Profile cover photo
Profile photo
Viotop Travel
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
:)))
Photo

Post has attachment
Catedrala St. Basil, Moscova, Rusia

Catedrala colorată e o operă de artă arhitecturală. Culorile vibrante adaugă o notă veselă zonei.
Photo

Post has attachment
Fântâna Bodhisattva Avalokiteshvara din Tailanda
Această fântână impresionantă arată cel puțin la fel de interesant și pe timpul nopții. Dragonii sunt un simbol al culturii asiatice, la fel și piesa centrală. Design-ul este inspirat de către o legendă locală, însă povestea ei va fi spusă cu altă ocazie
Photo

Post has attachment
Podul de apă de Seul, Coreea de Sud
Frumusețea acestei fântâni te lasă fără cuvinte! Nu știu ce am putea comenta la această fotografie, este unul dintre acele cazuri în care cuvintele sunt de prisos. Aș putea privi luminile acelea feerice ore în șir, mă simt de parcă dincolo de ele este chiar poarta spre Paradis.
Photo

Post has attachment
Uriașul din Wattens, Austria
Este o idee foarte simpatică: un deal a fost transformat într-un uriaș care scuipă apă. Ce peisaj de vis! Seara, ochii uriașului se aprind, ca și cum ar veghea deasupra ținutului, cu ochi blânzi. Cât de minunate sunt și luminile care se reflectă în luciul apei! Trebuie neapărat să vedem acest loc cu ochii noștri!
Photo

Post has attachment
Robinetul Magic din Cadiz, Spania
Se pare că în Spania sunt cele mai frumoase fântâni din lume, așa că știu unde trebuie să mergem în această vară! Oare cum au reușit să facă acest robinet plutitor? Ar fi trebuit să acord mai multă atenție orelor de fizică din liceu, cu siguranță aș fi știut secretul.
Photo

Post has attachment
Bărcuța din Valencia, Spania
Ce poate fi mai frumos decât o bărcuță făcută din apă? La apusul soarelui, devine cu adevărat magică și aproape că îți vine să te urci în ea și să pornești într-o mică aventură, preferabil, alături de persoana iubita. Romantismul plutește în aer!
Photo

Post has attachment
Buna dimineata din Santorini. Cu cine vreti sa luati micul dejun aici?
Photo

Post has attachment
Ordinul Militar Suveran al Maltei -În afară de orașul Vatican, există un alt stat mic pe teritoriul Romei, care se numește Ordinul Militar Suveran al Maltei. Suprafața sa este de 0.012 km și ocupă trei clădiri, dintre care două sunt situate în Roma și a treia pe insula Malta. Țara are propria monedă, ștampile, site-ul Web, numere de mașini și pașapoarte. Cetățenii săi au dreptul de a intra fără viză în mai multe țări din întreaga lume. Ordinul militar suveran al Maltei este singura țară din lume în care limba latină este limba oficială.
Photo

Post has attachment
♥️🇬🇷#PlajeTasos
Plaja Paradise beach din Insula Tasos este considerată una din cele mai frumoase
Vedeți videoclipul realizat in luna August 2017
Wait while more posts are being loaded