Profile

Cover photo
Universitat de València - Estudi General
590 followers|113,033 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
El cantautor valencià Cifu presenta aquest dijous el seu nou disc ‘La otra acera de la luna’ a La Nau.
info: http://links.uv.es/8p1DvyU
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Emprenedoria i micromecenatge centren el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València. ‪#‎Video‬
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Micròfon òptic per a la detecció a distància del so i les vibracions
La Universitat de València i la Universitat de Bar-Ilan han desenrotllat un nou dispositiu per a identificar a distància el so i les vibracions amb precisió. Este dispositiu pot aplicar-se en biomedicina per a prendre dades com la freqüència cardíaca, o el nivell de sucre en sang, de forma no invasiva.
 ·  Translate
1
1
Efrén Fr's profile photo
Add a comment...
 
La Facultat d’Economia de la Universitat de València celebrarà divendres 27 de novembre de 2015 a les 19 hores la seua segona Trobada per als titulats de la Facultat de les promocions que van acabar els seus estudis fa 25 anys, corresponent-li en aquesta ocasió a la promoció 1985/1990 i anteriors.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Universitat lidera un estudi que utilitza passatges de pel·lícules per a analitzar l’acceptabilitat de la violència contra la dona en la parella. Enrique Gracia i Marisol Lila, investigadors del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, i Christina M. Rodríguez, investigadora de la Universitat d’Alabama (Birmingham, USA), han publicat els resultats d’aquesta investigació en la revista ‘Frontiers in Psychology’.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
L’experiència pilot del vot electrònic en les eleccions de l’estudiantat; la situació de les dones i la joventut a l’Afganistan contat des de l’experiència de la jove Afganesa Nadia Ghulam que es va haver de disfressar de xic per a poder treballar en el seu país. Són alguns dels temes del número 103 d'InfoUniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
590 people
Radwa hussein lutfy's profile photo
Maya Baheza's profile photo
Amparo Navarro's profile photo
Congreso Historia de Valencia's profile photo
Imma Bas's profile photo
Yahora, Soluciones para el Empleo y la Carrera Profesional's profile photo
Sonia Ballester's profile photo
Isabel Wang's profile photo
Alejandra Medina's profile photo
 
El Cant de la Sibil·la torna hui a la Catedral com a anunci del Nadal
+info: http://links.uv.es/3FoMT0H
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Actes en la Universitat de València contra la violència contra les dones. 12h en #Rectorat 5 minuts de silenci. Performance de Taiat Dansa 11:50 en la Plaça Darwin (Rectorat) i a les 12:30h Conferència de Carmen Calvo, ex-ministra de Cultura,  +info: http://links.uv.es/AbINM4S   http://links.uv.es/c4eiFew
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La directora general d'Indústria i Energia i d’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), Julia Company, i la Directora General d'Internacionalització, Mónica Cucarella, han presentat aquest divendres al Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) el programa d'ajudes d’IVACE per a 2016, i han anunciat la pròxima creació d'un nou programa d'acceleració de la internacionalització d'empreses de base tecnològica i start-ups.
 ·  Translate
1
Alba Argueta's profile photo
 
Hola quiero saber si hay que tener enfermería 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Sensor colorimètric per a la detecció de cianur de hidrogen
La Universitat de València ha dissenyat nous sensors colorimètrics del compost tòxic cianur d'hidrogen, amb excel·lents característiques de selectivitat, i límits de detecció dins dels rangs de seguretat comunament acceptats. Els nous sensors no empren metalls pesats, per la qual cosa són més respectuosos amb el medi ambient.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acull aquest divendres, 6 de novembre, una jornada en commemoració del 150 aniversari de la publicació del llibre ‘Alícia al País de les Meravelles’, de Lewis Carroll. L’acte està organitzat pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya. La sessió se celebra al saló d’acte, i començarà a les 9:15. L'entrada és lliure.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Espanya, capital… València. És una afirmació que d'entrada pot sorprendre moltes i molts. Sens dubte. Però el ben cert és que fa referència a un període històric, el de la primera democràcia de la història d'Espanya que, en general, continua sent desconegut per a la societat valenciana.Amb motiu de la celebració del 80é aniversari de València com a capital de la República, la Universitat de València, a través de dos professors del Departament d’Història Contemporània, Toni Morant i Jorge Ramos, ha promogut una sèrie d’actes culturals en què participen un bon nombre de professors i investigadors de la Universitat per donar a conéixer la importància que la ciutat tingué en aquest temps. El programa compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
590 people
Radwa hussein lutfy's profile photo
Maya Baheza's profile photo
Amparo Navarro's profile photo
Congreso Historia de Valencia's profile photo
Imma Bas's profile photo
Yahora, Soluciones para el Empleo y la Carrera Profesional's profile photo
Sonia Ballester's profile photo
Isabel Wang's profile photo
Alejandra Medina's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
+34963864100
Story
Tagline
ESTUDI GENERAL - http://www.uv.es
Introduction

Fundat l'any 1499, l'Estudi General de València, inicialment dedicat als estudis de medicina, humanitats, teologia i lleis, s'ha convertit avui en una universitat europea moderna.
La nostra universitat es troba oberta pràcticament a totes les branques del saber, la recerca i la cultura.
Tenint en compte l'àmplia oferta d'estudis, i també la seua dimensió humana, la Universitat de València és una de les universitats espanyoles més antiga, gran i multidisciplinar.

La Universitat de València, en tant que servei públic, imparteix els ensenyaments necessaris per a la formació dels estudiants, la preparació per a l'exercici d'activitats professionals o artístiques i l'obtenció, si escau, dels títols acadèmics corresponents, així com per a la formació permanent del personal propi i del professorat de tots els nivells d'ensenyament. La Universitat de València fomenta la recerca de nous coneixements, el desenvolupament científic i tecnològic, i n'avalua els resultats, tant pel que fa a la investigació bàsica com a l'aplicada. Així mateix, amb les garanties de racionalitat i universalitat que li són pròpies, és una institució difusora de cultura al si de la societat. La Universitat de València facilita, estimula i acull les activitats intel·lectuals i crítiques en tots els camps de la cultura i del coneixement.

En el compliment de totes aquestes funcions, la Universitat de València tindrà present l'harmonia dels sabers, originats en el desenvolupament del pensament humà i destinats al perfeccionament de les persones i de llur convivència en una societat plural.

La Universitat de València és al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, de la pau, de la igualtat entre les dones i els homes i de la defensa ecològica del medi ambient. Les tasques universitàries no han de ser mediatitzades per cap mena de poder social, econòmic, polític o religiós.

La Universitat de València s'organitza, segons les seues finalitats, en departaments, facultats, escoles tècniques superiors, escoles universitàries, col·legis universitaris, instituts universitaris, col·legis majors i tots aquells altres centres i serveis necessaris per al compliment de les seues funcions.

Els [departaments] són les entitats universitàries que s'encarreguen d'organitzar i desenvolupar la investigació, els ensenyaments i les altres activitats universitàries referents a una àrea de coneixement o conjunt d'àrees l'afinitat o relació de les quals en justifique l'agrupament orgànic des d'un punt de mira científic i amb criteris d'eficàcia.

Les facultats, escoles tècniques superiors, escoles universitàries i col·legis universitaris són els [centres] encarregats de la gestió administrativa i de l'organització dels ensenyaments universitaris conduents a l'obtenció de títols acadèmics, així com de la difusió de la cultura.

Els [instituts universitaris] són centres fonamentalment destinats a la investigació científica i tècnica i a la creació artística, que poden també realitzar activitats docents referides a ensenyaments especialitzats o a cursos de doctorat i proporcionar assessorament tècnic en l'àmbit de llur competència.

El Jardí Botànic de la Universitat de València i l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València són dos centres singulars en què es realitzen funcions d'investigació, docència i difusió cultural en col·laboració amb els departaments, centres o serveis que, per llur naturalesa, s'hi troben relacionats.

Els [serveis] de caràcter general de la Universitat de València són unitats funcionals destinades a realitzar les activitats universitàries que són necessàries per al compliment dels fins de la Universitat de València i que no són específiques dels departaments o centres.

Els [òrgans] de govern i de representació: 
(pendent d'harmonitzar els Estatuts del 85 i el que diu la LOU):

  • Claustre
  • Rector o rectora
  • Equip de Govern
  • Consell de Govern
  • Consell Social
  • Junta Electoral

Hom constituirà, als efectes i amb les funcions establertes en els Estatuts, diferents [comissions] i consells, a més d'unes altres que es podran constituir per a l'assessorament del rector o rectora, del Claustre, del Consell de Govern o del Consell Social.

Els [col·legis majors] són centres universitaris que, integrats en la Universitat de València, proporcionen residència de forma prioritària als membres de la Universitat de València i promouen la formació humana, cultural i científica dels qui hi resideixen. Llur activitat es projecta al servei de la comunitat universitària.

A més, la Universitat té estret contacte en [entitats vinculades] amb personalitat jurídica pròpia com ara la Fundació General de la Universitat de València, la Fundació Universitat-Empresa Adeit i el Centre d'Idiomes.