Profile cover photo
Profile photo
Van Campen Bayards B.V.
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Van Campen viert Oud en Nieuw!

De jaarwisseling is achter de rug, de Chinezen hebben onlangs Oud en Nieuw gevierd en vandaag viert Van Campen Oud en Nieuw! Dit in relatie tot het vaarwel zeggen van onze oude website alsmede huisstijl en het verwelkomen van de compleet nieuwe!
Met inbreng van professionele teams als Team Nijhuis en Page Design Nederland heeft Van Campen zowel de techniek als het ontwerp van de website volledig herzien, met als speerpunt vindbaarheid voor alle doelgroepen en een gedefinieerde productengroep.
Het volwassen en overzichtelijke design sluit aan bij een hedendaagse uitstraling.
Van Campen heeft o.a. met behulp van de Bitsing-methode een sterke focus voor de toekomst uitgezet waarbij wij u blijven voorzien van aantoonbare kwaliteit en ontzorgen als meedenkende partner.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een kijkje te nemen naar de nieuwe website “of a million possibilities”.

http://www.campen.nl/nl/blog/400-van-campen-viert-oud-en-nieuw

Met vriendelijk groet,
Team Van Campen
Add a comment...

Post has attachment
Diverse Architectuur projecten
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Profile Photos
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
NIEUW SYSTEEM ALUMINIUM BRUGDEKKEN

De Vlieterbrug over de Houtribdreef, de Centrumbrug over de Zuigerplasdreef, de Golfparkbrug over de Houtribweg en de Lauwersbrug over de Parkdreef te Lelystad zijn dit jaar door Van Campen Industries voorzien van een nieuw aluminium brugdek. Niet alleen het brugdek is nieuw, maar het gehele systeem is uniek. 

Door het nieuwe brugdeksysteem is de tijd van het produceren en plaatsen aanzienlijk verkort. Binnen een halve dag is een gehele fiets-voetgangersbrugdek vervangen ad ca, 400m2. Dit zorgt naast kostenreductie uiteraard ook voor minder verkeersoponthoud. Op het aluminium dek wordt een slijtlaag aangebracht waarop minimaal 10 jaar garantie wordt gegeven en 50 jaar op het onbehandelde aluminium. De brugdekken worden kant-en-klaar aangeleverd op het werk en door middel van kraan en hoogwerkers worden de delen op hun plek gelegd. Voordeel van een aluminium dek t.o.v. kunststof is dat beschadigen herstelbaar zijn en dat het dek een hoge restwaarde heeft  i.v.m. het aluminium.

Dit modulair systeem is bedacht en uitgevoerd door Van Campen Industries en projectmatig aangestuurd door W-top Infra.

Hiermee bewijst Van Campen Industries wederom een innovatief bedrijf te zijn

http://www.campen.nl/nieuws/nieuw-systeem-aluminium-brugdekken/
Photo
Photo
2014-09-11
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Geluidsscherm SAA A10 en A1 Cadicom
CADICOM (Dura Vermeer, Besix en Cofely) voert in opdracht van Rijkswaterstaat werkzaamheden uit voor de verbreding van de A10-Oost en de A1 Diemen. De werkzaamheden zijn onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.
Van Campen Industries heeft voor het desbetreffende project de opdracht gekregen voor het leveren van ca. 26.000 m2 aan geluidsschermen.
De geprefabriceerde geluidswerende elementen worden allen in Lelystad geproduceerd en bestaan voor 16.000 m2 uit transparante geluidsschermen en ca. 10.000 m2 uit absorberende elementen. De samengestelde constructie bestaat voornamelijk uit een combinatie van geavanceerde aluminium profielen die worden voorzien van een naturel anodisatielaag. — in Schiphol.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded