Profile cover photo
Profile photo
Viva Credit IFN SA
461 followers
461 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Fără drumuri inutile, fără giranți și garanții. 100% online! Intră aici: https://goo.gl/Njh7ja
Solicită până la 2000 lei și ai banii în 2 ore!
Viva Credit mereu lângă tine!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Florentina este clienta noastră de 4 ani. Ne-a găsit pe internet, a făcut o scurtă documentare și a aplicat. Ce a încântat-o la acest produs cel mai mult? Faptul că este 100% online. Fiind pasionată de tot ce înseamnă online și gadget-uri, Florentina nu avea cum să nu aprecieze Creditul Până la Salariu la justa lui valoare. Nu-i plac drumurile inutile și pierderea de timp. Așa că ne-a rămas alături pe durata acestor 4 ani. Atunci când am întrebat-o de ce nu împrumută de la rude sau prieteni, răspunsul a fost unul cât se poate de sincer și amuzant:
Păi, trebuie să mă întâlnesc cu ei să iau banii....apoi, trebuie să mai fac un drum ca să le dau înapoi datoria. 😊
De asemenea, am întrebat-o ce ar vrea să modifice la acest produs. Răspunsul a venit prea rapid:
Nimic! Dacă nu-mi convenea ceva, plecam la alt IFN!
Florentina, m-ai cam dezarmat cu răspunsurile tale. 😊
Îți mulțumim!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu-ți mai pune o mie de întrebări atunci când rămâi fără bani! Intră aici http://bit.ly/2C6oItj! Soliciți ușor, îi primești rapid! În 2 ore, până la 2000 lei, direct pe cardul tău! Totul 100% online!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Câteva sfaturi de la noi pentru tine! :)
Add a comment...

Post has attachment
Știi de ce e atât de apreciat Creditul Până la Salariu? Pentru că este 100% online! Completezi cererea de împrumut aici https://goo.gl/75MZVM iar în 2 ore îți intră pe card până la 2000 lei! Fără a te deplasa la vreo bancă sau ghișeu!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
CLIENTUL NOSTRU, PRIETENUL NOSTRU!

Cine-și bea cafeaua la 8.00 dimineața?
Eu cu Mihaela, prietena noastră de 2 ani. Cum a fost? Păi, cu să fie atunci când două femei își beau prima cafea împreună? Se lasă cu povești multe, glume bune și râs mult…pe măsura celor spuse.
Cum a aflat Mihaela despre noi? De la prietena ei, client vechi Viva Credit. Așa că, a solicitat primul împrumut fără prea multe emoții. Iar după ce a obținut banii s-a convins cât de simplă este toată procedura.
- Mihaela, ce înseamnă pentru tine Viva Credit?
- Un ajutor în situații limită.
- Cum ai descrie produsul nostru?
- Rapid, simplu iar retragerea automată a banilor mi se pare un lucru foarte bun. Mie nu-mi dă bătăi de cap rambursarea creditului. Știu că atunci când îmi intră salariul pe card vă ocupați voi iar asta mă face pe mine să fiu liniștită.
- Ce alte lucruri îți mai plac la Creditul Până la Salariu?
- Rambursarea anticipată fără costuri suplimentare. Faptul că am posibilitatea de-a plăti mai puțin, dacă am banii mai devreme de data scadentă. Ăsta e un mare avantaj, din punctul meu de vedere.
- Ce ai vrea să schimbi la acest împrumut?
- Păi…aș vrea să pot solicita un nou împrumut, chiar dacă nu l-am achitat pe precedentul.
- Mihaela, se va rezolva… 😊
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Centrala ta știe că în curând va fi pusă la treabă? :) Verific-o și vezi dacă te va încălzi. Dacă are probleme, repar-o. Dacă nu ai bani, îți dăm noi! Intră aici https://goo.gl/iAT7fh și pregătește-ți casa pentru iarnă!
În 2 ore ai banii pe card!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De cele mai multe ori, problemele noastre nu ne lasă să vedem prea multe din ce ne înconjoară.
Nu, nu vom reuși să le redăm vederea, mobilitatea sau altceva ce le lipsește. Dar, putem să le oferim încredere și șansa la o viață cât mai normală.
Ajută și tu dacă poți!
Add a comment...

Post has attachment
Atunci când rămâi fără bani, cea mai bună soluție este Creditul Până la Salariu. Îl poți solicita aici https://goo.gl/p3d7HN. Ai până la 2000 lei pe card în numai 2 ore! Totul este 100% online, fără giranți sau garanții!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Să ai un octombrie plin de soare și zâmbete! Iar dacă ai nevoie urgent de bani, îți suntem alături oricând! Solicită-i aici: https://goo.gl/DF7dy6
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded