Profile

Cover photo
Universitat de València - Estudi General
629 followers|127,349 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
La Unitat de Parasitologia Sanitaria, adscrita a la Facultat de Farmàcia - Universitat de València de la Universitat de València es reconeguda internacionalment per ser un dels pocs centres col·laboradors de l'Organització Mundial de la Salut - World Health Organization (WHO) directament dependents de la sede central de Ginebra. En el Facebook del Máster en Enfermedades Parasitarias Tropicales UV publiquem noticies, articles i reportatges relacionats amb la investigació en la lluita contra enfermetats desatendides. Segueix-nos al Facebook del Màster i posa't al dia de totes les nostres novetats. 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Universitat de València, a través d’un equip de l’Institut Universitari de Recerca de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (IRTIC), ha desenvolupat una proposta per implementar vehicles elèctrics al barri de la Coma (Paterna). L’actuació, InclusivEV, està finançada per l’associació Climate-KIC amb fons europeus i té l’objectiu d’eradicar la pobresa de transport a barris desfavorits.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
El Centre Internacional de Gandia, el Vicerectorat de Projecció i Participació Territorial de la Universitat de València i l’Associació de Gais i Lesbianes Policies (GAYLESPOL) han organitzat, el dia 29 d’abril, la III Jornada ‘Policia, Diversitat i Drets’, amb l’objectiu d’analitzar els problemes de discriminació i de conductes que presenten l’odi com a un element motivador contra persones que pertanyen a certs col·lectius o minories.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
L’Aula Magna del Centre Cultural La Nau acull hui dimecres, 27 d’abril, a les 19 hores, l’acte de lliurament del XVII Premi Vicent Ventura, que enguany ha recaigut sobre l’activista per la llengua Josep Forcadell Saport i l’entitat La Cívica, d’Alacant. Aquest guardó, que consisteix en una escultura de Sebastià Miralles, va ser instaurat per la Universitat de València el 1998, any de la mort del periodista valencià
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Universitat presenta hui dilluns una obra sobre història de la revista 'Saó', en la 51 Fira del Llibre de València

La Universitat presenta 25 novetats en la 51 Fira del Llibre de València, on la institució ocupa les casetes 29 i 30, en la ubicació tradicional de la Fira, als Jardins de Vivers. A més de les 25 novetats, es podran trobar coedicions i diferents obres i revistes de centres i departaments. Aquest dilluns es presenta una obra sobre història de la revista 'Saó'.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 


Investigadors prediuen materials per a la refrigeració d'estat sòlid

Investigadors de l'Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València (ICMUV-Parc Científic) acaben de publicar en la revista Nano Letters la seua predicció teòrica sobre l'ús de la fluorita per a aconseguir efectes mecanocalòrics gegants, un dels reptes de la física dels materials moderns. El treball, dut a terme en col·laboració amb la Universitat de Nova Gal·les del Sud (Austràlia), obri una nova via per al disseny racional de les tecnologies de refrigeració verda, més ecològiques i eficients.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
629 people
Jose María Diez-Ochoa's profile photo
Chusa Sacos's profile photo
Andrea Torres Salamea's profile photo
tut el masry's profile photo
Rafa Tamarit's profile photo
Gonzalo Gayo's profile photo
Bea Climent's profile photo
Saima Kamran Pathan's profile photo
FUEV UV's profile photo
 
Alumnes de Magisteri han homenatjat aquest dimecres l'artista valenciana Carmen Calvo. Ho han fet amb una exposició inspirada en l'obra de l'autora que va guanyar el Premi Nacional d'Arts Plàstiques. L'artista ho ha agraït visitant la Facultat de Magisteri i l'obra que l'alumnat ha anat mostrant i explicant.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Universitat presenta 25 novetats en la 51 Fira del Llibre de València, on la institució ocupa les casetes 29 i 30, en la ubicació tradicional de la Fira, als Jardins de Vivers. A més de les 25 novetats, es podran trobar coedicions i diferents obres i revistes de centres i departaments. Hui dijous, dos actes de presentacions de novetats de la Universitat.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat aquest dimarts l’oferta de màsters oficials per al curs 2016/2017, que se situa en els 107 títols de totes les àrees de coneixement. L’oferta s’ha ampliat en sis màsters oficials nous, alguns dels quals es consideren estratègics per a la institució acadèmica. També s’han conegut els comptes de la Universitat de l’any 2015.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
'Caplletra Revista Internacional de Filologia', publicació de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, editada conjuntament amb Publicacions de l’Abadia de Montserrat, commemora aquest any els seus 30 anys d’existència amb un acte hui dimecres, 27 d’abril, a les 19:30 hores, a la sala Museu 1 de la Fira del Llibre de València als Jardins de Vivers.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ajudes a projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent per al curs 2015/16

El Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa ha obert el termini per a solicitar ajudes al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent per al curs 2015/16. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 20 de maig.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ciència i tecnologia per a joves i adults, diumenge a la fira concurs ‘Experimenta’

Acostar la física i la tecnologia a la ciutadania tot involucrant l’estudiantat d’ensenyament mitjà, però també a xiquetes i xiquets, i fer-ho d’una manera creativa i participativa. Aquest és l’objectiu d’Experimenta, la fira concurs organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València que se celebra en un ambient festiu i arriba aquest diumenge, 24 d’abril, al Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
629 people
Jose María Diez-Ochoa's profile photo
Chusa Sacos's profile photo
Andrea Torres Salamea's profile photo
tut el masry's profile photo
Rafa Tamarit's profile photo
Gonzalo Gayo's profile photo
Bea Climent's profile photo
Saima Kamran Pathan's profile photo
FUEV UV's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
+34963864100
Story
Tagline
ESTUDI GENERAL - http://www.uv.es
Introduction

Fundat l'any 1499, l'Estudi General de València, inicialment dedicat als estudis de medicina, humanitats, teologia i lleis, s'ha convertit avui en una universitat europea moderna.
La nostra universitat es troba oberta pràcticament a totes les branques del saber, la recerca i la cultura.
Tenint en compte l'àmplia oferta d'estudis, i també la seua dimensió humana, la Universitat de València és una de les universitats espanyoles més antiga, gran i multidisciplinar.

La Universitat de València, en tant que servei públic, imparteix els ensenyaments necessaris per a la formació dels estudiants, la preparació per a l'exercici d'activitats professionals o artístiques i l'obtenció, si escau, dels títols acadèmics corresponents, així com per a la formació permanent del personal propi i del professorat de tots els nivells d'ensenyament. La Universitat de València fomenta la recerca de nous coneixements, el desenvolupament científic i tecnològic, i n'avalua els resultats, tant pel que fa a la investigació bàsica com a l'aplicada. Així mateix, amb les garanties de racionalitat i universalitat que li són pròpies, és una institució difusora de cultura al si de la societat. La Universitat de València facilita, estimula i acull les activitats intel·lectuals i crítiques en tots els camps de la cultura i del coneixement.

En el compliment de totes aquestes funcions, la Universitat de València tindrà present l'harmonia dels sabers, originats en el desenvolupament del pensament humà i destinats al perfeccionament de les persones i de llur convivència en una societat plural.

La Universitat de València és al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, de la pau, de la igualtat entre les dones i els homes i de la defensa ecològica del medi ambient. Les tasques universitàries no han de ser mediatitzades per cap mena de poder social, econòmic, polític o religiós.

La Universitat de València s'organitza, segons les seues finalitats, en departaments, facultats, escoles tècniques superiors, escoles universitàries, col·legis universitaris, instituts universitaris, col·legis majors i tots aquells altres centres i serveis necessaris per al compliment de les seues funcions.

Els [departaments] són les entitats universitàries que s'encarreguen d'organitzar i desenvolupar la investigació, els ensenyaments i les altres activitats universitàries referents a una àrea de coneixement o conjunt d'àrees l'afinitat o relació de les quals en justifique l'agrupament orgànic des d'un punt de mira científic i amb criteris d'eficàcia.

Les facultats, escoles tècniques superiors, escoles universitàries i col·legis universitaris són els [centres] encarregats de la gestió administrativa i de l'organització dels ensenyaments universitaris conduents a l'obtenció de títols acadèmics, així com de la difusió de la cultura.

Els [instituts universitaris] són centres fonamentalment destinats a la investigació científica i tècnica i a la creació artística, que poden també realitzar activitats docents referides a ensenyaments especialitzats o a cursos de doctorat i proporcionar assessorament tècnic en l'àmbit de llur competència.

El Jardí Botànic de la Universitat de València i l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València són dos centres singulars en què es realitzen funcions d'investigació, docència i difusió cultural en col·laboració amb els departaments, centres o serveis que, per llur naturalesa, s'hi troben relacionats.

Els [serveis] de caràcter general de la Universitat de València són unitats funcionals destinades a realitzar les activitats universitàries que són necessàries per al compliment dels fins de la Universitat de València i que no són específiques dels departaments o centres.

Els [òrgans] de govern i de representació: 
(pendent d'harmonitzar els Estatuts del 85 i el que diu la LOU):

  • Claustre
  • Rector o rectora
  • Equip de Govern
  • Consell de Govern
  • Consell Social
  • Junta Electoral

Hom constituirà, als efectes i amb les funcions establertes en els Estatuts, diferents [comissions] i consells, a més d'unes altres que es podran constituir per a l'assessorament del rector o rectora, del Claustre, del Consell de Govern o del Consell Social.

Els [col·legis majors] són centres universitaris que, integrats en la Universitat de València, proporcionen residència de forma prioritària als membres de la Universitat de València i promouen la formació humana, cultural i científica dels qui hi resideixen. Llur activitat es projecta al servei de la comunitat universitària.

A més, la Universitat té estret contacte en [entitats vinculades] amb personalitat jurídica pròpia com ara la Fundació General de la Universitat de València, la Fundació Universitat-Empresa Adeit i el Centre d'Idiomes.