Profile

Cover photo
viorel georgevici
Lives in Bucuresti
553 followers|50,346 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 

Vrei angajare, arata cine esti si ce sti!
Prezentare(1), selectare(2) si apoi angajare(3).
1+2=3
Prezentarea de informatii, idei de afaceri si joburi cat mai apropiate de profilul, experienta, pregatirea si aptitudinile membrilor constituie misiunea de baza a asociatiei.
Asociatia ASCOL este organizatia nationala a personalului militar in rezerva, apartinand tuturor armelor, gradelor sau specialitatilor din structura sistemului de aparare, ordine publica, siguranta nationala si sectorul civil.
Asociatia ASCOL (Col.umna Club) face parte din structura asociativa a F.M.R. (Federatia Militarilor din Romania).
ASCOL, are in cele 30 filiale judetene, peste 30.000 de membrii inregistrati.
Activitatile organizate de ASCOL, au la baza actiuni in buna parte de voluntariat neretribuite. Dorim sa precizam ca asociatia ASCOL nu se ocupa de angajari, acest atribut revine in totalitate actualei clasei politice si institutiilor create in acest sens. Principala activitate a conducerii ASCOL vine in sprijinilor angajatorilor si are ca domeniu, selectia si plasarea catre firmele de recrutare interesate a membrilor ASCOL.
In ciuda acestei drame sociale, pe care o reprezinta actuala forta de munca, dar si a  implicatilor grave cauzate, conducerea ASCOL a hotarat sa gaseasca o serie de solutii. Astfel am reusit sa facem o selectie de profil a membrilor ASCOL pe judete si specializari.
 (Exemplu: Pentru firmele de paza interesate am recomandat agenti de paza in judetele solicitate).
Legitimatia de anticoruptie - ASCOL, este obligatorie pentru fiecare din potentialii membrii asociatiei si se obtine in urma verificarii urmatoarelor documente:
Mini-chestionarul, CV-ul si Cerere de inscriere si Poza.
Site-ul nostru este http://ascol.weebly.com (aici puteti vizualiza si completa Cererea de inscriere).
Consiliul Director ASCOL, a aprobat masuri de excludere pentru acei membri  care nu au respectat disciplina de organizatie sau nu au raspuns la actiunile statutare organizate de asociatie. (aceste persoane recalcitrante, s-au dovedit ca facand parte din actualele formatiuni politice, - partide, care din pacate, au promis locuri de munca si au guvernat 25 de ani, fara folos.)
Perspectiva viitoarelor alegeri din administratia locala din 2016, ofera membrilor asociatiei posibilitatea de a participa  ca  Observator la sectiile de votare, in orasele si satele de resedinta ale acestora.
Buna colaborare si respectul reciproc existent in cadrul asociatiei a permis gasirea unor oportunitati de afaceri intre membri, pe principiul intrajutorarii, sau de recrutare de specialisti pentru realizarea unui job, in propria structura judeteana. Putem exemplifica interesul dovedit de unii presedinti de filiale judetene, oameni de afaceri sau persoane publice cunoscute (judetele Constanta, Gorj, Maramures, Bucuresti, Mures, Iasi)
- http://urbo.ro/companii/mcp-press-agency-108684
- www.aftr.aaz.ro  
 -http://www.agromonitor.ro/eticheta/sindicatul-propact 
Realizarile obtinute in cursul anului 2014 ne dau ferma convingere ca numai impreuna vom putea sa castigam, sa valorificam capacitatile noastre intelectuale si experienta acumulata. 
Manifestarile initiate au constituit un bun prilej pentru angajarea multor membri ASCOL, pentru promovarea proprilor idei de afaceri, pentru realizarea proiectelor şi programelor noastre.
In acelasi timp dorim ca toate activitatile planificate sa fie si un prim pas catre o schimbare adevarata si profunda a societatii,  de respectare a valorilor, a drepturilor noastre si nu in ultimul rand pentru reusita in viata a fiecaruia dintre noi.
Uniti si impreuna vom castiga!
 
Cu deosebita consideratie, sile consul
Secretariatul ASCOL
 ·  Translate
1

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
,,Dragi romani, dragi prieteni, va propun un nou mod de a conduce destintinele Romaniei: fara sustinere de partid, dar cu sprijinul intregului popor, pentru ca eu, pragmatic fiind, vreau si voi reusi ca toti cetatenii acestei tari sa traiasca civilizat nu numai maine ci si astazi,
voi avea o politica ferma, inteligenta, pragmatica, demna, neaservita nici unui grup financiar sau de interese si care sa tina seama permanent de schimbarile ce intervin in evolutia rapida a societatii romanesti si in viata internationala."

EU VOI FI ECHILIBRUL SI STABILITATEA IN ROMANIA, 
UN INDEPENDENT CONVINS,
 REPREZENTANTUL DUMNEAVOASTRA, 
AL TUTUROR CETATENULOR DIN .ROMANIA! 

Extras din ,,Programul politic al candidatului independent 
la Presedintia Romaniei - Dinu Gheorghe!
 ·  Translate
1
Maria Tanase's profile photo
 
Doamne! Ce as vrea sa te cred, domnule independent! 
 ·  Translate

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
 
De-acum stop şi înainte...Dinu Gheorghe Preşedinte!
Vă cer ţara înapoi!
Conferinţa Naţională a Organizaţiei Nonguvernamentale "ALO" (Conferinţa de presă)
Conferinţa Naţională a Organizaţiei Nonguvernamentale "ALO" (Conferinţa de presă)
"Era odată ca niciodată o ţară minunată, în care toţi cetăţenii săi aveau serviciu, aveau o casă, mergeau de două ori în concediu, la munte şi la mare, aveau copii sănătoşţi, învăţau carte şi erau respectuoşi.
Ţara era respectată şi demnă. Aceasta era ţara mea, România.
Astăzi, această ţară este tristă, această ţară este violată, vândută, trădată, îngenuncheată.
Cer celor care şi-au vândut şi trădat ţara... ţara înapoi.
Vă cer ţara înapoi", a completat candidatul independent.
Întrebat despre primele măsuri pe care le va lua în cazul în care ar câştiga funcţia pentru care candidează, acesta se referă la egalitate şi educaţie.
Astfel, precizează că imediat va face un referendum şi va ridica imunitatea parlamentară.
"Fără nicio excepţie. Parlamentarii nu au dreptul la imunitate. Toată lumea este egală", a explicat Gheorghe Dinu.
De altfel, va lua măsuri şi în educaţie.
"Declar război analfabetismului! Declar război trădătorilor de neam şi de ţară", a adăugat, concluzionând că un al doilea referendum va avea în vedere şi faptul că "pământul României nu se vinde".
http://www.ziareaz.ro/ziare/articole/tr … mului.html
Conferinta Nationala a ALIANTEI LEGE SI ORDINE
Conferinţa Naţională a Organizaţiei Nonguvernamentale "ALO" („Vă cer ţara înapoi!")
Conferinţa Naţională a Organizaţiei Nonguvernamentale "ALO" („Vă cer ţara înapoi!")
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater
https://www.facebook.com/georgevici.mih … amp;type=3
Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Vrinceanu
 ·  Translate
1

viorel georgevici

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Deasupra partidelor şi a intereselor clanice, om liber şi independent, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Dinu, militar de carieră, eminent jurist, om care întruneşte toate calităţile necesare pentru conducerea României, corectitudine, echitate, competenţă, cinste este, după 25 de ani de distrugere programată a României, omul care întruchipează speranţele şi aşteptările unui întreg popor!
Cu toţi împreună, pentru poporul român, pentru viitorul copiilor noştri, o dată pentru totdeauna trebuie să spunem: 
Nu demagogiei, Nu corupţiei, Nu imposturii,
Nu jafului sistematic al ţării noastre!
Da, Profesorului Universitar Doctor Gheorghe Dinu - Preşedinte al României!
Dumnezeu să ne binecuvânteze! Trăiască Patria noastră!
 ·  Translate

viorel georgevici

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Dragi colegi, dragi membri si simpatizanti ASCOL si  A.L.O. www.aliantalegesiordine.ro
In calitate de presedinte al asociatiei –ASCOL, salut aceasta miscare politica
A.L.O. (Alianta Lege si Ordine) pentru obiectivele si strategia de combatere a coruptiei, pentru curajul de a respecta legea si ordinea.
Aceasta miscare politica îsi face vizibila prezenta în spectrul politic românesc actual.
Alianta Lege si Ordine, initiata ca organizatie apolitica, se doreste a fi atât o alternativa a actualului esichier politic, cât si o „reactie necesara împotriva încalcarii repetate si sfidatoare a legilor tarii, a Constitutiei în mod deosebit, de catre majoritatea politicienilor din partidele parlamentare încalcari comise în beneficiul unor grupuri de presiune autohtone si straine, dar în defavoarea interesului national”.
In conditiile actualei guvernari, de instabilitate politica, dezordine si somaj, avem o singura sansa: sa sustinem ca INDEPENDENT la Presedintia Romaniei pe avocatul Gheorghe DINU, nume incomod actualilor politicieni.
Dragi colegi, rog sa aderati cu incredere la miscarea nationala A.L.O. (Alianta Lege si Ordine) si nu  uitati ca marele secret al reusitei este sa aveti curajul implicarii, altfel, nu numai eforturile noastre vor fi zadarnice, dar mai mult, sperantele dumneavoastra nu se vor indeplini.
Uniti, informati si prin implicare voluntara vom reusi!
Cu stima,
Ec. VIOREL GEORGEVICI - http://www.bizoo.ro/firma/ascol
- www.aliantalegesiordine.ro
 ·  Translate

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
Prof. univ. dr. TEODORESCU.C
 
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
 
Sunt prof.univ.dr TEODORESCU.C, fost profesor timp de 14 ani in U.N.AP.”CAROL I”, din BUCURESTI actualmente colaborator cu aceasta institutie in priecte de cercetare-dezvoltare, unele dintre ele  cu  caracter strategic.
Sunt onorat ca am prilejul a va impartasi citeva ginduri cu ocazia CONFERINTEI NATIONALE A “ALIANTEI LEGE SI ORDINE”, in cadrul careia va fi nominalizat candidatul independent prof. univ.dr.av.DINU GHEORGHE.
Il cunosc pe domnul avocat DINU GHEOGHE mai de mult,dar poate cineva dintre dumneavoastra isi pune intrebarea de ce si-a asumat o asa mare responsabilitate, in conditiile in care fiecare formatiune politica va avea cite un candidat  si o masinarie de voturi la dispozitie.
Ne-am saturat de candidati sustinuti de partide sau formatiuni nascute peste noapte  care fac foarte putin pentru bunastarea tarii.
Nu mai putem fi pacaliti cu promisiuni electorale care nu se indeplinesc si conducatori ai diferitelor institutii ce au grija mai mult de prosperitate personala, nefiind in slujba catateanului.
Nivelul de trai a scazut si scade in continuare, conducind in unele sectoare la situatii disperate.
Nu mai exista grija fata de aproapele tau, invidia a devenit predominanta caracteriala, diletantismul a devenit omniprezent, iar ura a devenit virtute nationala.
Este impetuos necesar instituirea PACII SOCIALE, ridicarea nivelului de trai si disparitia nesigurantei de mine.
Toata aceasta revolta acumulata, aceste energii negative, pot  duce la deteriorarea situatiei si asa grea la care am ajuns.
Avem nevoie de un presedinte, INDEPENDENT, competent ,vertical, nesantajabil, drept, darnic si patriot,ce poate impreuna cu noi sa schimbe situatia .Presedintele este  linga noi, dl.prof.univ. DINU GHEORGHE.
Pentru ca sint militar, dar si prof.univ. as vrea sa fac referire doar la 3 domenii care sunt stipulate si in atributiunile presedintelui si anume;sanatatea cetatenilor, securitate si educatie.
Sanatatea  unui popor, face ca tara sa prospere, sa se dezvolte, sa se insanatoseasca singura fara ajutor de afara          In acest moment, noi toti, pacientii si medicii deopotriva, se pregatesc de o opratie dificila.
Politicienii o numesc, reforma sanitara, dar odata ce nu stim despre ce este vorba, ce garantii avem ca interventia pe care o opreaza statul va reusi? Ce beneficii ne aduce? Ce riscuri are? Si mai ales, avem si alte variante in afara celor preconizate de stat?
De 22 de ani toti ministrii ce s-au succedat la conducerea ministerului sanatatii ,au facut cite o” reforma sanitara” ce a dus la situatia de azi .
Avem un numar insuficient de unitati sanitare, raportat la numarul populatiei tarii, care au dotari precare cu proceduri invechite, in unele unitati,  chiar inexistente ce conduc la plimbarea pacientilor de la un spital la altul, ducind chiar la decesul acestora.
Deoarece pentru serviciile sanitare nu se aloca 7% din PIB, medicii nu sunt platiti cu un salariu decent, asa cum sunt platiti toti medicii la vest de Szeged, acestia  pleca si vor pleca  la un salariu mai bun, la locuri de munca civilizate, cu dotari performante unde isi pot exercita meseria din placere.
La noi exista cazuri in care pe medic il intereseaza mai  mult buzunarul pacientului decit diagnosticul acestuia si modul de vindecare.
Aceste situatii reclama masuri chirurgicale si este nevoie de un chirurg patriot, care  sa slujeasca tara si pe pacientii sai bolnavi si nu trebuie sa il cautam, deoarece il avem aici pe domnul profesor universitar DIN GHEORGHE.
          - Securitatea , dar nu cea legata de fosta securitate, (in opinia ACADEMIEI ROMINE, inseamna a fi  la adapost de orice pericol, protective sau aparare) si deci ma voi referi la ;
             - securitate nationala,  securitate informationala  care uneori este exagerata, securitate cibernetica, in care suntem foarte buni, securitatea muncii, care in unele locuri este precara, securitate teritoriala, ce se poate deteriora deoarece suntem asezati la confluenta mai multor interese care uneori pot deveni periculoase pentru tara noastra;
- Educatia ,este in aceeasi situatie precara ca si sanatatea .
Fiecare ministru care s-a aflat la conducerea Ministerului Educatiei Nationale s-a preocupat tot de reforma educatiei  si vedeti unde s-a ajuns.
Educatia se face numai in institutii ”de fite “, incepind de la gradinite si terminind cu universitati.
Daca ai bani iti trimiti beizadeaua in strainatate si cind se intoarce in tara ocupa imediat un post foarte bun de conducere, nu unul in care se munceste.
Consumul de droguri si bauturi alcoolice a crescut la tineri , ducind implicit la cresterea infractionalitatii juvenile.
Nu mai exista respect pentru profesori, dar si o delasare in actul didactic, deoarece profesorii sunt platiti prost, bugetul destinat educatiei este insuficient, iar o strategie nationala  stabila a educatiei, nu exista.
Absolventul de facultate chiar daca a studiat pe merit in strainatate, vine in tara si nu este angajat, deoarece nu are relatii sau bani, companiile isi reduc numarul (in anul 2012 au disparut 21.000 de companii) si ingrosa numarul somerilor cu diploma.
De ce nu luam si noi exemplul finlandezilor, unde un adolescent normal  termina 12 clase cu medii excelente, vorbind engleza perfect si citind o carte in fiecare saptamina.
iar parintii incearca sa-i faca pe fii lor independenti de mici.
In scoli nu sunt mucuri de tigara, nici hirtii pe jos si capodopere de graffiti pe pereti, ca la noi.
Totul este ca si cind atunci s-au dat in folosinta, nici o scrijilitura, pe pereti sau banci.
Salile de curs dispun de ecrane TV plasma, cu circuit inchis, dispositive audiovizuale, multe plante, aer conditionat si un calculator la 2 elevi.
Orele de curs sunt scurte (45 min.), intense, foarte participative, iar in interiorul scolii este o curatenie desavirsita.
La intocmirea programelor scolare participa expertii in educatie, parinti si elevi .
Copii finlandezi au un cult pentru educatie, considera scoala ca un servici.
TARJA HOLONEN –PRESEDINTELE FINLANDEI, licentiata in drept si profesor universitar, cind ii mai certa pe studenti le spune ca irosesc banii contribuabililor.
Educatia fiecarui copil finlandez costa statul 200.000 de euro de la gradinita si pina la absolvirea facultatii.
Sistemul educational nu este elitist si nu urmareste producerea de genii, ci atingerea unui nivel cit mai inalt al societatii.
Oare de ce nu luam si noi exemplul unui stat ce are un sistem de educatie performant si lasam aceast element complex dar definitoriu pentru inobilarea natunii, la cheremul diletantilor.
Putem sa obtinem si noi aceste performante deoarece suntem un popor ce avem o gena deosebita, cu multe minti geniale si avem si omul potrivit care sa realizeze acest lucru impreuna cu noi, domnul avocat DINU GHEORGHE .
La final ce trebuie sa facem noi  ca  domnul avocat DINU GHEORGHE sa se inscrie in cursa oficiala, ca independent, pentru PRESIDENTIA ROMANIEI?
 
Fiecare dintre noi, impreuna cu prieteni, colegi, vecini, rude si cu necunoscuti, sa stringem fiecare cel putin 100 de semnaturi sau cit de multe poate fiecare, din localitatea in care locuieste, care in final sa totalizeze cel putin 300.000 de semnaturi si care vor da posibilitatea ca domnul avocat DINU GHEORGHE sa isi desfasoare in continuare activitatea la PALATUL COTROCENI ,in functia de PRESEDINTE AL ROMANIEI.
Va rog sa fiti de acord ca la finalul cuvintului meu, in memoria pilotului ARIAN IOVAN si locotenentului post mortem, medic resident AURA ION, victime,  a neglijentei si disolutiei institutiilor statului responsabile de solutionarea acestui  eveniment, precum si incompetetii, conducatorilor acestora, sa ne ridicam si sa pastram un moment de reculegere.
 
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU
 ·  Translate
1

viorel georgevici

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Frate , esti praf :))

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
 

Trage fotografiile aici
Adaugă fotografiiÎncarcă de pe computerFotografiile tale din Google+
 ·  Translate
1

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
Conferinţa Naţională ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE ( „Vă cer ţara înapoi!” )

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9355#p9355
image
Conferinţa Naţională ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE...
De-acum stop şi înainte...Dinu Gheorghe Preşedinte! Vă cer ţara înapoi! Conferinţa Naţională a Organizaţiei Nonguvernamentale "AL...
 ·  Translate
1
viorel georgevici's profile photo
 
Deasupra partidelor şi a intereselor clanice, om liber şi independent, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Dinu, militar de carieră, eminent jurist, om care întruneşte toate calităţile necesare pentru conducerea României, corectitudine, echitate, competenţă, cinste este, după 25 de ani de distrugere programată a României, omul care întruchipează speranţele şi aşteptările unui întreg popor!
Cu toţi împreună, pentru poporul român, pentru viitorul copiilor noştri, o dată pentru totdeauna trebuie să spunem: 
Nu demagogiei, Nu corupţiei, Nu imposturii,
Nu jafului sistematic al ţării noastre!
Da, Profesorului Universitar Doctor Gheorghe Dinu - Preşedinte al României!
Dumnezeu să ne binecuvânteze! Trăiască Patria noastră!
 ·  Translate

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
?!... ACEASTEA-I  ÎNTREBAREA; CE FACEM CU MIRAREA
ÎN OGLINDĂ (CE MI-E TANDEA, E ȘI MANDEA)
 
Din dragoste părintească,
Ți-au dat numele de CRIN,
Nu știau că o să crească,
Nu o floare, ci un spin...
 
I-a zis PONTA, și-a surâs,
Vechiului amic* de clan:
-  Domnule, te-ai sinucis!
De-acum poți să fii cioban.
 
Un post bun este la stână,
Cât Becali-i arestat...
Lapte ai și-o brânză bună;
Nu ca să fii șef la SENAT!
 
- Stai o clipă, Poantă* slabă!
Crezi că ești pe-un armăsar?
Don Quijote, ești pe-o gloabă,
O să-mi plângi cu mult amar

V-ați pupat, v-ați lins în fund,
De credeam că sunteți frați...
Vă întreb: ce-aveți de gând
Nu vreți să v-astâmpărați!?
 
Voi să știți, nu vrem gâlceavă,
Dar  să nu umpleți paharul!
Că zburați precum o pleavă,
Și-o să vă muște hogarul
 
Care nu cunoaște milă...
Așa cum voi v-ați purtat;
E prea mult, îmi faceți sil,
Încetați, m-am săturat!
 
Destul, VOICAN C
 ·  Translate
2
Dorin Oprescu's profile photo
 
E adevarat si frumoasa epigrama. Totusi cum ai sugerat , ei sunt ca o papadie.Vom sufla si vor disparea! Dar ce facem cu cei din spatele lor.Ei sunt o mica parte a fetei vazute ai Icebergului.
 ·  Translate

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
Interviu online
Mini-chestionar
1.Doriti sa va implicati voluntar in combaterea coruptiei si reconstructia societatii romanesti?
R: DA sau NU
2.Sunteti dezamagit(a) de pierderea locului de munca si de optiunea exercitata prin vot?
R: DA sau NU
3.Apreciati miscarea noastra ALO - Alianta Lege si Ordine, in lupta pentru o Romanie curata?
R: DA sau NU
4.Puteti semnala un aspect de coruptie frecvent?
R: DA sau NU
5.Doriti sa deveniti membru al Aliantei (A.L.O.- ASCOL) prin completarea Adeziunii de pe site-ul  www.aliantalegesiordine.ro ?
R: DA sau NU
6.La Presedintia Romaniei ati vota;
a- un INDEPENDENT (Ex.Avocat.DINU Gheorghe -ALO);
b- aceleasi partide
R: a sau b
 
NOTA
CV-ul dvs. exista in baza nostra de date. Va rugam sa faceti un mic efort daca se poate, pentru a raspunde la Mini-chestionarul de mai sus. Succes!
Raspunsurile vor fi exprimate prin DA sau NU si se vor trimite pe adresa de e-mail  ascolclub@gmail.com
Va multumim anticipat pentru intelegere,
curajul implicarii si dorinta de a colabora cu noi
 ·  Translate
1
1
Popescu Nicolae's profile photoMarin Tudor's profile photoTraian Cocos's profile photoFloarea Boldea's profile photo
5 comments
 
da

viorel georgevici

Shared publicly  - 
 
Discursul candidatului INDEPENDENT la Preşedinţia României,
 prof. univ. dr. DINU Gheorghe
Vreţi un preşedinte al vostru?
Mesaj către români
Clik aici! 
Mesaj către români
Pentru o Romanie frumoasa, sigura si prospera!
Clik aici! 
Discurs lansare candidatura Dinu Gheorghe presedinte. partea 2/2 - partea II-a
Discurs lansare candidatura Dinu Gheorghe presedinte. partea 2/2
Pentru aderarea la miscarea A.L.O. – dati Clik pe site-ul  www.aliantalegesiordine.ro
pe rubrica Descarca Materiale si completati formularul ,, ADEZIUNE.
 (la solicitare trimiteti CV-ul pe  ascolclub@gmail.com)
Nota
In vederea strangerii de semnaturi necesare inscrierii in cursa alegerilor Prezidentiale, ca  INDEPENDENT, a D-lui avocat DINU GEORGHE, veti primi formularul ,,Lista de semnaturi.
Va informam totodata ca semnaturile sunt cele mai importante la aceasta ora, fara de care nu putem inregistra ALO la Tribunal si astfel nu vom avea dreptul legal sa participam la viitoarele alegeri si dvs. veti fi nevoiti sa votati aceleasi partide ( PSD, PDL. PNL, PC, UDMR,), care asa cum stiti au distrus tara, sanatatea, educatia, si au adus doar somaj, impozite, salarii, pensii diminuate si falimente!
www.aliantalegesiordine.ro
,,Impreuna si uniti vom reusi!”
 
Secretariat A.L.O . Relatii:  0735.159.424; 0754.040.962;
 ·  Translate
1
People
In his circles
211 people
Have him in circles
553 people
Ionut Szodrai's profile photo
Birou de mediator Iulia-Cristina Uta's profile photo
nikos ignatiadis's profile photo
Emanuell Nistor's profile photo
Cristian-Costin Ene's profile photo
Silviu Emil's profile photo
georgian geo's profile photo
Victor Răcăşan's profile photo
Olga Nosenko's profile photo
Work
Occupation
Presedintele Asociatiei ASCOL, Vicepresedinte al Federatiei Militarilor din Romania, Secretar ALO - www.aliantalegesiordine.ro
Skills
Manager sistem financiar-bancar, Resurse umane, Structuri organizatorice, Baze de date.
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Cu noi, speranta devine realitate.
Introduction

"Festivalul Primăverii" se deschide cu A.L.O.

 

MANIFESTARE ARTISTICA organizata de ONG-le ce au aderat la

Alianta Lege si Ordine (A.L.O.).

 

 

Astfel, FUNDAŢIA SF. NICOLAE  în colaborare cu ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ  A ANGAJAŢILOR DIN PAZĂ, ASCA-ANTIDROG ROMÂNIA, ASCOL (COL.UMNA CLUB),  au dorit sa aduca in cadrul evenimentului, zâmbete şi bucurie celor mici.

Organizatorii au pregătit momente speciale cu actori celebrii, muzică uşoară şi populară cu artişti renumiţi, demonstraţii de dans şi arte marţiale.

Au fost inmanate diplome , premii de excelenta si cadouricu Mihaita Stefan si

Mihai Constantinescu www.apap.ro  la Tinerimea Romana

Gigel Frone are 43 de ani (n. 11 septembrie 1968), este din mun. Onesti, jud. Bacau. S-a născut cu un handicap locomotor.

APAP ia oferit o diploma de excelenta si un trofeu pentru activitatea de voluntariat.

Spectacolul  dedicat Sărbatorilor Pascale a avut loc la sala Tinerimea Română,în data de 25 aprilie la ora 17:00 si s-a bucurat de mult succes.

Bragging rights
Manifestarea artistica pascala a fost apreciata de ALO (ALIANTA LEGE SI ORDINE)
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bucuresti
Links