Profile

Cover photo
Lingerie.dk - Billigt undertøj & Lingeri
20 followers|107,997 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Øjenvipper. Nu kan du få dem fra kun 29 kr. og du finder dem alle sammen her http://lingerie.dk/oejenvipper-15. De findes i alt lige fra små alm. vipper til at forstærke øjnene. Du kan også få de helt store mned fjer, der gør at dine øjne bliver helt vilde. Perfect til fotoshoot
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Så er de kolde tider ved at nærme sig til trods for enkelte dage med lidt varme. Vi har samlet en masse af de lækre Babydolls, som er gode til soveværelset når der skal lidt lune ind. Du kan se dem alle sammen her http://lingerie.dk/babydolls-kjoler-7

Babydolls er vores mest solgte vare i vinterhalvåret og er alle lavet i en lækker silkeblød kvalitet.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Det er ikke altid nemt at handle lingeri på nettet. Derfor vil vi gerne vide hvad vi kan gøre for at gøre det lettere for dig.

Er det bedre størrelses guider, eller er sortimentet ikke stort nok. Vi glæder os til at høre fra dig og vil hjælpe alt hvad vi kan

mvh. Lingerie.dk
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
Se lækre vidoer af lingerie, som netop er kommet online på http://lingerie.dk
1
Add a comment...
 
Masser af lingeri og undertøjs nyheder finder du på http://lingerie.dk og de er billigere end nogensinde før. Du kan finde de lækreste og frækkeste BH sæt eller babydolls til fantastiske priser.

Vi har fragt helt ned til 39 kr. på Lingeri så hvis du også synes at efterårets kedelige luner skal erstattes af lidt romantik i soveværelset, eller du skal til den kommende fest i klubben så kom og kig ind hos os.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Lingerie er ikke bare undertøj. Det er frækt lækkert og sensuelt. Desværre ofte meget dyrt, men det har vi lavet om på. Se bare her hvor du finder Babydolls til næsten ingen penge. http://lingerie.dk/babydolls-kjoler-7
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Så er vi kommet Google Plus og er klar til at dele en masse tilbud med jer http://lingerie.dk/
 ·  Translate
Køb billigt og lækkert kvalitets Lingerie i str. 70A til 85E ✔. Vi har undertøj og frækt lingeri med perfekt pasform og i den rigtige kvalitet. Fragt kun 39,- kr.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Lingerie med billige mærkevarer lingerie til utrolige priser
Introduction
Salg af billigt lingerie, til helt utrolige priser. VI har alt inden for Lingeri, som trusser, BH'er kostumer og strømper.
 
Hvis du står og skal købe nyt undertøj, i den lidt mere lækre ende af skalaen og gerne vil spare, så kom forbi shoppen og se det store udvalg.
 
Du finder det ikke billigere nogen steder og vi er her kun for dig.
Contact Information
Contact info
Phone
48 44 07 88
Email