Profile cover photo
Profile photo
Biblioteket NTNU i Gjøvik
72 followers -
bibliotek høgskole university library ntnu
bibliotek høgskole university library ntnu

72 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Interessert i å se hvordan forskningssystemet fungerer og hva slags innflytelse artikler har? NTNU UB har startet en ny bibliometriblogg hvor du kan få nyheter om området. Gå inn på: https://www.ntnu.no/blogger/ub-bibliometri/ og sett opp en RSS for å få nyhetene direkte levert til deg.
Add a comment...

Interessert i systematiske litteraturstudier (reviews)? Vi har fått inn noen nye og nyttige bøker om emnet, bl.a. "Systematic approaches to a successful literature review" av Booth, Sutton og Papaioannou.
Add a comment...

Lesesirkelen for ansatte fortsetter også dette semesteret. Meld deg på kanalen på Innsida for å se datoer og hvilke bøker som skal diskuteres:)
Add a comment...

Vi holder på med oppdatering av databasevideoene våre. Følg med på YouTube-kanalen vår: youtube.com/higbibl
Add a comment...

Nye Endnote kurs for høsten er lagt inn i arrangementskalenderen. Følg med på kalenderen og meld deg på kurs:)
Add a comment...

Post has attachment
Lesesirkelen fortsetter ut året, og neste møte er satt til mandag 2.november. Da skal vi diskutere boken "Tunnelen" av Ernesto Sabato. Nasjonalbiblioteket har en åpen, digital versjon på norsk som du finner her: http://www.nb.no/nbsok/nb/2f15f1460ad74c7c6372b0f0ca8bff07?index=1#0 . Hvis du foretrekker å lese på papir kan biblioteket hjelpe deg med å skaffe et eksemplar. 
Add a comment...

Vi får ny inngangsdør på biblioteket, og det blir så fint! Vi beklager at dere fortsatt må bruke inngang via A-bygget (og dere som skal til Ørneredet må bruke heisen fra kantina og opp), men det er nok snart i orden her. Vi gleder oss! :)
Add a comment...

Første møte i lesesirkelen vår (GUC book club) er om to uker. Ansatte kan melde seg på via linken som ble sendt ut på epost. Første bok ut er klassikeren "To kill a Mockingbird" av Harper Lee. (Spesielt aktuelt nå som oppfølgeren skal publiseres..)
Add a comment...

Post has attachment
Har dere vært inne på bibliotekstatistikkbloggen vår i det siste? Sjefen blogger om bl.a. hva vi bruker tiden vår til og hvor lang tid det tar med fjernlånsbestillinger. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded