Profile cover photo
Profile photo
Yana Yani
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Public
Kenapa perlu product review?

Dalam dunia tanpa sempadan seperti hari ini, bakal pelanggan akan mencari ulasan mengenai produk anda di mana-mana laman web carian bagi mengesahkan produk anda adalah pembelian yang berbaloi.

Kenapa perlukan khidmat blogger dalam product review?

Bloggers seperti +Yana Yani akan meletakkan produk anda in the limelight. Segala-galanya dalam blog entri atau post mereka akan memberi tumpuan sepenuhnya kepada produk anda. Dan ianya berbentuk kekal dengan hanya sekali pelaburan.

Berminat? Hubungi empunya blog ‪#‎diariseorangmama‬ melalui mana-mana pautan berikut

Email : blues.fren@gmail.com
Blog URL : https://iamaproudmama.blogspot.my
Facebook : https://facebook.com/dsmyanayani
Twitter : https://twitter.com/dsm_yanayani
Instagram : https://instagram.com/dsm_yanayani
Google+ : https://plus.google.com/+yanayani
Photo

Post has attachment
Cadangan Hadiah Untuk Hari Guru
Cadangan Hadiah Untuk Hari Guru | 16 Mei seperti yang kita sedia maklum merupakan tarikh yang dipilih bagi menyambut Hari Guru pada setiap tahun. Ia kebiasaan disambut meriah di seluruh negara sebagai menghargai pengorbanan para guru. Kebiasaannya para ibu ...
Cadangan Hadiah Untuk Hari Guru
Cadangan Hadiah Untuk Hari Guru
iamaproudmama.blogspot.com

Post has attachment
A'Famosa Resort Adalah Tempat Menarik Di Melaka
A'Famosa Resort Adalah Tempat Menarik Di Melaka | Sebut aje Melaka, YY yakin korang semua tahu yang negeri ini adalah antara destinasi pelancongan yang sangat popular. Melaka kalau kita tengok atas peta terletak di Barat Daya Semenanjung Malaysia. Disebelah...

Post has attachment
Anak-Anak, Jom Berus Gigi Dengan Robocar Poli Suction Kids Toothbrush!
Anak-Anak, Jom Berus Gigi Dengan Robocar Poli Suction Kids Toothbrush! | Sejak bergelar Mama ni, antara perkara paling sukar nak buat pada YY adalah menarik minat anak-anak untuk memberus gigi. YY tak tahu parent lain. Tapi pada YY, susah sungguh! Paling su...

Post has attachment
Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti
Carrie Junior Funtime Wipes Memberi Keriangan Tanpa Henti | Memupuk amalan kebersihan sejak dari kecil adalah permulaan ke arah kehidupan yang sihat. YY sangat menitik beratkan hal ini kerana kebersihan adalah kunci ke arah kesihatan yang baik. Terutama sek...

Post has attachment
Meroyan Bukan Perkara Ringan
Meroyan Bukan Perkara Ringan | Menurut Dewan Bahasa dan Pustaka, meroyan atau Postpartum depression (PPD), bermaksud gangguan emosi selepas bersalin disebabkan perubahan hormon yang menyebabkan ibu murung atau bertindak ganas. Wikipedia pula menterjemahkan ...
Meroyan Bukan Perkara Ringan
Meroyan Bukan Perkara Ringan
iamaproudmama.blogspot.com

Post has attachment
Persediaan Goodies Bag Untuk Sambutan Hari Lahir Aisy
Persediaan Goodies Bag Untuk Sambutan Hari Lahir Aisy | YY dah lama nak cerita pasal ni, tapi asyik tak berkesempatan aje. Hari ni disebabkan ada sikit masa terluang ni, moh lah baca pasal cerita yang berlaku pada tahun lepas. Kita semua tahu bila sebut per...

Post has attachment
Adakah Bersalin Secara Induce Menyakitkan?
Adakah Bersalin Secara Induce Menyakitkan? | Untuk pengetahuan korang, bersalin secara induce ini adalah bertujuan untuk mempercepatkan proses kelahiran. Proses ini kebiasaanya dilakukan dengan menggunakan teknik atau ubat-ubatan tertentu. Tapi korang tak p...

Post has attachment
Bukan Semua Suami Kejam Saat Menemani Isteri Bersalin
Bukan Semua Suami Kejam Saat Menemani Isteri Bersalin | Sebelum YY bersalin hari tu, YY terbaca perkongsian seorang hamba Allah yang secara tidak langsung membuat YY agak emosional. Diceritakan sewaktu dia membawa isteri dan bayinya keluar dari wad bersalin...

Post has attachment
Jangan Bagi Orang Lain Pegang Bayi Kita
Jangan Bagi Orang Lain Pegang Bayi Kita | Kelahiran orang baru adalah sesuatu yang sangat menggembirakan dan membahagiakan. Kalau boleh perasaan itu ingin dikongsikan dengan seluruh dunia. Kunjungan saudara-mara mahupun kenalan untuk melihat orang baru mena...
Jangan Bagi Orang Lain Pegang Bayi Kita
Jangan Bagi Orang Lain Pegang Bayi Kita
iamaproudmama.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded