Profile cover photo
Profile photo
VC Windows & Cleaning Experts
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Reinigen van zonnepanelen-lichtstraten-koepels & wanden ....
Photo

Post has attachment

Eerste bouwschoonmaak of opruimen van uw werf in West-Vlaanderen? Bel V.C. Windows & Cleaning Experts uit Oostende.
Eindelijk is uw huis helemaal klaar! Na maandenlang bouwen, kunt u met uw gezin verhuizen naar uw droomstek. Of niet? Wanneer u bouwt of verbouwt hebt u vaak nog een hele opkuis voor de boeg vooraleer u écht kunt ontspannen en genieten. Maar daar is een oplossing voor: V.C. Windows & Cleaning Experts uit Oostende!

Na verbouwingen of bij nieuwbouw staan we klaar om uw woning of bedrijf te reinigen tot het helemaal klaar is voor gebruik. Opkuisen van puin, vlekken verwijderen van ramen, reinigen van wanden, keukens, badkamers… Of hebben uw vloeren en plafonds nog een beurt nodig? Vertrouw op ons. Zelfs voor het leegmaken van uw woning of bedrijfspand.

Reiniging en onderhoud van uw spanplafonds: één adres. V.C. Windows & Cleaning Experts uit Oostende
Het onderhouden en reinigen van spanplafonds is geen gemakkelijke taak. Wij zijn een bedrijf die reeds ervaring geeft in het reinigen van spanplafonds.. Alles hangt af van de vuiltegraad, werd er gerookt, een verwarming (open haard) hoelang deze er hangt en zo verder.
Nu een spanplafond reinigen is en blijft delicaat en vraagt de nodige manier van werken.
Normaal gezien word een spanplafond gereinigd in zijn geheel omdat je anders met verschil van gereinigd en niet gereinigd zit. Uit ervaring word deze best om de 2jaar gereinigd hoe langer men wacht hoe dieper het vuil zich een laag of film vormt op het plafond.
Het product is natuurlijk het belangrijkste nu na testen zijn wij tot een formule gekomen met meerdere mengelingen van reinigers samen.

Wij reinigen uw spanplafond en behandelen deze met de meeste zorg.
Wij bereken deze prijs per vierkante meter. Vertrouw daarom op echte netheidsprofessionals. Wij bij V.C. Windows & Cleaning Experts zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw spanplafond – over gans België.
Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat elk spanplafond weer doet blinken als nieuw?

Contacteer ons meteen via het contactformulier.

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Door de uitbreiding van onze firma zal weldra een volledig uitgebreide wagen met ingebouwd osmose systeem die tot 20m zal gaan.jullie diensten in opdracht brengen. wij zullen tevens ook klaar staan voor het reinigen van zonnepanelen,bedrijfswanden-gevels en moeilijk bereikbare plaatsen ;) tot uw dienst vc-cleaning vision clear...
Add a comment...

vc-windows&cleaning experts Diksmuide-Oostende
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded