Profile cover photo
Profile photo
Езиков център WORDS - Курсове за деца и възрастни в Бургас
181 followers -
Обучение, курсове и уроци за деца и възрастни в Бургас
Обучение, курсове и уроци за деца и възрастни в Бургас

181 followers
About
Posts

Post has attachment
С радост си спомняме времето, когато бяхме единствен и първи езиков център в Бургас, който предложи разговорен курс по английски език по тази учебна систма. Още от самото начало бяхме твърдо убедени, че предлагайки нещо ново на пазара и то за нуждите на курсисти, търсещи предимно разговорна подготовка, това несъмнено ще бъде преди всичко интересно, полезно и забавно за всички тях.

В тази публикация на нашия блог, ще Ви запознаем с шест причини, поради които упражняването на разговорен английски с учебниците на National Geographic Learning – TED Talks е правилният избор за вас, в случай че имате нужда от автентична, съвременна и интересна учебна система, с която ученето на език е не просто задължение, а приятно и любопитно приключение сред необятния свят на иновативни идеи, културен прогрес, технологии, изумителни житейски истории и преди всичко - вдъхновяващи личности.

https://words.bg
https://kids.words.bg

#КурсовеБургас #KursoveBurgas #EzikovKurs #РазговоренАнглийски #АнглийскиЕзик #TED #TEDTalks
Add a comment...

Post has attachment
Кой от вас ще се явява на IELTS през следващата година? Нужна ли ви е професинална подготовка? А знаете ли стратегическите похвати, за да преминете през изпита максимално лесно? Колко успешни трика владеете, за да запаметите максимален обем от лексика, нужда за да покриете IELTS с максимален резултат?

https://www.words.bg/
https;//kids.words.bg/

#курсовебургас #бургас #езиковкурс #IELTS #учиезиквбургас #английскиезик #kursoveburgas
Add a comment...

Post has attachment
🔔 ЗВЪ-ъ-ъ-ъ-ъН! Честит първи учебен ден за всички малки и големи ученици! Бъдете БУДНИ и ЖАДНИ за знания! Това са най-хубавите години от живота ви... не го забравяйте! ❤️💙💚💛 Дума на деня 👉 School - 👩‍🏫 /skuːl/ - УЧИЛИЩЕ 🔔📚🔔

🎁 Вземете подарък при ранно записване за новата учебна година в WORDS Kids - Езикови курсове за деца и ученици https://www.kids.words.bg/ranno-zapisvane-2018-2019

🔥 Само до края на #СЕПТЕМВРИ, спестявате 60 лв. от учебни материали!

https://www.WORDS.bg
https://KIDS.WORDS.bg

#Бургас #КурсовеБургас #КурсовеЗаДеца #Ученици #ПървиУчебенДен #ЕзиковЦентърWORDS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Точно така! В следващите редове ще ви представим 10 души, които имат много по-голям късмет от всички нас на днешния ден... Е, хайде, де, дори и да звучи преувеличено, колко пъти теглят името ви от лотария на случаен принцип и ви избират измежду стотици други участници? Никога!

https://www.WORDS.bg
https://kids.WORDS.bg

#КурсовеБургас #АнглийскиЕзик #АнглисйкиБургас #ЕзиковЦентърБургас #Бургас #СуперЛято #Лотария
Add a comment...

Post has attachment
Кадри от завършването на децата в WORDS Kids - детската образователна услуга на Езиков център WORDS, Бургас.

Това е първото голямо празненство, с раздаване на сертификатите за най-малките курсити на Езиков център WORDS, което се проведе на 04.06.2018 г., е Експозиционен център "ФЛОРА", Бургас.

### Към езиков център WORDS: https://www.WORDS.bg
#### Към курсовете за деца в Бургас: https://KIDS.WORDS.bg

#КурсовеБургас #Курсовезадеца #АнглийскиЕзик #АнглисйкиБургас #ЕзиковЦентърБургас #Бургас
Add a comment...

Post has attachment
Ето, че измина цяла година откакто започнахме най-голямото приключение, в което някога сме се впускали. След 8 години Езиков център WORDS - първокласно езиково обучение, преобърнало представите за качество, атмосфера и удоволствие от ученето на чужди езици в Бургас, вече празнуваме и 1 година WORDS Kids.

https://www.WORDS.bg
https://kids.WORDS.bg

#КурсовеБургас #Курсовезадеца #АнглийскиЕзик #АнглисйкиБургас #ЕзиковЦентърБургас #Бургас

Add a comment...

Post has attachment
😍 Децата са единственото нещо, с което си струва да се гордееш! Те са доказателство, че сме се надскочили като хора, родители и учители! Представяме част от децата на WORDS Kids - Езикови курсове за деца и ученици, които подготвяхме за първия им международен Cambridge сертификат и с които се гордеем особено много! ❤️💙💚💛

⭐ Поздравления за резултатите, които показаха, за страховете, които пребориха и знанията, които доказаха! Благодарим на всички родители, които ни се довериха и припознаха Езиков център WORDS, за най-добория избор в обучението по 🇬🇧 #АНГЛИЙСКИ език и за своите деца!

https://www.WORDS.bg
https://kids.WORDS.bg

#КурсовеБургас #Курсовезадеца #АнглийскиЕзик #АнглисйкиБургас #ЕзиковЦентърБургас #Бургас
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9/15/18
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Е, как? Както печелим всеки един медал и купа в актива на отбора на WORDS - със супер хъс, мотивация и желанието да докажем, че може и по-добре! Турнир като турнир, ще си кажете, но този път беше наистина специално. И знаете ли защо?

Защото за ТРЕТА ПОРЕД година стигаме до финала и винаги до този момент сме били на второто място! А дали обичаме вторите места и дали "счупихме каръка" в това издание, нека ви разкажем повече...

Четете още на https://www.WORDS.bg, както и в сайта ни за езикови курсове за деца и ученици в #Бургас - https://kids.words.bg

#Каменица #ФенКупа #2018 #KursoveBurgas #Kursove #Obuchenie #футбол

Add a comment...

Post has attachment
В края на месец август, в края на летните отпуски и почивки, продължаваме пълен напред с общ курс по английски език в Бургас! Този път сме предвидили време за всички напредващи курсисти, преминали през първите ни две нива - А1 и А2.

Заповядайте на курс по английски език, за ниво Pre-Intermediate B1, a групата ще събираме през удобните вечерни часове на седмицата.

Запознайте се с подробности за предстоящия ни курс в Бургас:

- Стартова дата: 28.08.2018 г.
- Ниво: Pre-Intermediate (B1)
- Дни на провеждане: вторник и четвъртък от 17:30 до 19:30 часа (едно посещение включва три учебни часа по 40 мин.)
- Продължителност на нивото: два месеца и половина
- Цена: 280 лв.

+Езиков център WORDS - Курсове в Бургас

https://www.words.bg
https://kids.words.bg

#КурсовеБургас #ЕзиковКурс #Бургас #английскиезик #курсове #Burgas
Add a comment...

Post has attachment
Хей! Какви са първите асоциации, които правите, когато в ума ви се появи мисълта за следващата нова година? Забавление, шампанско и нови планове? Спомняте ли си какво беше новото нещо, което решихте да направите през тази година? Според редица проучвания, ученето на нов език винаги е сред най-приоритетните неща, които си поставяме за цел, наред със започването на спорт или отказването от вреден навик.

Четете още на https://words.bg, както и в сайта ни за обучение на деца и ученици в #Бургас - https://kids.words.b

#Бургас #Burgas #Курсове #блог #английскиезик #курсовепоанглийски
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded