka...

Post has attachment
SELALU DISERANG MIGRAIN?ELAK KAN 3 JENIS MAKANAN INI
Assalamualaikum... Sejak saya kawal makan , saya memang dah lama tak diserang migrain.Dulu kalau terbau asap rokok je terus rasa nak pengsan..Tak boleh angkat kepala..Sampai kena vertigo la disebabkan migrain ni.Tapi sejak buat diet atkins terus hilang migr...

Post has attachment
KASIHAN... SEAWAL USIA 6 TAHUN KANAK-KANAK INI BERLATIH AKROBATIK
Assalamualaikum... Masa saya kecik2 dulu saya mana ada bersukan ke, bersenam ke..Saya boleh dikatakan sebagai budak lembik la.Naik sekolah, darjah 5 baru la saya ni aktif bersukan.main bola jaring, bola baling..Ala..aktif terpaksa je sebab kat sekolah tu ta...

Post has attachment
ISU KOREA UTARA: TIDAK LA RASA SAMPAI NAK BERPERANG
Assalamualaikum... Semalam ada makcik sorang tu kata "risau la..takut negara kita ni berperang dengan negara Korea Utara tu..depa tu kejam.." Bagus nya makcik peka dengan isu semasa..Tak macam setengah orang boleh tanya pulak apa isu negara kita ada krisis ...
Wait while more posts are being loaded