Profile cover photo
Profile photo
Urban “ITPiraten” Fjellström
37 followers
37 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Idag styr jag om trafiken från ITPiraten.se till Google+ istället. Orsaken är att jag är less på att ständigt uppdatera och mixtra med hemsidan, bara för att få den att fungera. Jag kör ett tag på detta koncept så får vi se hur det fungerar. För alla som kom hit via ITPiraten.se, välkommen. =)
Photo
Add a comment...

Nu börjar äntligen hysterin runt Samsung Galaxy S8/S8+ att lugna ned sig lite. Nu är det bara att vänta på alla videos som berättar vad som är problemet med dessa telefoner. =)
Add a comment...

Post has attachment
Huawei Mate 9 Pro – Efter kärleken lagt sig.

Eller, vem försöker jag lura… Min Huawei Mate 9 Pro är troligen den bästa telefon jag någonsin ägt och använt. Tyvärr har jag varit lite upptagen och har verkligen försökt hitta problem att rapportera, för att väga upp mot det annars överdrivet positiva jag har att säga.

Om sanningen ska fram så har jag inte hittat något negativt att säga. Inget som fungerat som en deal-breaker på något sätt för mig. Vanligtvis har jag redan hittat en massa saker som irriterar, helst om jag haft Samsung telefoner. Men, Huawei har gjort sin läxa och Android har aldrig känts mer stabil på någon telefon jag ägt.

Dessutom verkar det som att min Mate 9 Pro faktiskt är snabbare än när jag köpte den. Det var ju utlovat att den skulle räkna ut vad jag helst gör och när jag använder telefonen som mest, för att optimera både batteritid och prestanda. Det verkar fungera som det ska.

Minst 2 dagars batteritid, extrem prestanda på mobil/WIFI/Bluetooth och processor/grafik gör att det inte finns mycket som man saknar. AMOLED skärmen gör att färger poppar och svart är svart, vilket är ett steg uppåt från dom vanliga LED skärmarna.

Så, rekommenderar jag att mina läsare köper denna telefon? Fortfarande är den riktigt dyr och det finns garanterat billigare alternativ som passar minst lika bra. Men om du är den som vill ha det bästa av bästa, 6 GB RAM, 128 GB lagring, Kirin 960 processor, dual SIM och mycket annat godis, då finns det ingen annan telefon som kommer att stilla din hunger. =)

Ha en trevlig kväll.
Photo
Add a comment...

"Vad har hänt sedan sist?" Tja, det kan man fråga sig. Det var väl sådär 45 veckor sedan jag skrev något sist på Google+, vilket är väldigt synd. Det är faktiskt ett väldigt bra ställe om man vill läsa det senaste.

Mina tankar om att styra om hemsidan till Google+, och på så sätt få bättre flöde i min information börjar komma tillbaka igen.

Vi får se hur jag gör strax. =)
Add a comment...

Post has attachment
Gör dig själv en tjänst och se denna serie, om du mot förmodan skulle ha missat den. Annars kan du alltid se den igen. 😆
Add a comment...

Post has attachment

"For ten years I've been watching my roommate crying himself to sleep. Yesterday I realized that it was a mirror..." - A.Simpson
Add a comment...

Sitter och provar "Continuum" på Android. Fungerar bra med Nexus 6P ansluten till en 60 tums TV via Chromecast, blåtandsmus/tangentbord och ett headset... En nästan PC känsla, fast bara lika bra som Microsofts just nu.

Om man ska sitta och skriva i webbläsaren så är det OK, men i övrigt skulle jag nog rekommendera en äkta PC eller hybriddator.
Add a comment...

Post has attachment
En rätt så nyligen släppt review av Lumia 950 XL och ännu en orsak att vänta på förbättringar som kanske aldrig kommer... Det känns tragiskt för en Windows Phone förespråkare som mig själv att utvecklingen går för långsamt och kanske även bakåt...
Add a comment...

Post has attachment
Är det bara jag som blir lite störd av denna reklam?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded