Profile cover photo
Profile photo
Mohd Suhami Ahmad
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
New Blog "sweetappletravel.blogspot.com"
Assalammualaikum Terlebih dahulu ingin mengucapkan Selamat Hari Deepavali kepada rakan-rakan berbangsa India. Semoga kecahayaan menyinari hidup anda keluarga. Ada juga terfikir, untuk menukar nama blog "anaknegori.blogspot.com" kepada sweetapple.blogspot.co...

Post has attachment
New Blog "sweetappletravel.blogspot.com"
Assalammualaikum Terlebih dahulu ingin mengucapkan Selamat Hari Deepavali kepada rakan-rakan berbangsa India. Semoga kecahayaan menyinari hidup anda keluarga. Ada juga terfikir, untuk menukar nama blog "anaknegori.blogspot.com" kepada sweetapple.blogspot.co...

Post has attachment
Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 4)
Assalammualaikum! Oraits! Kita teruskan pengembaraan Jogjakarta yang seterusnya. Semalam kan kami dah terlepas sunrise akibat bangun lewat sejam (huhu). Kali ini semua dah taubat dan terus bangun on time ye ๐Ÿ˜… Tempat seterusnya yang kami lawat adalah Punthu...

Post has attachment
Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 3)
Hai hai hai korang! Selamat ber monday blues . Malasnya nak keja! Tak keja jawabnya duduk ontok-ontok di rumah ye Suhami. Tunggu orang masuk minang. Ok guys, kita sambung semula post Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 3). Nak diikutkan itinerary asal di...

Post has attachment
Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 2)
Assalammualaikummmmmm dan salam jumaat korang. Haa...ada yang kecam-kecam manja i since postingย  Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 1) semalam hanya jalan penceritaan di lapangan terbang sajok. Adakah Lapangan Terbang Antarabangsa Adisucipto ittew terle...

Post has attachment

Post has attachment
Tempat Menarik di Jogjakarta (bahagian 1)
Hai! Hai! Hai! Ya Ampunnnnnnnn.....lama bangat sih aku tidak ke udara! Maafin gue! Kata nak rebranding blog, tapi sampai sekarang kejung ye!๐Ÿ‘€ Ok guys, for the first entry for a longgggggggg 'holiday', im start with new chapter. Here we go.ย  Tempat Menarik ...

Post has attachment
**
Hai! Hai! Hai! Ya Ampunnnnnnnn.....lama bangat sih aku tidak ke udara! Maafin gue! Kata nak rebranding blog, tapi sampai sekarang kejung ye! Ok guys, for the first entry for a longgggggggg 'holiday', im start with new chapter. Tempat Menarik di Jogjakarta (...

Post has attachment
REBRANDING
Assalammualaikum, Heyyyy iam back!!! (entah kali ke berapa back pun tak taulahhhhh). Saya akan beralih intipati kandungan blog daripada perkongsian harian kepada tips bercuti. Nantikan rebranding terbaru ya! Follow my IG : "suhamiahmad" ย & "suhamitravel" Sa...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded