Profile

Cover photo
Online Marketing Akadémia - OMA.hu
1,339 followers|84,096 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Friss infók a legújabb Google algoritmus frissítésről az OMA Blogon  #google   #mobilegeddon   #seo   #keresőoptimalizálás  
 ·  Translate
A Google új algoritmus frissítése komoly hatással van a mobil eszközökről indított keresésekre megjelenő találati listára. Mi ezzel kapcsolatosan a honlaptulajdonosok feladata? Részletezzük.
4
1
Add a comment...
 
Idei első bejegyzésünket arról írtuk, hogy szerintünk mire érdemes fókuszálni az online marketingben, ha jobb évet akarsz zárni, mint tavaly.
 ·  Translate
Melyek lesznek azok a területek az online marketingen belül, amelyekbe érdemes befektetni? Átgondoltuk és leírtuk, hogy szerintünk mi a válasz.
2
Add a comment...
Haladó AdWords trükkök: Összeszedtünk egy jó adag olyan infót, amelyek segítségével még precízebb szintre emelheted a konverziókövetést és konverzióra való optimalizálást! Olvasd el, használd!
1
Add a comment...
 
A címben feltett kérdésre a válasz: MOST! Nézzük meg, hogy miért! Az időjárás még a nyarat idézi vissza, még keveseknek jut eszébe egy havas táj, karácsonyfa csillagszórókkal, bejgli illata, a karácsonyi dalok stb. De ha már azt veszed észre, hogy “itt lóg a levegőben”...
2
Add a comment...
 
Aki nem ismeri ma a #remarketing lehetőségeit, lemarad. Gondolat! Ébresztő! Bejegyzés: http://goo.gl/ehwCvr Részletek pedig hétfőtől!
 ·  Translate
Te kihasználod a Facebook és AdWords remarketing erejét a mindennapi automatikus vevőszerzésedben?
2
Add a comment...
 
A hét végi Google+ mizéria margójára jó kis írás: http://goo.gl/eCTeZJ
 ·  Translate
+Vic Gundotra, a Google+ megálmodója bejelentette, hogy távozik a Google-től. And then elszabadult a pokol. Az eléggé Google-ellenes és abszolút Google+ gyűlölő TechCrunch frontális támadásba lendült.Először megjelent egy poszt a szokásos szellemvárosozás egy új…
1
Add a comment...
 
Friss posztunk akkor lesz leginkább érdekes Számodra, ha hirdetsz Facebookon. Akkor viszont mindenképp olvasd el!
 ·  Translate
Ha egy felhasználó az indokoltnál sokkal többször találkozik a hirdetéseddel, az éppen ellenkező hatást válthat ki, hiszen agresszív értékesítést sejtet. Erre lehet jó eszköz a gyakoriságkorlát alkalmazása.
3
Add a comment...
 
Vannak fontos tanulságai ennek az évnek.
 ·  Translate
Történt egyszer, hogy egy indián sétált egy nagy amerikai városban a nem indián barátjával. A New York-i Times Square környékén jártak. Éppen csúcsidő volt, tehát sokan nyüzsögtek az utcákon. Az autósok nyomták a dudákat, a taxisok csikorogva fordultak be az utcasarkokon...
1
Add a comment...
 
Új poszt az OMA blogján, téma a "sharing economy". #sharing #economy
 ·  Translate
Manapság a megosztás életünk részévé vált. Sok vállalkozás dolgozik és fizet is azért, hogy az általa létrehozott információt, tartalmat minél többen megosszák. Megosztó világ ez a mai, nem? Azonban létezik a megosztásnak egy másik értelme, ami az elmúlt időszakban...
1
Add a comment...
 
2 nap múlva ilyenkor!
 ·  Translate
4
Anikó Soós's profile photo
 
itt kerek kék logo, facen kocka sárga. lassan hiányérzetem lesz ha nem lesz gyorsan egy piros háromszög is :)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hm... Egyre többen híresztelik hogy a G+-t parkolópályára teszi a Google... http://goo.gl/hN3p71 Sajnálnád?
 ·  Translate
5
Györgyi Németh's profile photo
 
semmiképpen. Nekem olyan stuktúrálatlan, olyan mintha egy kocka gurulna a lejtől lefelé..
 ·  Translate
Add a comment...
 
+1, ha egyetértesz!
Ha nem, akkor írd le kommentben, miért nem! Érdekel bennünket! :) #adwords #facebookads  
 ·  Translate
6
Add a comment...
Story
Tagline
Online marketing témában képezzük a gyakorlati tudásra vágyó, innovatív fejlődőképes cégvezetőket, döntéshozókat. Tanuld Magad sikeresre!
Introduction
Önfejlesztő kis és közepes vállalkozások számára adunk azonnal használható online marketing tudást, elektronikus tudásanyagok és élő, tantermi képzések formájában. Nagyvállalatoknak személyre szabott belső képzéseket tartunk online marketing témában.
Contact Information
Contact info
Email