Profile

Cover photo
Nurshahirah Mohd Yasin
Attended unisel
Lives in shah alam
22 followers|138,374 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
New Room (Part 2)
after a long day.. so at last.. my new room is ready!! horray.. balik dari Shah Alam, sabtu yang lepas.. so balik tu relaks sekejap then. terus kemas balik sambil tolong ibu masak untuk juadah berbuka. daebak!!! 2 kerja dalam 1 masa kott.. so this is a part...
 ·  Translate
after a long day.. so at last.. my new room is ready!! horray.. balik dari Shah Alam, sabtu yang lepas.. so balik tu relaks sekejap then. terus kemas balik sambil tolong ibu masak untuk juadah berbuka. daebak!!! 2 kerja dalam...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
someone special
alhamdulilah. its a great day today. feeling bless. nothing much happen. just miss my home.. my bed.. and my rabbit it just a pleasant for me to see other bloggers share their sweet moments with their honey or soulmatess.. woowww!! congratulations guys.... ...
alhamdulilah. its a great day today. feeling bless. nothing much happen. just miss my home.. my bed.. and my rabbit it just a pleasant for me to see other bloggers share their sweet moments with their honey or soulmatess.. wo...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
Appendix
yes!!! RINDU gilaa nak share story after dapat tahu "slip disck" then i was suspected appendix pulak gagaggagagagagagga.... tak tahu nak cakap apa. mampu bersyukur je lah sebab terpilih di mataNYA mengalami sakit perut selama 2 minggu dibelah kanan. tahan s...
 ·  Translate
yes!!! RINDU gilaa nak share story after dapat tahu "slip disck" then i was suspected appendix pulak gagaggagagagagagga.... tak tahu nak cakap apa. mampu bersyukur je lah sebab terpilih di mataNYA mengalami sakit perut selama...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
Dean's List Award 2014 UNISEL
Haii.. Assalmaualaikum.. pertama kali syukur ke hadrat ilahi aku diberi peluang menikmati saat yang dah terlalu lama aku nanti. ALLAHUAHKBAR!!. SYUKUR YA ALLAH atas rezeki sekarang ini. Dean's List Award 2014 under Fakulti Komunikasi Media.. di bawah jurusa...
 ·  Translate
Haii.. Assalmaualaikum.. pertama kali syukur ke hadrat ilahi aku diberi peluang menikmati saat yang dah terlalu lama aku nanti. ALLAHUAHKBAR!!. SYUKUR YA ALLAH atas rezeki sekarang ini. Dean's List Award 2014 under Fakulti Ko...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
Second Reunion ( Zoo day)
korang pernah tak buat reunion kat zoo? hahahahha nilah kiteorg orang lain buat reunion tempat gempak-gempak kan kami pilih zoo hahahahahahhaahahhahahahahhaha kau ade?? takde kan?? sila jenggah gambar sebagai bukti kukuh. bahhaahbahahaahah
 ·  Translate
korang pernah tak buat reunion kat zoo? hahahahha nilah kiteorg orang lain buat reunion tempat gempak-gempak kan kami pilih zoo hahahahahahhaahahhahahahahhaha kau ade?? takde kan?? sila jenggah gambar sebagai bukti kukuh. bah...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
Sekolah Kebangsaan Limbongan Melaka
" sawang dah blog kau ira, bila nak update?" hahahahaha... terima kasih buat sahabat yang menjadi tulang belakang yang sentiasa menemani aku. buat sahabat aku Faeza Yunos. syukur pada ILAHI, sesuatu yang terjadi with hikmah, kejadian yang tak akan dilupakan...
 ·  Translate
" sawang dah blog kau ira, bila nak update?" hahahahaha... terima kasih buat sahabat yang menjadi tulang belakang yang sentiasa menemani aku. buat sahabat aku Faeza Yunos. syukur pada ILAHI, sesuatu yang terjadi with hikmah, ...
1
Add a comment...
Have her in circles
22 people
Syafiqah Balqis's profile photo
Bella Awal's profile photo
Muhammad Aidil's profile photo
Niena Anuar's profile photo
Rana Balal's profile photo
Vianney Ann Vincent's profile photo
Mohd Shahrul's profile photo
Faez Ariffin's profile photo
Faizal Zakaria's profile photo

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
BARU
alhamdulilah.. so I baru je pindah bilik beberapa minggu yang lepas, tidur sorang without my sisters.. sebab apa tidur sorang? sebab tak lama lagi bermula lah tugas I sebagai seorang wartawan. INSYALLAH.. ambil masa 2 weeks utk bring out some furniture yang...
 ·  Translate
alhamdulilah.. so I baru je pindah bilik beberapa minggu yang lepas, tidur sorang without my sisters.. sebab apa tidur sorang? sebab tak lama lagi bermula lah tugas I sebagai seorang wartawan. INSYALLAH.. ambil masa 2 weeks u...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
lahirnya sebuah bukuThe Eye
setelah sekian lama menyepi.. so lepas habiskan pulihkan diri untuk jadi kuat semula.. alhamdulilah.. ALLAH sayang pada diri ini.. ambil masa sedikit terus mencatitkan kenangan manis buat diri. lahirnya sebuah buku kerana ini merupakan salah satu final proj...
 ·  Translate
setelah sekian lama menyepi.. so lepas habiskan pulihkan diri untuk jadi kuat semula.. alhamdulilah.. ALLAH sayang pada diri ini.. ambil masa sedikit terus mencatitkan kenangan manis buat diri. lahirnya sebuah buku kerana ini...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
saat sukar buat diri. (slip disc)
setelah lama aku membuat keputusan untuk tidak update apa2 kes terbaru. sedangkan aku yakin n dan pasti masih ade pembaca yang mahu tahu apa yang berlaku dalam hidup aku. satu tahun aku bersabar. cuba melawan sakit yang tidak pernah berhenti. banyak kerja s...
 ·  Translate
setelah lama aku membuat keputusan untuk tidak update apa2 kes terbaru. sedangkan aku yakin n dan pasti masih ade pembaca yang mahu tahu apa yang berlaku dalam hidup aku. satu tahun aku bersabar. cuba melawan sakit yang tidak...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
Suprise Birhtday
Rasanya macam dah terlambat nau nak update pasal this suprise. tapi at least update lah kan dari terus ku tinggalkan bersawang.  so this October. 2 sahabat I punya birhtday. sebenarnya nak diikutkan ramai gila kawan yang birthday dia bulan ni. tp itulah mas...
 ·  Translate
Rasanya macam dah terlambat nau nak update pasal this suprise. tapi at least update lah kan dari terus ku tinggalkan bersawang.  so this October. 2 sahabat I punya birhtday. sebenarnya nak diikutkan ramai gila kawan yang bir...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
First Reunion (SKL's team)
okaiyyy first reunion masa raya. kami menziarahi rumah masing-masing rumah pertama rumah faeza.. rumah kedua rumah aku.. then rumah hazirah then rumah dek la then rumah udin sampaiiii lah petang rumah guru besar kami rumah hamdan anddddd rumah ijad so this ...
 ·  Translate
okaiyyy first reunion masa raya. kami menziarahi rumah masing-masing rumah pertama rumah faeza.. rumah kedua rumah aku.. then rumah hazirah then rumah dek la then rumah udin sampaiiii lah petang rumah guru besar kami rumah ha...
1
Add a comment...

Nurshahirah Mohd Yasin

Shared publicly  - 
 
**
j
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
22 people
Syafiqah Balqis's profile photo
Bella Awal's profile photo
Muhammad Aidil's profile photo
Niena Anuar's profile photo
Rana Balal's profile photo
Vianney Ann Vincent's profile photo
Mohd Shahrul's profile photo
Faez Ariffin's profile photo
Faizal Zakaria's profile photo
Work
Occupation
still study. newscatters to be
Skills
sleeping. doing house chores, reading, dreaming
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
shah alam
Links
Contributor to
Story
Tagline
love to eat but hate to excercise
Introduction
 “When writing the story of your life, don’t let anyone else hold the pen.”



Bragging rights
still study in bachelor of journalism, not married yet. love hockey+science+math..
Education
  • unisel
    bachelor of journalism
  • methodist girls secondary scholl
    account
  • melaka girls high school
    account
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends
Other names
shahirah , ira