Profile cover photo
Profile photo
Wonenonline.nl
Hèt woonportal voor interieur liefhebbers!
Hèt woonportal voor interieur liefhebbers!
About
Wonenonline.nl's posts

Post has attachment
WIN een Kitchenaid keukenmachine t.w.v. 550 euro

Heb je het al gezien? Als je nu het nieuwste en extra dikke keukenboek 2017 van Mandemakers aanvraagt maak je kans op een Kitchenaid keukenmachine t.w.v. 550 euro! Dusss waar wacht je nog op! Vraag hem aan via onze brochureservice http://buff.ly/2leIeuB ... Wat ga jij maken met deze Kitchenaid?
Photo

Post has attachment
Even rust nodig? Creëer een zenmomentje met lelies
Hoe fijn is het om de dagelijkse hectiek achter je te laten en even stil te zijn... Kijk naar iets moois en laat je gedachten tot rust komen. Even me-time! De lelie met zijn rijke symbolische betekenis lijkt daarvoor te zijn gemaakt.

Post has attachment
Een oprit van split en grind
​​U ziet het overal, split op de oprit, borders met grind, tuinpadjes van schelpen enzovoorts. Split en grind noemen wij in het vak halfverharding, immers het is een vorm van steen maar niet geheel hard. Wist u dat... Grind komt uit rivieren, split wordt gespleten uit steengroeves. Onderstaand even de voordelen op een rij.

Post has attachment
Sunshower: douchen en bruinen
Tijdens de wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra zon en warmte gebruiken. We hebben vaak wat minder energie en missen dat lekkere kleurtje van de zomerzon. Helaas laat de zon zich maar weinig zien en niet iedereen heeft tijd en zin in een regelmatig bezoekje aan de zonnestudio. http://buff.ly/2lsG5ZG #sunshower #douche

Post has attachment
Iconische lampen van chap-o en designvogels van draaj
In de zoektocht naar nieuwe ontwerpers met een ware passie voor duurzaam hout stuitte webwinkel Houtspul op twee bijzondere collecties. Een serie stijlvolle lampen gebaseerd op iconen uit vervlogen tijden van de Belgische ontwerpster Daisy Bohyn en de eigenwijze houten vogels van het Nederlandse merk Draaj.

Post has attachment
Het behang van 2017: Reflections
Als kick off van het nieuwe jaar introduceert Graham & Brown haar “Wallpaper of the Year 2017”: Reflections. In dit behang worden de belangrijke trends gecombineerd. Het behang bevat natuurlijke texturen van marmer en beton in combinatie met rosé goud en zachte roze tinten, geprint in een modern geometrisch dessin.

Post has attachment
IKEA kondigt samenwerking aan met zuid-afrikaans designcollectief
IKEA gaat samenwerken met een groep designers, architecten, kunstenaars en creatieven uit Zuid-Afrika, Kenia, Senegal, Egypte, Angola, Ivoorkust en Rwanda. Deze groep verenigt zich in het veelzijdige Zuid-Afrikaanse collectief Design Indaba.

Post has attachment
Leuk! een cursus binnenhuisarchitectuur
Voor een smaakvol binnenhuis hoeft u beslist geen dikke beurs te bezitten. Uw persoonlijke leraar, zelfstandig architect van beroep, brengt u de fijne kneepjes bij. Tijdens de cursus Binnenhuisarchitectuur groeit uw creativiteit en gaat een wereld vol ideeën voor u open! Vraag hier geheel vrijblijvend de gratis studiegids aan.

Post has attachment
InstantAqua introduceert de meest revolutionaire douchetechnologie in 30 jaar
De douche technologie in bestaande elektronische systemen is niet verbeterd in de afgelopen 30 jaar. De weinige verbeteringen die zijn aangebracht zijn beperkt tot het installeren van behuizingen met de techniek achter muren, boven plafonds of onder het bad. Dit vereist het aanpassen van het leiding en tegelwerk.

Post has attachment
Love and Peace from Bali - Styling ID
Eind vorige maand kwamen we ze al tegen. De geweldige woonaccessoires van madumadu. De Love Mala is zelfs als tip genoemd in het woonblog Liefde in je interieur op UW-woonmagazine.nl. Tijdens ons bezoek aan showUP liepen we recht op hun stand af. Een bijzonder spontane ontmoeting met Linda van Elst & Jorinde Versluis volgde daarop.
Wait while more posts are being loaded