Profile cover photo
Profile photo
yoreM
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
yoreM Verovert De Zuid!

Op een prachtige locatie in Scheveningen verrijzen exclusieve appartementen en penthouses, met uitzicht op haven, zee, duin en strand! In opdracht van CieremansVanReijn adverteren wij online voor de verkoop die vanavond om 20:00 uur start, waarbij geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor een appartement of penthouse in ZuidHaven.

De Zuid is een ontwikkeling van MRP Development en VORM. Meer weten? Bekijk de website: www.dezuid.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Wonenindenhaag.nl is hét informatieplatform voor al het actuele en toekomstige woningaanbod in Den Haag.

Stichting Wonen in Den Haag heeft ons gevraagd om de bekendheid van het platform te vergroten via een online campagne. Dankzij de online campagne heeft de website 72% meer websitebezoek en 489% meer nieuwsbrief aanmeldingen per maand!

Lees meer over het online succes van Wonenindenhaag.nl op :
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Aan De Nieuwe Stadskade!

Aan de Nieuwe Stadskade kun je waterrijk wonen met Rotterdam om de hoek! Wij ondersteunen ERA Contour B.V. met de verkoop van 66 herenhuizen in Gouda via een online campagne.

Meer weten? Bekijk de website: www.aandenieuwestadskade.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Tuindorp Baarschot! Op 15 juni is de verkoop gestart van 4 twee-onder-één-kapwoningen en 4 eengezinswoningen. Inschrijven voor deze sfeervolle woningen in Dorst is mogelijk tot 25 juni a.s.

Wij ondersteunen Synchroon met de verkoop via een online campagne en een overzichtelijke website! Bekijk meer op: https://www.tuindorpbaarschot.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert HEVO!

Een groot aantal schoolgebouwen staat op de nominatie om vervangen te worden. Dankzij de praktische tool van HEVO, het afwegingskader voor onderwijshuisvesting, kunnen schoolbesturen weloverwogen en snel de keuze maken tussen nieuwbouw of renovatie.

Via Google AdWords, LinkedIn en Facebook advertising promoten wij de praktische tool voor nieuwbouw of renovatie van HEVO!

Bekijk meer op: https://www.hevo.nl/nieuwbouw-renovatie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Motown Sloterdijk! MO*Town is een nieuw stuk Amsterdam in Sloterdijk. Een wijk vol contrasten: stoer én lief, rust én reuring, stedelijk én groen.

Op 18 juni organiseert ERA Contour B.V. in samenwerking met BPD Gebiedsontwikkeling een co-creatie sessie in Amsterdam. Wij ontwikkelden een nieuwe website en promoten de co-creatie met een online campagne!

Bekijk meer op: https://www.nieuwbouwmotown.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Wonen in Waterfront! Op zaterdag 2 juni is de verkoop gestart van 46 iconische woningen in Harderwijk. Geïnteresseerden kunnen zich tot 16 juni inschrijven voor deze laatste woningen op het Noordereiland!

Wij ondersteunen Synchroon en Koopmans Bouw met de verkoop via een online campagne én een geoptimaliseerde website met een overzichtelijke weergave van het aanbod.

Bekijk meer op: https://www.woneninwaterfront.nl/nieuwbouw-harderwijk/noordereiland/46-woningen/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert DUIN Boomrijk! Op zaterdag 2 juni start de verkoop van 34 luxe woningen in een bosrijke omgeving. Hier woon je midden in de natuur, met een dak als een bladerdak, een gevel geïnspireerd door boomschors en kozijnen van accoyahout!

Wij ondersteunen Amvest met de promotie en verkoop van DUIN Boomrijk via een online campagne!
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Cruquius! Op 24 mei start de verkoop van diverse stadswoningen, appartementen en penthouses in Amsterdam. Het prachtige ''terrassengebouw'' van Cruquius 2.1a staat voor overvloed aan licht en een geweldig uitzicht.

Wij adverteren via Facebook en Google ter ondersteuning van de verkoop! Bekijk meer over de ontwikkeling van Amvest op: www.cruquius.nl
Add a comment...

Post has attachment
Public
yoreM Verovert HomeTown Utrecht! Binnenkort organiseert ERA Contour B.V. een klantenpanel voor iedereen die interesse heeft in dit nieuwbouwproject nabij de Utrechtse binnenstad.

Wij adverteren via Facebook voor de promotie van het klantenpanel. De verschillende woningtypen worden specifiek per doelgroep gepromoot, voor het beste resultaat!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded