Profile cover photo
Profile photo
urnwebshop.nl
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuw: Premium A Kristalglazen Stardust Urnen. Met luchtbelletjes!
Eerlijke prijs, beste service, snelste levering. Hoogste klantwaardering.

Semi-transparante gazen druppel urnen, bol urnen, teardrop urnen of kaarshouder urnen. Premium A handgeblazen as-ornamenten. Vol met luchtbelletjes. Uniek qua vorm en gemaakt van hoge kwaliteit handgeblazen kristalglas. Er zijn verschillende procedes gebruikt. Zo is elke premium urn een kunstwerk op zich geworden met een luxe uitstraling en een uniek bubbeltjespatroon.
Van elke grote urn is een kleinere miniversie verkrijgbaar in bijpassende kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby.
Meer info over hoe u de juiste urn-inhoud kiest, onze vul- of graveerservice en ons verdere assortiment vindt u op onze informatie pagina's. Hier staat ook hoe u eenvoudig bestelt, veilig en vertrouwd betaalt, onze snelle levertijden en garanties. Of neem contact op met onze klantenservice (06-38080006), die u graag persoonlijk te woord staat en verder helpt.

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/glazen-druppel-urnen/p-1/ERA11STS--kristalglazen-stardust-traan-urn.html
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21-09-17
9 Photos - View album

Post has attachment
Nieuwe Boeddha urnen en Shaolin monnik urnen op Urnwebshop.nl
Eerlijke prijs, beste service, snelste levering. Hoogste klantwaardering!

Handmatig uit polystone gegoten nieuwe boeddha urnen, Indische Buddha urnen en Shaolin Monnik urnen. Uit eigen import, diverse maten. Doorgaans genoeg voor de helft of een deel van alle as van een geliefde. Per urn zijn meerdere foto's te zien!
Deze urnen hebben een afsluitbare en verlijmbare vulopening aan de onderzijde (met een dop). De urnen zijn exclusief voor u en urnenwinkel Urnwebshop.nl in India per stuk gemaakt uit een mal en afgewerkt met een laklaag.
De Boeddha urnen worden voor ze in de verpakking gaan gewijd met wierook en ingezegend door een monnik. Kortom: uniek persoonlijke asbestemmingskunstwerkjes. Geschikt voor een mooi gedenkplekje binnenshuis of een beschut plekje buiten. Prijzen: € 99 tot € 155

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/boeddha-urnen/p-1/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21-09-17
13 Photos - View album

Post has attachment
Nieuw bij Urnwebshop.nl: Gedenklicht met 3D Portret van uw Dierbare
Eerlijke Prijs, Snelle Levering, Hoogste Klantwaardering!

Gepersonificeerd gedenklicht voor binnen- en buitengebruik. Duurzaam Nederlands ontwerp. Hoogwaardig windlicht met 3D-portret van uw overleden dierbare, huisdier, hond, kat of paard. Met onderin een doorzichtig bakje met waxinelichtje. Unieke manier om uw geliefde te gedenken. Dankzij het kaarslicht wordt de geprinte foto egaal en sfeervol uitgelicht.
Na bestelling wordt u gevraagd ons digitaal goede foto's te zenden. Een, twee of maximaal drie passen er op. Na goedkeuring word de foto of foto's met een speciale 3D-printer in 6 tot 8 uur op ABS filament geprint. Een licht en hard thermoplast, dat voldoende transparant is voor de beste driedimensionale weergave van uw foto. Het geprinte deel van het gedenklicht wordt over kwaliteitsglas geschoven zodat het veilig kan worden uitgelicht met een brandend waxinelichtje. Het geheel wordt in een stevige cadeauverpakking geplaatst en aan u toegestuurd.
U zet vervolgens dit windlicht op een mooi gedenkplekje. Thuis, op een graf of in een graflantaarn. En geniet van een blijvende herinnering aan een dierbare.
Prijs: 69 (1 foto), € 79 (2 foto's) of € 89 (drie foto's).

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/gedenklichten/p-1/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21-09-17
9 Photos - View album

Post has attachment
Urnwebshop.nl kristalglazen Elements Line urnen
Beste prijs, snelste levering. Hoogste klantwaardering!

Exclusieve bol urnen uit Tsjechisch kristalglas.
Nu verkrijgbaar in 4 maten en meerdere kleuren.
Voor 4 liter, 1.5 liter, 0.5 liter of 0.1 liter as.
Elke glazen urn is uniek en handgemaakt door een kunstenaar.
Handmade with love.

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/glazen-urnen/p-1/
Photo
Photo
20-09-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Nieuw: Gepersonaliseerd Wandprofiel, met of zonder Asverwerking

Exclusief en uniek stalen of RVS gedenkobject. Lengte 35 cm (exlusief hangoog), breedte 28 cm, dikte 2 mm. Voor respect. binnen- en of buitengebruik. Naar het profiel van uw dierbare. Aan de achterzijde kan een symbolische hoeveelheid crematie-as worden verwerkt. Een uiterst persoonlijke manier om uw geliefde te herinneren.
Duurzaam Nederlands ontwerp van de bekende kunstenares Dorenda Dennissen. Door design, formaat, persoonlijkheid en kleurkeuze (geef bij Opmerking op uw bestelformulier aan wat u wenst: modern wit, antraciet zwart of een andere RAL-kleur naar keuze) passend in vrijwel elk interieur. Dit gepersonaliseerde wandprofiel met asverwerking zal uw gevoel van verbondenheid en de onverbrekelijke band met de overledenen versterken.
Prijzen: € 228 (gecoat staal) of € 248 (RVS of met asbestemming).

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/gedenkartikelen/p-1/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14-09-17
7 Photos - View album

Post has attachment
Nieuw bij Urnwebshop, hoogste klantwaardering, snelste levering:
Ashanger Huisaltaar of Assieraad Gedenkaltaar van Nederlandse kunstenaar.

Achterliggende gedachte: een mooi plekje creëren voor een assieraad als u deze niet draagt. Een ashanger in een doosje of la opbergen voelt vaak zo oneerbiedig. Nu heeft u de keuze: of uw dierbare dichtbij uw hart dragen vandaag, of een mooi en eervol plekje in deze Memoriestandaard geven.

Veel nabestaanden makern thuis een gedenkhoekje of huisaltaar, met een foto en andere dierbare spullen van de overledene. U wilt uw dierbare immers graag op een persoonlijke, mooie en vredige manier herdenken.
Daarom heeft kunstenares Dorenda Dennissen deze herinneringshouder of Memoriestandaard voor u gemaakt. De stalen herinnering houder is zo ontworpen dat u aan de haakjes heel gemakkelijk een assieraad, ring of armband kunt hangen. De symboliek van het kunstwerk samen met bijvoorbeeld een ashanger of andere gedenkartikelen vormt een mooie herinnering aan uw verbondenheid met de overledene. Op het plateautje is plaats voor een fotolijstje, horloge, bril, urntje, waxinelichtje, kaarshouderurn of vaasje met bloemen.
Meer info:
https://www.urnwebshop.nl/assieraden/assieraad-gedenkaltaar/p-1/
https://www.urnwebshop.nl/urnen/gedenkartikelen/p-1/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14-09-17
15 Photos - View album

Post has attachment
Nieuw bij Urnwebshop, hoogste klantwaardering, snelste levering:
Volledig handgemaakte mini urnen van Nederlandse kunstenares Jenny Derksen. Voor 150 tot 210 gram as. Glimmend witte boomstronk met vogels of vlinders. Abstract vorm gegeven, met natuurlijk tintje. Modern design uiterlijk.
Deze unieke mini urnen zijn vervaardigd uit neolith, een onverwoestbaar kunsthars. Handgeschilderd in meerdere lagen twee-componentenlak, waardoor de urnen een diep glanzende kleur krijgen. Zeer duurzaam, UV-bestendig en vorstvrij. Urnen voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn zeer geschikt voor een gedenkplekje thuis. Of om buiten in een columbarium te plaatsen. U kunt deze glasfiber urntjes na de as-vulling eenvoudig zelf versluiten.
Prijzen: € 299 per stuk.
Meer info: https://www.urnwebshop.nl/urnen/glasfiber-mini-urnen/p-1/

Post has attachment
https://www.Urnwebshop.nl publiceert Nieuwe Service Pagina:
de Meest Actuele Crematoria Lijst van Nederland!

Hier vindt u als klant, alfabetisch geordend op plaatsnaam, alle crematoria van Nederland, alle uitvaartbedrijven waar Urnwebshop zaken mee doet. Urnen, mini urnen, assieraden en andere gedenkartikelen aan levert of opstuurt.
Aan crematoria direct. Of indirect aan haar clientèle.
Alle actuele adressen, contact info, telefoonnummers en websites.
Met voorsprong de meest complete lijst die op Internet te vinden is.
Doe er Uw voordeel mee!

Meer info: https://www.urnwebshop.nl/crematoria-info

Post has attachment
Nieuw: fingerprint hangers en unieke vingerafdruk gedenksieraden.

In goud en zilver. Zonder asbestemming. Met unieke vingerafdruk van uw dierbare. Met zo'n exclusief sieraad houdt u de herinnering springlevend en sprankelend. Zo'n hanger met vingerafdruk symboliseert de verbondenheid met uw kind, vader, moeder of geliefde. Een heel persoonlijk aandenken, dat troost biedt na een groot verlies. U draagt uw dierbare voor altijd in en letterlijk vlakbij uw hart...

https://www.urnwebshop.nl/assieraden/fingerprint-hangers/p-1/

Post has attachment
Nieuw bij Urnwebshop.nl. Beste prijs, hoogste klantwaardering: 9.6
Boeddha Urnen of Buddha Asbeelden, nieuwe kleur: Asian Gold

Handmatig gegoten grote XL Boeddha urnen of Buddha Buste urnen, met voldoende inhoud voor alle as van 1 of zelfs 2 of meerdere geliefden. Grof vormgegeven uit Fiberclay en Polystone, in fraaie Asian Gold kleur afgewerkt, om ze zo een authentiek en ietwat verweerd uiterlijk mee te geven.
Deze unieke boeddha urnen of duo buddha urnen (als u er de as van twee personen in wilt doen) hebben een eenvoudig afsluitbare vulopening aan de onderzijde, met kunststof dop. Deze Grote Boeddha urnen zijn exclusief voor u en urnwinkel Urnwebshop.nl per stuk gemaakt uit een mal en grof afgewerkt. Kortom: een uniek persoonlijk asbestemmingskunstwerk.
Geschikt voor binnen en buitengebruik. Bekijk ze nu!
https://www.urnwebshop.nl/urnen/boeddha-urnen/p-1/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
27-07-17
5 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded