Profile

Cover photo
wisnu setiadi
Attended widya karya university
Lives in Malang
874 followers|23,226 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
(Tracks) Lady Gaga - G.U.Y. - An ARTPOP Film

1
Add a comment...
 
(Level 1) lesson Belly dance bersama meymey32
Belly dance level 1 oleh meimei32
1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
(Belly dance) Afghan Remix music & Nice Arabic Dance 2014
cuci mata dolo, lihat belly dance ala arab...sexy banget brow,coba maz brow tonton Afghan REMIX Music & NICE ARABIC DANCE 2014 oleh All4WaTcH
 ·  Translate
cuci mata dolo, lihat belly dance ala arab...sexy banget brow,coba maz brow tonton Afghan REMIX Music & NICE ARABIC DANCE 2014 oleh All4WaTcH
1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
( Tracks ) Tristan Garner Feat. Dj Cerla - Give Love Girl (EL-lay Booty)

1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
(Track) W & W - Impact
apa yang ini ...mantap rilisan tahun 2011.. W&W - Impact from W&W on Myspace .
 ·  Translate
apa yang ini ...mantap rilisan tahun 2011.. W&W - Impact from W&W on Myspace.
1
Add a comment...
In his circles
1,071 people
Have him in circles
874 people
Shy Tryst's profile photo
Buyung Buchory's profile photo

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
(Tracks) Chris Lake feat. Jareth - Helium (Starkillers Remix)

1
Add a comment...
 
(Tracks) Jennifer Lopez ft.pitbul - live it up (lyric music)
Jennifer Lopez (ft. Pitbull) - Live It Up [LYRICS] oleh geldi_94
Jennifer Lopez (ft. Pitbull) - Live It Up [LYRICS] oleh geldi_94
1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
EARN $50 - $100 USD Daily Easy From Us.
1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
program asyik nih
1
Add a comment...

wisnu setiadi

Shared publicly  - 
 
(Track) 21street & Yuji Ono - Spaceport (Original Mix)

1
Add a comment...
People
In his circles
1,071 people
Have him in circles
874 people
Shy Tryst's profile photo
Buyung Buchory's profile photo
Work
Occupation
ikut orang
Skills
Programming
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malang
Previously
indonesia
Story
Tagline
belajar dan belajar
Introduction
suka denger musik , baca berita on line
Bragging rights
punya 2 anak semua laki-laki
Education
  • widya karya university
Basic Information
Gender
Male
Birthday
February 18
Relationship
Married
Other names
inus
wisnu setiadi's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Organizing Gmail with Google+ circles - Gmail Help
support.google.com

On Google+, you can organize your friends and acquaintances into circles to make it easier to interact with each social group. Gmail lets yo

(Track) Robin Thicke - Feel Good (Oliver Heldens Remix)
kumpulanmusikdj.blogspot.com

yuk denger robin thicke hasil olahan oliver holden, kalo stylenya kayaknya house lebih tepat electrohouse....hi hi moga aja gak meleset

(Tracks) Koen Groeneveld - Mayday (Original Mix)
kumpulanmusikdj.blogspot.com

yang pengin filenya bisa langsung ke tkp aslinya,aye cuman memilih tracks yang menurut pandangan aye bagus dan perlu di tampilkan...blog ini

(Radio show) Paul Oakenfold - Planet Perfecto 178
kumpulanmusikdj.blogspot.com

kamu yang suka dengan Paul Oekenfold untuk edisi 178, kali ini memberi sausana baru di blog aye ini,...salam juga bwt komunitas pecinta edm

(Radio Show) AVICII - Levels episode 20
kumpulanmusikdj.blogspot.com

AVICII LEVELS – EPISODE 020 by Avicii on Mixcloud Avicii level ep. 20 baru saja di upload, kapan ya avicii bisa datang ke Indonesia,biasanya

(Tracks) Paul Kalkbrenner X Format:B - Bengang (Format:B Remix)
kumpulanmusikdj.blogspot.com

track untuk kali ini saya pilihkan dari Paul Kalkbrenner yang kembali di daur ulang oleh Format B track ini diambil dari album " Berlin call

(Tracks) Gabriel & Dresden - Rise Up (Original Mix)
kumpulanmusikdj.blogspot.com

yahuud nih track dari G $ D ,lama sekali gak denger trance klasik yang begini-an...maz brow ini track bagus sekali, G dan D emang jago bikin

(Track) Armin van Buuren - Ping Pong (Simon Patterson Remix)
kumpulanmusikdj.blogspot.com

kalo ini emang si jagoan trance armin van buuren kayaknya di track ini Simon petterson mencoba memasukan unsur "psycedhelic", jadi track ini

Enable or disable display ads - AdSense Help
support.google.com

You can enable and disable display ads for a single ad unit, or by setting a default preference for yo

Backup ads - AdSense Help
support.google.com

If no targeted ads are available for your page, Google will show a transparent space instead of

How to get Free Bitcoins | Bitcoin Barrel
bitcoinbarrel.com

Start filling your Wallet with Bitcoins by taking advantage of these Free Bitcoin Faucets and sites. Just enter your Address for instant pay

(Top Hits) Marc Korn ft. Jaicko Lawrence - More Than Enough (Bodybangers...
kumpulanmusikdj.blogspot.com

maz brow nih track keren banget deh...mesti maz brow harus denger nih..vokalnya sih Jaicko Lawrence...coba maz brow denger

Berlangganan (atau berhenti berlangganan) untuk menerima email - AdSense...
support.google.com

Untuk menerima email tambahan dari AdSense guna memaksimalkan akun Anda, ikuti langkah berikut: <ol...

20(14) Publisher Stories: Pintomicasa grows beyond just a hobby with AdS...
adsense.blogspot.com

As part of our '20(14) Publisher Stories' blog series, every Monday we'll introduce you to a publisher and share their success story. Read o

Rich snippets - Music - Webmaster Tools Help
support.google.com

When you mark up song information in the body of a web page, Google can identify it and, when users search for albums or songs, we may use t

Foto dan nama di hasil penelusuran - Penelusuran Web Bantuan
support.google.com

Sewaktu menelusuri, Anda mungkin melihat nama dan foto penulis laman di samping hasil Anda. Ini adalah apa yang kami namakan kepengarangan.

Informasi hukum dan privasi untuk Gmail
mail.google.com

Informasi hukum dan privasi untuk Gmail

Paul Oakenfold Planet Perfecto Episode 170
kumpulanmusikdj.blogspot.com

maz brow bisa kunjungi websitenya, itu lebih lengkap atau langsung nyari cdnya asyik-asyik aja maz brow, ini radioshow lama punya Paul Oaken