Profile cover photo
Profile photo
SMT
46 followers -
Suomalaisen liikematkustajan kumppani jo yli 100 vuoden ajan.
Suomalaisen liikematkustajan kumppani jo yli 100 vuoden ajan.

46 followers
About
SMT's posts

Post has attachment
Arean ja Suomen Matkatoimiston yhdistymisestä on nyt tullut totta. Joulukuun alusta alkaen meidät tunnetaan nimellä SMT.
Photo

Myrsky vaikeuttaa kiitospäivän viettoon rientävien matkantekoa USA:n koillisosassa. Mm. lentoliikenne on osittain estynyt.

Post has attachment
Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistys sekä IAU ovat antaneet lakkovaroituksen 15.11. alkaen. Lue lisää: http://ow.ly/qGuIU

Venäjän viisumikeskus on suljettu 4.11.2013, jolloin viisumihakemuksia ei käsitellä.

Norwegian avaa kesällä 2014 kolme uutta mannertenvälistä reittiä Lontoon Gatwickista New Yorkiin, Los Angelesiin ja Fort Lauderdaleen.

Alitalian lentäjien ammattiliitto on ilmoittanut jäsentensä suunnittelevan neljän tunnin työnseisausta 29. lokakuuta painostaakseen johtoa ratkaisemaan, miten talousvaikeuksissa olevan lentöyhtiön toiminta saataisiin palautettua takaisin terveelle pohjalle.

Laajan yleislakon odotetaan haittaavan merkittävästi lento-, raide- ja lauttaliikennettä perjantaina 18.10. ympäri Italiaa.

Osa lentoyhtiöistä on ilmoittanut peruvansa noin 10 prosenttia tämänpäiväisistä lennoistaan Ranskan lennonjohtajien lakonuhan vuoksi.
Matkustajia kehotetaan seuraamaan lentoyhtiöiden tieodotusta mahdollisten aikataulumuutosten suhteen.

Tappiota tekevä italialaislentoyhtiö Alitalia saattaa päätyä konkurssiin, mikäli lisäpääomaa ei löydy seuraavien päivien aikana. Yhtiö tarvitsisi noin 500 miljoonaa euroa pystyäkseen jatkamaan toimintaansa.

EuroControl raportoi maanantaina, että Ranskan lennonjohto saattaa yhä toteuttaa uhkaamansa lakon torstaina 10.10.

Laajempi lakko Euroopan lennojohdoissa peruttiin neuvotteluiden edettyä osapuolia tyydyttävästi.

Ranskan osalta tilanne on yhä auki, joten Ranskaan tai sen kautta matkustavien kehotetaan seuraamaan tilannetta ja mahdollisen työtaistelun alkaessa lentoyhtiön tiedotusta.
Wait while more posts are being loaded