Profile

Cover photo
Biblioteket NTNU i Gjøvik
75 followers|127,813 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Lesesirkelen for ansatte fortsetter også dette semesteret. Meld deg på kanalen på Innsida for å se datoer og hvilke bøker som skal diskuteres:)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nye Endnote kurs for høsten er lagt inn i arrangementskalenderen. Følg med på kalenderen og meld deg på kurs:)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Vi får ny inngangsdør på biblioteket, og det blir så fint! Vi beklager at dere fortsatt må bruke inngang via A-bygget (og dere som skal til Ørneredet må bruke heisen fra kantina og opp), men det er nok snart i orden her. Vi gleder oss! :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Har dere vært inne på bibliotekstatistikkbloggen vår i det siste? Sjefen blogger om bl.a. hva vi bruker tiden vår til og hvor lang tid det tar med fjernlånsbestillinger. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Årsmeldingen for 2013 er nå tilgjengelig for nedlasting (pdf) her: http://hig.no/content/download/43493/651502/file/arsmelding-higbibl-2013.pdf Mange interessante tall og sjefen har som vanlig gode analyser, så bare ta en titt:)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Editorially - et samskrivingsverktøy med stort potensiale (og som vi demonstrerte i seminar om samskrivingsverktøy i februar) skal dessverre legges ned. Veldig synd! Men vi oppfordrer brukere til å lagre dokumenter de måtte ha i Editorially i andre formater så snart som mulig for å unngå å miste dem. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Vi holder på med oppdatering av databasevideoene våre. Følg med på YouTube-kanalen vår: youtube.com/higbibl
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Lesesirkelen fortsetter ut året, og neste møte er satt til mandag 2.november. Da skal vi diskutere boken "Tunnelen" av Ernesto Sabato. Nasjonalbiblioteket har en åpen, digital versjon på norsk som du finner her: http://www.nb.no/nbsok/nb/2f15f1460ad74c7c6372b0f0ca8bff07?index=1#0 . Hvis du foretrekker å lese på papir kan biblioteket hjelpe deg med å skaffe et eksemplar. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Første møte i lesesirkelen vår (GUC book club) er om to uker. Ansatte kan melde seg på via linken som ble sendt ut på epost. Første bok ut er klassikeren "To kill a Mockingbird" av Harper Lee. (Spesielt aktuelt nå som oppfølgeren skal publiseres..)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hvordan bruke Ordnett fra Word - en liten oppskrift
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hvilken RSS-leser bruker du for nyhetsoppdateringene dine? Her på HIGBIBL bruker bibliotekarene flere forskjellige, men etter at Google Reader ble borte i fjor, er det OldReader og Feedly som brukes mest. Det er fordeler og ulemper med begge. TheOldReader.com passer bra for dem som likte det enkle grensesnittet til Google Reader. Feedly.com har flere funksjoner (og bl.a. deling til Google+). Test gjerne selv!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Bibsys har holdt på en stund nå med å fikse et såkalt Discovery-system for oss Bibsys-bibliotek. Noen bibliotek har nå tatt i bruk det nye systemet, Oria. Her på HIGBIBL har vi ikke begynt å bruke det ennå, men vi er i testfasen. Bibsys har lagt ut en video om hva det er og hvordan det brukes: http://www.bibsys.no/produkter-tjenester/produkter/oria/video/ Kommer altså snart på HIGBIBL også. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
bibliotek høgskole university library ntnu
Introduction
Fagbiblioteket på NTNU i Gjøvik. Campusbiblioteket ligger i andre etasje i G-bygget og er åpent hele uken fra 06:00 til 24:00. Biblioteket er bemannet mandag til torsdag 08:00 til 19:00 og fredag 08:00 til 15:30.  

På våre hjemmesider https://www.ntnu.no/ub/bibliotek/gjovik, finner du våre elektroniske tjenester som f.eks. tilgang til databaser, hjelp til oppgaveskriving m.m. 
Contact Information
Contact info
Phone
61135200
Email
Address
Besøksadresse: G-bygget, Høgskolen i Gjøvik