Profile cover photo
Profile photo
VanRoey.be
25 followers
25 followers
About
VanRoey.be's posts

Post has attachment
Met de #kingston DT 2000 geëncrypteerde USB beveilig je jouw data altijd & overal! Waarom is het nuttig voor jou? Kom het hier te weten.Post has attachment
Grote lawaaierige desktops zijn verleden tijd met HP Elite Slice! Een echt werkpaard & compact. Wat wil je nog meer? Ontdek hier hoe veelzijdigheid hij is: https://www.vanroey.be/?p=12607&utm_source=google+20170125&utm_medium=profielpagina&utm_term=20170125&utm_content=productpage-HPeliteSlice&utm_campaign=socialmedia
Photo

Post has attachment
#OndernemersVoorDeKlas: een 30-tal studenten van KOSH zijn op bedrijfsbezoek én krijgen tal van tips & tricks van onze Marketing Manager Tine Horsten.
Photo

Post has attachment
De laatste dag van onze stagiair Christophe Van den Bogaert (Karel de Grote Hogeschool - KMO-Management) is gestart. Bedankt voor de allround ondersteuning van het VanRoey.be HR- & Marketing team! Een leuke & hopelijk ook een leerrijke periode voor jou. Nog veel succes toegewenst!
Photo

Post has attachment
Microsoft lanceert een grondige update van #NAV. Versies 2017 heeft maar liefst 14 nieuwe mogelijkheden voor je in petto! Ontdek in onze blog waarom het de moeite waard is om te upgrade of om over te stappen.

Post has attachment
Onze balans voor 2016 is gemaakt! Hoe heb je onze dienstverlening ervaren? Hoe tevreden was je? Kortom hoe evalueerde je onze Service Desk in 2016? Ontdek snel het resultaat.

Post has attachment
Als structurele partner steunen wij To Walk Again vzw. Marc Herremans zet met dit initiatief sporten, mobiliteit & gezondheid voor mensen met een fysieke beperking centraal. Nieuwe technologieën zijn hierbij niet onbelangrijk voor het postrevalidatiecentrum. Lees meer over onze samenwerking!

Post has attachment
Simply Better Wireless van Ruckus Wireless Benelux​ in het Sint-Franciscusziekenhuis te Heusden-Zolder dankzij onze wifi expert Hans Van Ballaer​. Top werk!
Photo

Post has attachment
Investeren in digitale werkplekken rendeert meteen! Stap voor stap begeleiden we je hierin. Vraag gratis onze #DigitalWorkplace Toolkit aan.

Post has attachment
Van Roey ICT Group gaat een samenwerking aan met Sirvo! Kom meer te weten over dit initiatief.
Wait while more posts are being loaded