Profile cover photo
Profile photo
Universitat de València
781 followers -
www.uv.es
www.uv.es

781 followers
About
Posts

Post has attachment
Programa VLC-Bioclinic 2017. Convocatòria i Manifestacions d'Interès
Tercera edició del Programa VLC-BIOCLÍNIC 2017, que té com a objectiu fomentar accions col·laboratives de recerca traslacional i de transferència de coneixement entre investigadors/professionals de la Universitat de València i la Fundació per a la Recerca de l'Hospital Clínic Universitari de València-Institut de Recerca Sanitària (INCLIVA), mitjançant el finançament, tant d'activitats preparatòries com de projectes de desenvolupament que ja disposen de resultats preliminars contrastats i amb potencial de transferència.
ACCIONS DEL PROGRAMA VLC-BIOCLINIC 2017
- Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació de nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un pressupost total de 40.000 € i en la qual es finançaran accions preparatòries de nous projectes, fins a un màxim de 4.000€/proposta.
- Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors, basats en uns resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut, amb un pressupost total de 40.000 € i es podrà finançar fins a un màxim de 10.000 €/proposta.
La publicació d'ambdues convocatòries està prevista per a l'última setmana de juliol i finalitzarà en el mes de setembre de 2017.
PRESENTACIÓ DE MANIFESTACIONS D'INTERÈS PER A LA CERCA DE SOCIS
Des del 11 fins al 26 de juliol de 2017, tots dos inclusivament, els investigadors/professionals d'ambdues entitats que les seues propostes requereixen d'un soci en l'altra entitat, podran emplenar les seues Manifestacions d'Interès mitjançant la pàgina web http://vlc-bioclinic.es/propuestas/ descrivint breument la idea i el perfil de soci que es necessita.
Així mateix, es podran consultar les idees publicades que cerquen soci en l'altra institució en www.vlc-bioclinic.es/busqueda-socios/
Amb les manifestacions rebudes, des del Servei d’Investigació i Innovació de la UV i la OTRI de l’INCLIVA, es farà una cerca entre els investigadors/professionals d'ambdues entitats i es proporcionaran les dades de contacte dels possibles socis.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Oberta la matrícula de la 34 Edició de la Universitat d'Estiu de Gandia
La Universitat d´Estiu de Gandia és una oferta formativa i cultural única al nostre entorn valencià que combina la formació, a través de cursos i seminaris, amb activitats culturals obertes a la ciutadania en general que prenen forma de taules rodones o actuacions teatrals i musicals. Una experiència ja consolidada que es tradueix, en cada edició, en nombrosos estudiants matriculats i més d´un centenar de professors i professionals. A més, tant els alumnes com els ciutadans poden ensenyar-se a gaudir a través de les taules rodones i les actuacions nocturnes programades.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HomoAlphabet
Exposició de Ricard Huerta. El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València acull l'exposició titulada HomoAlphabet de Ricard Huerta, un projecte artístic i de recerca universitària que incorpora elements reivindicatius en defensa del drets humans de les persones i els col·lectius LGTB, pel que fa al reconeixement de la diferència i de la diversitat sexual.
Amb la col·laboració de Creari, grup de recerca en pedagogies culturals; IUCIE, Institut de Creativitat i Innovacions Educatives; i l'Àrea de Didàctica de l’Expressió Plàstica de la Universitat de València.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La Nau dels Estudiants
Ja està oberta la inscripció pels cursos de edició de setembre de 2017 de La Nau dels Estudiants. La seua programació ofereix 12 cursos que es realitzaran del 4 al 7 de setembre de 2017 al Campus dels Tarongers. L’objectiu de totes aquestes activitats és posar al vostre abast coneixements, habilitats i tècniques per a millorar la vostra formació personal com a universitaris, com a futurs professionals i com a ciutadans.
La oferta de cursos pot consultar-se al blog de La Nau dels Estudiants.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Les Festes Tradicionals del Territori Valencia
Ja està oberta l'exposició "Les Festes Tradicionals del Territori Valencia". La inauguració oficial tindrà lloc el dia 27 de juny a les 19.00 h. Aquesta exposició s’inaugurarà conjuntament amb l’exposició “El Patrimoni Cultural Valencià”, i té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.
A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús
Ja estan obertes les inscripcions per a la primera edició de la Universitat d'Estiu "Paisatge rural, salut i innovació" que començarà a Ademuz el proper dia 20 de juny. La inscripció és gratuïta i les places estan limitades a 60 persones. Aquestes s'aniran cobrint per ordre de matriculació.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Encontres en l'estació. València-Nord, un espai de modernitat (1917-2017)
Exposició realitzada amb motiu del centenari de l'estació del Nord de València. La mostra presenta una visió de l'estació al llarg de la història, la seua construcció i ornamentació, la seua vida quotidiana, així com la figura del seu artífex, l'arquitecte Demetrio Ribes Marco, a través d'obres en diversos formats: fotografies, plànols, peces ceràmiques i una maqueta inèdita. Es pot visitar des del 19 de maig fins al 15 de juny.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Comunicació per al desenvolupament
Avuí comença el cicle de conferències per facilitar espais de trobada on poder abordar les diferents dimensions de la comunicació per al desenvolupament (CpD), les implicacions que suposa al nostre entorn i les accions que els diferents actors socials podem mamprendre per tal d’avançar en la seua aplicació pràctica, amb el suport de la Generalitat Valenciana. Les conferències tindran lloc els dijous del mes de maig a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística, 2017
Els Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès tenen com a objectiu promoure l’ús adequat del valencià i l’anglès en els treballs acadèmics dels estudiants, fomentar l'ús acadèmic del valencià i estimular l'ús de l'anglès com a eina per a la internacionalització de la Universitat.

Xavier Gómez i Font
(Fondeguilla 1962 – València 2009)
Lingüista i professor de la Universitat de València, es va distingir per la defensa activa de l'ús social del valencià i dels valors del plurilingüisme. La Universitat li ret un senzill homenatge dedicant aquests premis a la seua memòria.

Convocatòria de 2017

Destinataris:
Estudiantat de la Universitat de València.

Requisits:
Els treballs de fi de grau (TFG) i de fi de màster (TFM) han d’estar elaborats íntegrament en valencià o en anglès per l'estudiantat de la Universitat de València matriculat en el TFG o TFM en el curs 2016-2017.

Termini de presentació:
Fins al 31 d’octubre de 2017.

Dotació econòmica:
S'atorguen cinc premis de 500 euros, tres premis a treballs realitzats en valencià i dos als fets en anglès. Poden atorgar-se fins a cinc accèssits de 100 euros quan així ho recomane la qualitat i la quantitat dels treballs presentats amb una dotació màxima global de 500 euros.

Documentació i sol·licitud:
» Bases: http://www.uv.es/splweb/premisgomezgont/bases_PXGF_2017.pdf
» Sol·licitud: http://www.spluv.es/spl/index.php/ca/?option=com_rsform&formId=5
» Full de tercers: http://www.uv.es/splweb/pdf/Tercers.pdf
» Extracte de la publicació en el DOGV: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/03/28/pdf/2017_2527.pdf
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Els Recursos Territorials Valencians - Xàtiva
A les 13h tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'Els Recursos Territorials Valencians' a Xàtiva. Aquesta exposició és un compendi de mapes, és a dir, un atles, que recull una gran part dels recursos representatius que es disposen en el territori, els recursos territorials. Es tracta doncs d'un atles d'aquells elements que potencialment poden ser motor del desenvolupament econòmic d'un àrea geogràfica, la província de València. Integrada per més d'un centenar de mapes, complementats pels seus respectius comentaris temàtics, respon a unes necessitats concretes de la societat valenciana. D'una banda, es configura com a instrument del diagnòstic singularitzat dels espais valencians i d'altra banda, constitueix un producte acadèmic de divulgació científica que facilitarà als valencians i a les valencianes el coneixement detallat del seu territori i les seues potencialitats.
L'exposició Els Recursos Territorials Valencians és una obra coral, conseqüència de l'esforç col·lectiu, en la qual han participat més de cinquanta professors i profesores de la Universitat de València. Es presenta en un format innovador que combina la presentació temàtica dels mapes en panells clàssics i la projecció audiovisual de les representacions geogràfiques més rellevants de l'obra sobre un model a relleu de la província de València.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded